in

Joker 2 Filmini Bekleyenleri Heyecanlandıran Gelişme

Yeni alınan bilgilere göre, 18 yaş üstü sınırına rağmen 1 milyar dolar barajını aşarak tarihi bir başarıya imza atan Joker filminin devamı geliyor.

joker 2 film
- Reklam -
- Reklam -

Joker filmini seven ve devamı gelsin diyen hayranlar için oldukça heyecan verici bir gelişme yaşandı. Joker 2 için görüşmelerin sürdüğü ve Joaquin Phoenix ile yeni bir filmin gelebileceği öğrenildi.

Bu hafta itibarıyla 1 milyar dolar barajını da geçen Joker filmi tarihi bir başarıya imza attı. Daha önce de birçok film, özellikle de süper kahraman temalı filmler bu barajı aşmışlardı. Ama 18 yaş üstüne yönelik (R-Rated) uyarı bulunan ve bu barajı aşan ilk film Joker oldu. Bununla birlikte diğer filmlerden en büyük farkı, 60 milyon dolar gibi oldukça mütevazı bir bütçeyle çekilmiş olmasıydı. Bu sebeple de yakaladığı başarı yapımcı firmaya inanılmaz bir kâr sağlamış oldu.

The Hollywood Reporter’ın ulaştığı kaynaklara göre yönetmen Todd Phillips, filmin 96.2 milyon dolarlık hafta sonu açılışı yapmasından dolayı bu başarıyı görüşmek ve kutlamak amacıyla 7 Ekim günü Warner Bros. Pictures Group başkanı Toby Emmerich’in ofisine gitti. Phillips bu görüşme esnasında Emmerich’e yeni ve büyük bir fikir önerdiği ortaya çıktı. Kendisi, aynı Joker’de olduğu gibi tüm DC karakterlerinin kökenini anlatan ve bunların hikâyelerinden oluşan bir portföy geliştirme hakkı talep etti.

- Reklam -

Joker 2 İçin Görüşmeler Başladı

Joker 2

Tabii ki Emmerich fikre pek de sıcak bakmadı. Sonuçta Warner Bros şirketi DC karakterlerinin geçmişine karşı koruyucu bir tavır sergiliyor. Üstelik kendisiyle toplamda sadece tek bir film için anlaşma yapmıştı. Ancak Phillips’in toplantıdan en az bir diğer DC öyküsünün hakları ile çıktığı öğrenildi. Şimdi de Joker 1 milyar dolar gişesini geçtiği için karşı çıkılan fikir gerçek olabilir gözüküyor. Üstelik film yurt dışındaki gösterimlerden para kazanmaya devam ederken, Tod Phillips’in ikinci bir Joker filmi için görüşmeler yaptığı iddia ediliyor. Joker 2 görüşmelerinde, ilk filmin senaryosunu birlikte yazdıkları Scott Silver da bulunuyor.

Eğer bu görüşmeler neticeye bağlanır ve Joker 2 filmi kesinleşirse, yıldız oyuncu Joaquin Phoenix’in de karakteri bir kez daha canlandırmak için döneceğini daha önceki açıklamalarından biliyoruz. Aynı zamanda daha şimdiden Oscar için En İyi Erkek Oyuncu dalında da ödülü alacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Joker

- Reklam -

Her ne kadar THR kaynakları böyle söylüyor olsa da Warner Bros ve Phillips’in temsilcileri konuyla ilgili bir yorum yapmaktan kaçındı.

Siz ne dersiniz? Yeni bir Joker macerası görmemiz olası mı? Eğer öyleyse de gelmesini ister misiniz?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Joker ve The King of Comedy: İki Film Tek Konu

* Martin Scorsese, Joker Filmini Yorumladı

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Son.of.Yona Son.of.Yona dedi ki:

    Devamının gelmemesi gereken bir hikaye, tadında bırakılmasını düşünüyorum.

  2. Avatar for GkiraraJ GkiraraJ dedi ki:

    Buradan batman ve onun jokerininin ilham aldığı kişiye bağlanır lafı filan geçer diye düşünüyordum ve çok güzel olurdu öyle olsa. Ikinci film gelirse nasıl gelir bilemedim o yüzden yorum yapmayayım.

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Filmin devamının geleceği belliydi. Sonuçta altın yumurtlayan tavuk. Devamı da büyük ses getirir. Ama, devam filminde Batman olacak mı acaba ? Umarım filmde Batman de olur.

  4. Avatar for Gurlino Gurlino dedi ki:

    Joker 2 değil de, bu kafa yapısıyla bir Penguen, bir Two Face, efendime söyleyeyim bir Mr. Freeze çekseler ya… Bak Scarecrow da güzel olur… Oy oy oy…

  5. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Aslında yönetmenin istediği tam olarak bu ama WB karşı çıkmış. Fakat son gelen başarıyla birlikte “Acaba?” diye düşünmeye başlamış olabilirler. Tabii ne olursa olsun diğer kötü karakterlerin Joker kadar ses getirebileceğini zannetmiyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Half-Life: Alyx

Yeni Half-Life Oyunu Alyx Doğrulandı!

Mindhunter 2. Sezon

Mindhunter 2. Sezon: Seri Katilliğin Kitabını Yazmak