in

The Batman Göründü: Robert Pattinson’lı Kara Şövalye’den İlk Tanıtım

The Batman filminde Robert Pattinson ilk defa Kara Şövalye kostümü ile görücüye çıktı! Matt Reeves imzalı filmin çekimleri sürüyor.

The Batman - Robert Pattinson
- Reklam -
- Reklam -

2021 yılı için şimdiden takvimlerimize işaretlediğimiz The Batman filminden ilk hatırı sayılır görüntü paylaşıldı. Batman rolünde Robert Pattinson’u göreceğimiz yapımda, paylaşılan kostüm test videosu hayranların ağzına adeta bir parmak bal çaldı.

Çekimleri başlayan The Batman filminden haberler gelmeye devam ediyor. The Batman filminin yönetmeni Matt Reeves, Pattinson’ı Batman kostümü içinde ilk defa gördüğümüz bir test videosunun görüntülerini paylaştı.

Cloverfield, Let Me In ve War for the Planet of the Apes gibi yapımların altında imzası bulunan Matt Reeves’in senaryo ve yönetmenliğini üstlendiği yeni Batman filmi şimdiden merakla bekleniyor.

- Reklam -

Özellikle başrol tercihi açısından ilk açıklandığında oldukça eleştiri toplayan yapım, tanıtım faaliyetlerinin başlamasıyla bu algıyı yavaş yavaş silmeyi başarıyor gibi.

Matt Reeves’in Twitter hesabı üzerinden yaptığı video paylaşımı, yapıma dair herhangi bir ipucu barındırmıyor. Ancak yine de Kara Şövalye’nin meşhur kostümünü, Robert Pattinson üstünde görmek birçok hayranı heyecanlandırmaya yetti.

Robert Pattinson’lı The Batman Kostüm Videosu

YouTube video

Filmin ana hikâyesine dair henüz net bir fikrimiz olmasa da The Batman’de Kara Şövalye’nin ilk günlerini göreceğimizi biliyoruz. Kostüm de zaten henüz son halini almamış, Batman maceralarının ilk hallerindeki formuyla dikkat çekiyor.

Noir bir Batman hikâyesinin bizleri beklediği filmde Riddler, Penguin ve Catwoman gibi, DC çizgi romanlarının sevilen kahramanları da yapımda yer alacak.

The Batman Filmi Oyuncu Kadrosu

Yapımda Catwoman rolünde Zoë Kravitz (Mad Max: Fury Road, X-Men: First Class, Fantastic Beasts 2), The Riddler rolünde Paul Dano (There Will Be Blood, Little Miss Sunshine), Penguin rolünde Colin Farrell (The Lobster, In Bruges), Komiser Gordon rolünde Jeffrey Wright (Shaft, Broken Flowers), Alfred rolünde Andy Serkis (War for the Planet of the Apes), Carmine Falcone rolünde John Turturro (Barton Fink, O Brother, Where Art Thou?) ve Two Face rolünde Peter Sarsgaard (Shattered Glass) yer alıyor.

- Reklam -

The Batman - Robert Pattinson

En son Ben Affleck ile karşılaştığımız Batman’i, kendine ait yeni bir seride yeni bir bakış açısıyla izleyecek olmak her açıdan heyecan verici.

DC, Joker başarısı sonrası solo filmlerdeki başarısını sürdürmeyi hedefliyor. Bu filmde zemini atılacak hikâyenin tek yapımla sınırlı kalmayacağı ise popüler tahminler arasında.

The Batman filmi 25 Haziran 2021 tarihinde beyaz perde ile buluşacak.

Peki siz yeni kostümü içerisinde Robert Pattinson’ı nasıl buldunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

14 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Gurlino Gurlino dedi ki:

    Sinema öyle bir sanat ki; görüntü ne kadar zayıf olsa da alttan uygun müziği bir veriyorsun, millet heyecandan 300 Spartalı’ya dönüyor. Temiz iş çıkartmış Matt Reeves. Güzel tanıtım olmuş. Takipteyim.

  2. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Kostüm, Arkham Knight ve Gotham by Gaslight karışımı olmuş. Göğsündeki amblem ise ailesini öldüren silahtan yapılma sanırım. Hoş bir detay. Sırada Catwoman suiti var. Onu da salın artık.

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Beklediğimden çok daha iyi duruyor. Umarım gözler de beyaz olur. Çok daha sert ve acımasız bir Batman olacak bence. Çok iyi ya :smiley:

  4. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Yeni seri 90’larda geçecek. Söylentiye göre, ilk filmde Batman’in 2.yılını işleyeceklermiş.

  5. Avatar for Tamarix Tamarix dedi ki:

    Kostüm göründüğü kadarıyla hoş, amblemi de beğendim. Zoë’yi de çok merak ediyorum Catwoman olarak onu da dört gözle bekliyoruz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

9 cevap daha var.

James Bond No Time to Die Billie Eilish

James Bond Filmi “No Time to Die”ın Billie Eilish’lı Tema Şarkısı

Sonic the Hedgehog İncelemesi

Sonic the Hedgehog İncelemesi: Hızlı ve Çok Şirin!