in

Millie Bobby Brown: “Hiç DC, Marvel ya da Harry Potter Filmi İzlemedim”

Stranger Things ve Enola Holmes yıldızı Millie Bobby Brown, popülerliklerine rağmen hiç Harry Potter, Marvel veya DC filmi izlemediğini söyledi.

Millie Bobby Brown
- Reklam -
- Reklam -

Millie Bobby Brown, daha önce bir Marvel, DC veya Harry Potter filmi izlemediğini söyledi. Stranger Things ve Enola Holmes yapımları ile yıldızı parlayan genç oyuncu, yeni açıklamaları ile hayranlarını şaşırttı.

Millie Bobby Brown, 2013 yılında yayınlanan Once Upon a Time in Wonderland dizisinde genç Alice karakterini canlandırarak oyunculuğa başladı. Ertesi yıl, BBC kanalının korku dizisi Intruders’da ana rollerden birini oynadı. Genç aktris Grey’s Anatomy, NCIS ve Modern Family gibi dizilerin bazı bölümlerinde de konuk oyuncu olarak yer aldı. Ancak herkesin bildiği gibi oyuncunun asıl meşhur olmasını ve dünya çapında tanınmasını sağlayan yapım, 2016 yılında Netflix’te yayınlanmaya başlayan Stranger Things dizisindeki Eleven rolüydü. Oyuncunun canlandırdığı Eleven karakteri, dizinin kendisi gibi fenomen haline geldi.

Stranger Things oyuncu kadrosu şu anda dizinin muhtemelen 2022 yılı içerisinde yayınlanacak olan ve uzun süredir ertelenen 4. sezon çekimleri için çalışıyorlar. Brown, bu yapımlar dışında ayrıca iki MonsterVerse filminde; Godzilla: King of the Monsters ve geçen hafta vizyona giren Godzilla vs Kong macerasında da rol aldı. Ayrıca Sherlock Holmes evreninde geçen ve Sherlock’un kız kardeşi Enola Holmes’te de başrolde yer aldı. Geçen yıl Netflix’te yayınlanan Enola Holmes macerası ileride devam edecek. Oyuncunun bugünlerde yeniden gündeme gelmesi ise son yılların ikonik yapımlarının hiçbirini izlemediğini itiraf etmesi ile yaşandı.

- Reklam -

Millie Bobby Brown: “Harry Potter yerine The Notebook gibi filmleri tercih ediyorum”

Millie Bobby Brown Harry Potter

Millie Bobby Brown, MTV News’e verdiği söyleşide hiçbir Marvel, DC veya Harry Potter filmi izlemediğini söyledi. Genç oyuncu, oynadığı yapımlar nedeniyle zaten yeterince fantastik dünyaya bağlı olduğunu ve bunun dışında kalan zamanlarında “gerçek olan şeyleri” izlemeyi tercih ettiğini açıkladı.

- Reklam -

“Bu yüzden şu ana kadar bir Marvel filmi veya DC filmi izlemedim. Farkındayım, bu benlik bir şey gibi değil. Ancak gerçek olan bu. Daha çok The Notebook gibi filmleri seviyorum, hadi romantik filmler izleyelim diyorum. Fantastik yapımlara deli olmuyorum çünkü bunu zaten yapıyorum. Bu yüzden gerçek şeyleri izlemek istiyorum. Harry Potter’ı da hiç izlemedim. Bu bilgileri öğrendiğinde bana bakarak ‘Nasıl yani?’ diyen o kadar çok arkadaşım var ki, ben de ’Bilmiyorum’ der gibi bakıyorum.”

Brown’ın bu filmlerden hiçbirini görmemiş olması biraz şaşırtıcı gelebilir. Peki ya siz bu duruma nasıl bakıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

9 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for EmrecanDogan EmrecanDogan dedi ki:

    Popülarite alerjisi.

  2. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    2004 doğumlusun ya hiç mi çocuk olmadın arkadaş valla ilginç. Ablamız hep belgesel izleyenlerden :slightly_smiling_face:

  3. Avatar for Kenan Kenan dedi ki:

    Aferin. Başın arşa mı değdi! @EmrecanDogan 'ın da dediği gibi popülarite alerjisi. Ya da muhtemelen popülaritesi düştü ve reklam ajansı bu tarz sansasyonel bir açıklama yapması gerektiğini söylemiştir.

  4. Avatar for BerkayBing BerkayBing dedi ki:

    İlerleyen yıllarda Marvel filmlerinden birinde görürsem kendisini şaşırmam. :slightly_smiling_face:

  5. Avatar for Ozgur Ozgur dedi ki:

    Soru : Yani? (20 karakter)

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

4 cevap daha var.

Kadim Yolculuk - Mücahit Özdoğan | Haftanın Kitabı #170

Kadim Yolculuk – Mücahit Özdoğan | Haftanın Kitabı #170

Grey's Anatomy 17. Sezon Karakter Final

Grey’s Anatomy Yeni Bölümü Bazı Sürpriz Karakterlerin Sonunu Açıklıyor