in

Robert Pattinson, Batman’i Oynayacağına İnanamadığını Açıkladı

The Batman filminde başrolü kapan Robert Pattinson, rolü kendisine nasıl verdiklerine inanamadığını dile getirdi.

Robert Pattinson
- Reklam -
- Reklam -

Şimdiye dek duymadıysanız, Robert Pattinson ismini yeni Batman olarak göreceğimizi öğrenmenin tam zamanı. Bruce Wayne’i oynamak için seçilen Pattinson’ın da bizim kadar şaşkın olması ise kulağa biraz tuhaf gelebilir.

Aktör şu sıralar The Lighthouse filminin tanıtım faaliyetleriyle meşgul olsa da Matt Reeves’in yapımcılığını üstlendiği solo Batman filmi hakkında bazı soruları yanıtlamaya istekli. Yeni bir röportajda yeni Batman filmindeki rolü alacağını hiç ama hiç beklemediğini de dile getirdi.

Pattinson, bu rolü almasını çılgınlık olarak tanımlıyor. Rolü alma olasılığını hiçbir zaman gerçekçi bulmadığını itiraf eden aktör, bu rolü ona nasıl verdiklerini gerçekten merak ettiğini ifade etti.

- Reklam -

Cosmopolis, Good Time ve şimdi The Lighthouse gibi bağımsız eserlerde neler yapabileceğini bize gösteren oyuncunun son zamanlarda çizdiği imaj, bu rolü almasında mutlaka önemli etki etmiştir diye düşünüyoruz.

Aktörün bu yorumları, özellikle büyük bütçeli yapımlarda oyuncuların çoğu zaman kendilerinden nasıl da emin olamadıklarını bir kez daha gösteriyor.

Alışılmışın dışında pek çok farklı rolde oynamış olan Pattinson, Batman için ilginç bir seçim olabilir. Ancak birçok eski rolünde başarılı bir performans sergilediği de aşikar.

- Reklam -

Hayranlar, DC Aleyhine Kampanya Başlatmışlardı

Yine de, oyuncu seçim süreci tartışmasız değildi. Her ne kadar önceki Batman filmlerinde karşımıza çıkan Maggie Gyllenhaal ve Dakota Fanning gibi isimler, bu oyuncu seçimini onaylasalar da, hayranların tamamı böyle düşünmüyor. Üstelik durumdan rahatsız olan hayranlar Warner Bros.’a karşı DC Evreni’ni kirletmeyi kesmeleri için kampanyalar bile başlatmışlardı.

Umarız ki insanlar Pattinson’a karşı yorum yapmadan önce Batman’in pelerinini giymesini beklerler. Sonuçta, aktör Twilight’ta oynadığı ışıltılı vampirden çok daha fazlası olduğunu bize defalarca gösterdi.


* King, Shining’e Neden Devam Ettiğini Açıkladı

Ozan Ercan

2002 yılında İstanbul'da doğdum. Büyükçekmece Recep Güngör Anadolu Lisesi'nin dil bölümünden mezun oldum. Marmara Üniversitesi’nde Fransızca Öğretmenliği okuyor, günlerimi büyük oranda müzik dinleyerek ve kitap okuyarak geçiriyorum. Oscar Wilde ve That '70s Show seviyorum.

8 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Davram Davram dedi ki:

    Doğrusu duyunca ben de inanamamıştım :confused:

  2. Avatar for Regarzarves Regarzarves dedi ki:

    Eminim aynı şaşkınlığı hemen hemen hepimiz yaşadık. Bence herkesi şaşırtacak bir performans sergileyecek

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Ben hala iyi bir Batman olacağını sanmıyorum. Ama, Batman’in acemi zamanları olacağı için, sanırım göze batmaz. Düşmanları çok dandik geldi bana ya. Nasıl seyirci çekecekler ??

  4. Avatar for Davram Davram dedi ki:

    Çocuk rahmetli Cedric rolünde fena halde tutuktu. Twilight’ta pek kasıntı bir vampirdi. O nedenle performansı konusunda da iyimser olamıyorum ne yazık ki.
    Ya işin aslını söyleyeyim mi? O kaşlarla Batman olunmaz ki be güzel kardeşim.

  5. Avatar for Kotununiyisi Kotununiyisi dedi ki:

    Safdie biraderlerin Good Time filmine ve Robert Eggers’in yeni çıkacak filmi The Lighthouse’a bakmanızı öneririm.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

3 cevap daha var.

nasa uber

NASA, Uber’la Hava Ulaşımı Testleri Yapacak

James Wan

James Wan, Gideon Falls’ın Başına Geçti