in

Joaquin Phoenix’in Yeni Projesi Belli Oldu

Joker filmindeki performansıyla şu sıralar gündemden hiç düşmeyen Joaquin Phoenix’in sıradaki projesi belli oldu.

Joker
- Reklam -
- Reklam -

Joker filmindeki performansıyla bütün dikkatleri üzerine çeken Joaquin Phoenix’in rol alacağı sıradaki proje belli oldu. Phoenix’i usta yönetmen Mike Mills’in yeni filminde göreceğiz.

Henüz ülkemizde gösterime girmemiş olsa da yurt dışındaki festivallerden gelen haberlerle oldukça dikkatimizi çeken Joker filmi şu sıralar çizgi roman uyarlamaları arasında oldukça popüler konumda. Özellikle Venedik Film Festivali’nden Altın Aslan ödülü ile dönen Joker, Oscar yolunda da iddialı bir profil çiziyor.

Todd Phillips’in Joker’inden sonra Joaquin Phoenix’i hangi filmde göreceğimiz ise merak konusuydu. Sonunda anlaşmalar sağlandı ve Phoenix’in sıradaki filmi belli oldu.

- Reklam -

Walk the Line, Gladiaor ve The Master filmlerindeki başarılı oyunculuğu ve 3 Oscar adaylığı ile kariyerine gümbür gümbür devam eden Phoenix, Joker ile de Oscar’ı zorlayacak gibi görünüyor.

Joker Rolünden Sonra Joaquin Phoenix’in İlk Filmi Belli Oldu

Başarılı oyuncunun karşımıza çıkacağı yeni filmin yönetmenlik koltuğunda ise Beginners, 20th Century Women ve Thumbsucker ile tanınan Mike Mills oturuyor.

Mike Mills’in yazıp yöneteceği filmde başrol karakterini canlandıracağı Phoenix’in rolü ya da filme dair başka detay ne yazık ki verilmedi.

Yapımın prodüksiyonunun bu sonbahar başlanması bekleniyor. Filmin hakları ise özellikle Moonlight ve Midsommar ile dikkatleri üzerine çeken A24’un eline geçmek üzere. A24 aynı zamanda yaklaşmakta olan Ursula K. Le Guin uyarlaması Yerdeniz dizisinin de yapımcısı.

- Reklam -

Joaquin Phoenix adını önümüzdeki günlerde sık sık duyacak gibiyiz. Biz henüz Joker’i beklerken oyuncu başarılı kariyerine  hızla devam ediyor gibi.

Joker’in ülkemizdeki vizyon tarihinin 4 Ekim 2019 olduğunu hatırlatalım.

Siz bu haberi nasıl karşıladınız? Phoenix sevdiğiniz bir oyuncu mu? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* Joker Rolü Joaquin Phoenix’i de Neredeyse Gerçekten Çıldırtacakmış

* Joker, Eğer Joaquin Phoenix İsterse Devam Filmleriyle Gelecek

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Joker’in devamı olsun ya lütfen olsun :wink:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tom Welling Arrow

Smallville’ın Superman’i Arrow İçin Geri Dönüyor

Bill Skarsgard

Bill Skarsgard IT 3’e Sıcak Bakıyor