in

Marvel, Black Panther’la Gurur Duyduğunu Açıkladı

Disney Başkanı Bob Iger, gurur duyduğu yapım hakkında açıklamalarda bulundu. Iger en çok Black Panther’den gurur duyduklarını açıkladı.

Marvel Black Panther
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Stüdyoları, bugüne kadar birçok farklı süper kahraman temalı yapımla karşımıza geldi. Yarattıkları Sinema Evreni’yle beyaz perde izleyicisinin akışını değiştirdiler. Sinemaya getirdikleri her bir yapım gişe hasılatlarını alt üst etti. Öyle ki Spider-Man: Far From Home’dan hemen önce çıkan Avengers: Endgame, Avatar’ın rekorunu kırıp gişe tahtının yeni sahibi olmuş ve tarihi bir başarı elde etmişti.

Muhtemelen Kayıp Rıhtım’da bir anket yapsak birçoğunuz farklı favori Marvel filmi söyleyecektir. Bunları favoriniz olarak belirlerken de elbette farklı sebepleriniz olacaktır. İzlerken keyif aldığınız, özellikle bir arkadaşınıza önerdiğinizde ve o da izledikten sonra beğendiğinde sanki filmi siz çekmişsiniz gibi istemsiz bir gururlanma yaşarsınız. Belli ki bu “gururlanma” konusuda yalnız değiliz.

Bob Iger Marvel Stüdyoları’nın Black Panther Filmiyle Gurur Duyuyor

2005 yılından bu yana Disney başkanı olarak görev yapan Bob Iger, şirkette başkanlık yaptığı görev süresi boyunca en çok gurur duyduğu filmin Marvel Stüdyoları’na ait Black Panther olduğunu söyledi.

- Reklam -

Bob Iger’den böyle bir cevap duymak aslında pek de şaşırtıcı olmayabilir. Çünkü zamanında Black Panther’ın beyaz perdeye uyarlanması için en büyük desteklerden birini veren kişi kendisiydi. Söylendiğinde göre Marvel’ın patronu Kevin Feige, filmin bu kadar erken bir tarihte çıkmasına pek de istekli değilmiş. Aklında farklı fikirler varmış. Üstelik siyahi aktörlerle yapılan bir anlaşmanın uluslararası pazarda şirket bazında pek de iyi bir görüntü oluşturmayacağı kanısındaymış.

- Reklam -

Neyse ki Iger’in ısrarları sonucunda proje gerçekleşti. Üstüne bir de bu kadar başarılı olunca Disney başkanının filmle ilgili neden böyle bir duygu hissettiği gayet anlaşılabilir. Sonuçta kendi içinde desteklediğin bir yapımın tüm dünya tarafından sevilmesi de ayrı bir gurur kaynağı.


* Marvel’ın Patronu “Ghost Rider”ı MCU’ya İstiyor

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Tüm yapımlar içinde en gereksiz film ile gurur duymak da ne bileyim :smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Frank Schatzing - Son Dakika

Frank Schatzing’in Yeni Kitabı Son Dakika Raflarda

bright netflix kapak

Netflix Hisseleri Disney+ Sonrası Düşüşte