in

Red Notice Çekimleri Devam Ediyor: Dwayne Johnson ve Ryan Reynolds Geri Dönüyor

Red Notice çekimleri önümüzdeki ay devam edecek. Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot’lu Netflix filmi prodüksiyona geri dönüyor.

Red Notice - Netflix - Dwayne Johnson Ryan Reynolds
- Reklam -
- Reklam -

Başrollerini Dwayne Johnson ve Ryan Reynolds’ın paylaştığı Netflix aksiyon ve komedi türlerindeki Red Notice, güncel programını değiştirerek önümüzdeki ay çekimlere devam etme kararı aldı.

Bir Interpol ajanı ve usta iz sürücünün (Johnson), dünyanın en kötü şöhretli dolandırıcısının (Reynolds) yardımıyla dünyanın en büyük sanat hırsızını (Gal Gadot) avlamaya çalışmasını konu alan Red Notice, bu yılın ocak ayında çekime başladı.

Ancak sayısız diğer birçok yapımın maruz kaldığı gibi, Red Notice’in çekimleri de mart ayında Koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi. Reynolds, Johnson’ın doğum gününde paylaştığı set fotoğrafları ile projeye olan ilgisinin devam ettiğini açıkça belirtmiş oldu. Ancak diğer birçok Hollywood prodüksiyonlu yapımın setlere geri dönüşü ile, Red Notice de şimdi aynı geri dönüşü yapmaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Red Notice netflix

Geçen günlerde Johnson, Instagram hesabından “İşe geri dönüyoruz” isimli bir video paylaştı. Videonun devamında ise, yapımın çekimlerine devam edileceğine ve bunun eylül ortası gibi başlayacağına dair birkaç söylemde daha bulundu.

Johnson, çekime devam etme planını duyurmanın yanı sıra, çekimlerin güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi için “karantina balonu” planını içeren ve bunu gerçekleştirmek için NBA’nin Orlando’daki uygulamasına benzer bir program oluşturmak ve aynı zamanda kabarcık sistemlerinde neyin “etkili” olduğunu görmek için NBA ile bilgi alışverişi yaptıklarını duyurdu.

https://www.instagram.com/tv/CDZ1itRldAR/

Red Notice Filmini Belirtilen Tarihte İzleme Fırsatı Bulabilecek miyiz?

Videoya bakılırsa, Johnson ve şirket mümkün olan en güvenli prodüksiyon imkanlarını sağlayabilmek için ekstra tedbirli davranıyorlar. Koronavirüs durumu sürekli bir değişim halinde ve Johnson’ın videoda “beta aşamasındayız” diyerek belirttiği gibi, işler önümüzdeki aya kadar tekrar tekrar değişime maruz kalabilir.

- Reklam -

Red Notice’in çekimlerinin tamamlanmasına şimdilik kesin gözüyle bakılıyor ve eğer çekimleri tamamlarlarsa, Johnson’ın önümüzdeki yıl çekilecek olan Black Adam filmi için daha rahat bir hazırlanma süreci içerisine gireceği düşünülüyor.

Dwayne Johnson Ryan Reynolds Gal Gadot

Aynı zamanda Netflix de çekimleri tamamlayabileceklerini düşünüyor ve bu sayede daha önceden Netflix’in en çok izlenen 4. filmi unvanına sahip 6 Underground’ın devam filmi olacak bir yapımın izinden gitmeyi düşünüyorlar.

Çekimler sorunsuz tamamlanırsa, Red Notice 2021’de Netflix kütüphanesinde olacak.

Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler Rıhtım sakinleri? Sizce Red Notice’in çekimleri belirtilen tarihte bitirilebilecek mi? Netflix’in daha güvenli bir ortam sağlamak adına uyguladığı karantina balonu planı hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Avengers Yönetmeni: “Marvel Sinematik Evreni Wolverine İçin Hazır Değil”

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Karacaoğlan

Edebiyatın her türü ile haşır neşir, konsept sanat ve karakter tasarımı delisi. İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrenimine devam eden arada bir kendi diyarlarında kaybolan en tazesinden bir yazar adayı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ödül - Cyril Gely

Ödül: Cyril Gely, Tiyatrodaki Başarısını Romana Taşıyor

the matrix simülasyon

Lilly Wachowski: “Matrix Transseksüellik Metaforlarıyla Dolu Bir Seri”