in

Suicide Squad 2 ve Birds of Prey, 18 Yaş Sınırıyla Gelebilir

James Gunn’ın yönetmenliğini üstlendiği yeni Suicide Squad ile Margot Robbie’nin başrolünde oynadığı Birds of Prey filmleri 18 yaş sınırıyla gelebilir.

the suicide squad 2
- Reklam -
- Reklam -

Ünlü yönetmen James Gunn’ın çekeceği belli olduktan sonra heyecanla beklenmeye başlanan The Suicide Squad filmiyle ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. Warner Bros. ve DC’nin yaklaşmakta olan Suicide Squad devam filmi, yeni haberlere göre 18 yaş sınırıyla (R-rated) geliyor olabilir.

DC Sinematik Evreni başladığında Batman, Superman, Wonder Woman ve Aquaman gibi Justice League kahramanlarına odaklanmıştı. Ancak evrenin genişlemesiyle birlikte David Ayer tarafından yönetilen Suicide Squad filmi gösterime girdi. Film pek olumlu eleştiriler almasa da Margot Robbie, Harley Quinn rolünde büyük bir ün kazandı ve hayranlarca çok sevildi. Stüdyo da boş durmadı ve bu karaktere özel birkaç proje geliştirmek için bazı çalışmalar başlattı. Bunlardan ilki önümüzdeki yıl gösterime girecek ve Cathy Yan tarafından yönetilen Birds of Prey olacak. Ardından Robbie bir kez daha Gunn’ın yönettiği The Suicide Squad filminde karaktere bir kez daha hayat verecek.

Bir süredir Birds of Prey filminin de 18 yaş sınırıyla sinemalara geleceği konuşuluyor. Eğer bu gerçekleşirse Warner Bros’un DC filmleri arasında ikinci defa R-Rated alan işi olacak. Ancak Joker, DC Sinematik Evreni’nden ayrı ve bağımsız bir film olduğundan bu anlamda DC’nin 18 yaş sınırıyla gelen ilk filmi olarak sahneye çıkacak.

- Reklam -

DC’nin Sonraki Filmleri de 18 Yaş Sınırıyla Gelebilir

Harley Quinn birds of prey

Ancak Birds of Prey ve Joker, 18 yaş sınırıyla gelecek olan son DC filmleri olmayabilir. Çünkü yeni gelen bilgiler, Gunn’ın The Suicide Squad filminde de böyle bir kararın alınabileceğini gösteriyor.

Variety’nin verdiği bilgilere göre Birds of Prey’in derecesi kısa süre içerisinde belli olacak. Ancak henüz MPAA (Amerikan Sinema Filmleri Derneği) tarafından yapılmış ve açıklanmış bir değerlendirme yok. İçeriden gelen diğer bazı bilgiler, aynı zamanda The Suicide Squad’ın da 18 yaş sınırıyla geleceğini söylüyor. Elbette filmin 2021 yılında sinemalara geleceğini düşünürsek dernek tarafından resmi açıklama için henüz erken gözüküyor.

- Reklam -

Özellikle Joker’in 18 yaş sınırına rağmen 1 milyar doları geçmesi ve çok iyi başarı elde etmesinden sonra Warner Bros bu konuda daha korkusuzca davranabilir gözüküyor.

Siz ne dersiniz? Sizce 18 yaş sınırıyla gelmesi filmin daha iyi olması için bir etken yaratır mı?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Olası Bir DC vs MARVEL Filmi Gelebilir!

* Ewan McGregor, Yırtıcı Kuşlar Hakkında Konuştu

* Joker, Gişe Hasılatında 1 Milyar Dolar Barajına Ulaştı

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bu film için +18 sınırı riskli bence. SS filminin daha önceki akıbeti malum. Şimdi üzerine +18 yaparsan izleyici sayısı iyice düşebilir. Üstelik bu sefer Joker de yok, filmi kurtaracak Will Smith’de. Margot Robbie de bir yere kadar götürür filmi. Bu kadar bel bağlamaları yanlış bana göre. Film çok büyük bir süpriz yapmazsa gişede çakılır. (Deathstroke gibi…)

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

ÇEKİLİŞ: Emrah Safa Gürkan

ÇEKİLİŞ: Emrah Safa Gürkan Kitapları

17 yy gizemli tablosu

17. Yüzyıldan Kalan Gizemli Tablonun Sırrı Açığa Çıktı