in

Kendisine Hakaret Eden Bir Kargayla Yaşayan Nicolas Cage: “Gotik Unsurları Seviyorum”

Nicolas Cage, Dracula’ya hayat verdiği yeni filmi öncesinde gotik unsurlara duyduğu sevgiden ve kendisine hakaretler eden karga yol arkadaşından bahsetti.

Nicolas Cage Gotik Karga
- Reklam -
- Reklam -

Nicolas Cage, Dracula karakterini canlandıracağı Renfield filmi öncesinde açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu ekranda oynadığı roller dışında özünde bir gotik olduğunu ve aynı zamanda evcil bir karga beslediğini söyledi.

Şu anda 58 yaşında olan Nicolas Cage, Hollywood’un en tanınan aktörleri arasında yer alıyor. Portföyüne bugüne kadar onlarca film sığdırmış ve çoğunda başrolde yer almış ünlü isim, son olarak 2020 yılında beyaz perdeye gelen Pig adlı filmle izleyicilerin karşısına çıktı. Eleştirmenlerden oldukça olumlu yorumlar alan Cage, yakın zamanda da bizzat kendisini oynadığı The Unbearable Weight of Massive Talent adlı aksiyon komedi filmi ile gözükecek.

Kariyeri boyunca sürekli üretken kalabilmeyi başarmış olan aktör, aynı zamanda The Walking Dead yaratıcısı Robert Kirkman’ın yapımcıları arasında bulunduğu Renfield’de de Dracula rolünü canlandıracak. Komedi ağırlıklı bir film olan Renfield, akıl hastanesinde yaşayan bir vampirin hizmetçisi ve uşağının hikâyesini konu alacak. Yani Cage, filmde destekleyici bir rolü canlandıracak.

- Reklam -

Bir Kargayla Yaşayan Nicolas Cage: “Gotik Unsurları Seviyorum, Ben Bir Gotiğim”

Nicolas Cage Dracula Renfield vampir

Son olarak Los Angeles Times’a konuşan ünlü aktör, Hoogan adlı kargasından ve kendisine hakaret ederek cevap verişinden bahsetti. Las Vegas’taki evinde beslediği kargasının adeta bir papağan gibi konuşabildiğini ve kendisine isimler takmaya başladığını belirten oyuncu, aynı zamanda hakaret ettiğini de belirtiyor.

“Bana isimler takmaya başladı… Komik, en azından bana göre. Örneğin odadan çıkıp kendisine ’Hoşçakal’ dediğimde Hoogan bana cevap olarak ’Ass’ (Göt) diyor.”

- Reklam -

Kargaların çok zeki olduğunu belirten Cage, Edgar Allan Poe tarzı görünüşlerini sevdiğini ve gotik bir yanlarının olduğunu belirtiyor ve ekliyor: “Gotik unsurları seviyorum ve ben bir gotiğim.”

Nicolas Cage, 1988 yılında Robert Bierman tarafından yönetilen korku komedi türündeki Vampire’s Kiss filminde de yarı vampir bir karakteri canlandırmıştı. Şimdi 30 yıllık bir aranın ardından bir kez daha, üstelik bu sefer vampir mitinin en ünlü karakterini canlandırarak hayranlarının karşısına çıkacak.

Nicolas Cage’in son açıklamaları hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce Cage gerçekten de gotik biri mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Rolling Stone

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for noronikkirbac noronikkirbac dedi ki:

    Haberden bağımsız; ne zaman Nicolas Cage ismini bir yerde görsem aklıma hemen Dalga Dublaj Takımı’nın o meşhur dublajı gelir:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

antik roma gladyatör arenası isviçre

İsviçre’de Antik Roma’dan Kalma En Güncel Gladyatör Arenası Bulundu

ismet inönü not 1936

İsmet İnönü’nün 1936 Tarihli Notu Yıllar Sonra Gün Yüzüne Çıktı