in

The Batman’in Catwoman’ı Belli Oldu

2021’de sinemalara gelmesi beklenen yeni Batman filminde Catwoman rolünü canlandıracak oyuncu Zoe Kravitz oldu.

Zoe Kravitz batman catwoman
- Reklam -
- Reklam -

Robert Pattinson’ın Kara Şövalyeye’yi canlandıracağı ve şimdilik ismi The Batman olarak geçen film için yeni haberler gelmeye devam ediyor. Filmin kadrosu için şimdiye kadar kesinleşen isimler arasında Komiser Gordon karakteri de bulunuyordu. Polis şefini, Westworld dizisinden tanıdığımız Jeffrey Wright canlandıracaktı.

Ardından Selina Kyle rolü için farklı birçok isim iddiası ortaya atılsa da The Hollywood Reporter’ın verdiği bilgilere göre bugünle birlikte rolün yeni sahibinin Zoë Kravitz olduğu kesinleşti.

Big Little Lies, Fantastic Beasts, Mad Max: Fury Road, X-Men: First Class, Divergent gibi dizi ve film projeleriyle tanınan Kravitz; Ana de Armas, Ella Balinska ve Eiza Gonzalez de dahil olmak üzere rol için birçok ismi geride bırakmış oldu. Başka ilginç bir detay ise Zoë Kravitz’in Aquaman yıldızı Jason Momoa’nın üvey kızı olması.

- Reklam -

Yönetmen Reeves Rolü Doğruladı

Filmin yönetmeni Matt Reeves de Twitter üzerinden Kravitz’in rolünü bir gif paylaşarak doğruladı. Aslında bu Kravitz’in ilk Kedi Kadın rolü olmayacak. Kendisi 2017 yılında gösterime giren The Lego Batman filminde de Catwoman’ı seslendirmişti. Tabii Reeves’ın kendisini kadroya dahil etmiş olmasının bununla bir ilgisi olup olmadığı bilinmiyor. Geçtiğimiz haftaya kadar rolün sahibi belli değildi.

- Reklam -

Robert Pattinson’lı Batman’in DC Evreni’nin diğer filmleriyle bir ilişkisi olup olmayacağı da henüz belli değil. Joker gibi kendi başına solo bir film olarak mı kalacak yoksa evrene dahil mi edilecek, yakın zamanda gelen bilgiler eşliğinde bu sorunun da cevabı netleşecek.

The Batman, 25 Haziran 2021 tarihinde sinemalara gelecek.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for GkiraraJ GkiraraJ dedi ki:

    Bence yakışacak ama kendisini beğenemedim de. Neden derseniz de; çr ve animasyonlarda insanların öle öle bittiği şu karakteri artık cidden güzel biri oynasın yahu. :roll_eyes:

  2. Avatar for Davram Davram dedi ki:

    Her ne kadar okunması en az Porsche kadar zor olsa da Michelle Pfeiffer iyiydi bence.

  3. Avatar for Davram Davram dedi ki:

    Yakışır kalem kaşlı vampirime

  4. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Diğer adaylara göre bu daha iyi bence.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Margaret Atwood yazar

2019 Booker Prize Kazananları Açıklandı

Elizabeth Olsen

Elizabeth Olsen, Scarlet Witch’i Öne Çıkartacak