in

The Batman Kostümü Batsuit ve Batcycle Görüntülendi

Yeni Batman kostümü ve Batcycle görüntülendi. The Batman setinden sızdırılan görüntüler Batcycle ve Batsuit’in nasıl olduğunu ortaya koyuyor.

the batman
- Reklam -
- Reklam -

The Batman setinden sızdırılan görüntüler ortalığı karıştırmaya devam ediyor. Robert Pattinson’un başrolünde oynadığı film setinden çekilen 12 saniyelik bir video ve fotoğraflar, hem Batcycle hem de tüm Batsuit’e ilk bakış atmamızı sağlıyor.

Ben Affleck’in solo Batman filminden ayrılması ve DC Sinematik Evreni’deki Bruce Wayne rolünü geride bırakmasından sonra, yazar ve yönetmen Matt Reeves, ipleri eline aldı. Yaklaşık 2 yıl süren bir hazırlık sürecinden sonra geçtiğimiz yıl Robert Pattinson’un Batman rolünü üstlendiği açıklandı. Pattinson sonrası da  bizzat yönetmen tarafından Gotham’ın diğer tanıdık karakterlerini oynayacak yetenekli bir oyuncu kadrosu tek tek duyuruldu.

Geçtiğimiz haftalarda çekimleri başlayan The Batman için her geçen gün eskiye nazaran daha fazla haber geliyor. Özellikle şu sıralar benzeri tüm filmlerin başına bela olan “izinsiz çekimler” ile aslında çok sonradan öğreneceğimiz bazı bilgiler elimize ulaşıyor. İşte bunlardan biri de bir hayran çekimi sayesinde Batman’in ikonik kostümünün yeni halini tümüyle görmemizi sağlıyor.

- Reklam -

the batman kostüm

batman çekimleri

Fotoğraflarla birlikte 12 saniyelik bir video da paylaşıldı.

Film Senaryosu Batman: Zero Year Çizgi Romanını mı Esas Alacak?

Yapılan açıklamaya göre izinsiz olarak fotoğraflanan görüntüler İskoçya’daki Glasgow Necropolis mezarlığında film için bir dış mekan çekimi sırasında çekildi. Fotoğraflarda Robert Pattinson’un dublörü olduğu tahmin edilen birinin tam Batman kostümüyle Batcycle benzeri bir motora bindiği görülüyor. Son olarak çekimlerin hafta sonu boyunca devam edeceği de gelen bilgiler arasında.

Ayrıca video ve fotoğraflara göz attığımızda ortamın, Riddler’ın Gotham City’yi dehşete düşürdüğü sırada süper kahramanın kökenini yeniden canlandıran 2013-2014 DC Comics macerası “Batman: Zero Year”ı çağrıştırdığı fark ediliyor.

The Batman başlık

Fimde Robert Pattinson’a eşlik edecek isimler arasında Zoë Kravitz (Catwoman), Colin Farrell (Penguin), Paul Dano (Riddler), Jeffrey Wright (Komiser Jim Gordon) ve Alfred Pennyworth karakterini canlandıran Andy Serkis gibi isimler yer alıyor.

Merakla beklenen The Batman, 25 Haziran 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

Yeni kostümü ve Batcycle’ı sizler nasıl buldunuz? Hayalinizde canlandırdığınız kostüm veya ekipmanlara uyuyor mu? Kayıp Rıhtım Forum üzerinden görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.


* Ben Affleck, The Batman Filmini Neden Bıraktığını Açıkladı

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

7 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Heey bu Batcycle bi harika dostum. Özellikle far etrafındaki ben Batcycleım diye bağırsın diye eklenmiş o şey. Sadece siyah renkli olsaydı anlamazdık. İlla o ‘‘şekil’’ olacak. İyi ki kostüm biraz güzel dedik hemen bir sorun çıktı bir yerden. :smiley: :smiley:

  2. Avatar for Ronin47 Ronin47 dedi ki:

    Batcycle için Zero Year esintilerinden bahsedilmiş. Ama ben daha çok Golden Age’a bi saygı duruşu gibi algıladım. İlk Batmobile’in tasarımından esinlenilmiş gibi duruyor :

  3. Avatar for Gurlino Gurlino dedi ki:

    O kask ne kadar alakasız olmuş öyle… Umarım CGI falan bir şey yapar değiştirirler. :confused:

  4. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Ben artık daha fütüristik Batmanler görmek istiyorum.

  5. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Ben de CGI ile bir oynama yapacaklarını düşünüyorum, özellikle de gözlere. Şu haliyle gerçekten sıkıntılı duruyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2 cevap daha var.

Kurt Vonnegut - Ülkesiz Bir Adam

Kurt Vonnegut İmzalı Son Kitap “Ülkesiz Bir Adam” Türkçede

Pera Palasta Gece Yarısı - Netflix Türkiye

Pera Palas’ta Gece Yarısı: Netflix Türkiye’nin Yeni Dizisi Belli Oldu