in

The Flash Setinden Yeni Fotoğraflar: Michael Keaton’lı Bruce Wayne ve Supergirl’den İlk Kareler

The Flash filmi setinden yeni fotoğraflar sızdı. Michael Keaton, Bruce Wayne olarak karşımıza çıkarken Sasha Calle da Supergirl kostümü ile gözüküyor.

The Flash Set Fotoğrafları
- Reklam -
- Reklam -

The Flash çekimleri başladı ve setten ilk fotoğraflar da sızdı. Ezra Miller’ın başrolünde yer aldığı yeni DC Sinematik Evreni filminde Michael Keaton’ın Bruce Wayne rolüyle karşımıza çıkacağı sızan set fotoğrafları ile kanıtlanmış oldu. Filmde Supergirl karakterini canlandıracağı daha önce açıklanan Sasha Calle da kostümü ile ilk defa görüntülendi.

Yıllardır beklenen Ezra Miller’lı solo The Flash filmi nihayet gerçekleşiyor. Barry Allen’ın uzun süredir beklenen sinema yolculuğu, birçok gecikmenin ardından Andy Muschietti yönetmenliğinde çekimlere başladı. Miller, popüler Flashpoint çizgi roman hikâyesini uyarladığı söylenen dördüncü DC Genişletilmiş Evreni macerasında Barry olarak geri dönecek.

Pek tabii Flashpoint hikâyesi ile, Michael Keaton’ın Batman’i dahil olmak üzere birçok önemli DC kahramanı da The Flash’ın solo filminde boy gösterecek. Farklı sinema tasvirleri arasında Keaton’ın Batman’i hep en beğenilenler arasında yer aldı. Haliyle hayranlar kendisinin The Flash filmi ile yıllar sonra bir kez daha bu rolü üstleneceğini duyduğunda oldukça sevindiler. Çekimler başladığında paylaşılan set fotoğrafları filmin Wayne Malikanesi’ne döneceğini doğruladı ve Muschietti, Keaton’ın Batman kostümünün kanlı bir logosunu paylaşmıştı. Şimdi ise hayranlar Keaton’ı sette ilk kez görüyorlar.

- Reklam -

The Flash Set Fotoğrafları ile Michael Keaton Bruce Wayne Rolünde Gözüktü

The Flash Set Fotoğrafları bruce wayne supergirl

The Flash Set Fotoğrafları michael keaton batman

NewWestBoy tarafından paylaşılan set fotoğrafları, Michael Keaton’ın The Flash setinde olduğunu ortaya çıkardı. Bu sahne için Keaton, Bruce Wayne olarak gözüküyor ve seçkin bir takım elbise giyiyor. Ne yaptığı tam olarak belli olmasa da, yıllar sonra kendisini bir kez daha Bruce olarak görmek heyecan verici. Set resimleri ayrıca başrol Ezra Miller’ı ve Supergirl kostümüyle Sasha Calle’i de gösteriyor.

- Reklam -

Filmde DC Sinematik Evreni’nde Kara Şövalye olarak yer alan Ben Affleck’in de Batman rolüyle geri dönecek. Macerada yer alacak diğer isimler arasında Ron Livingston, Kiersey Clemons, Maribel Verdú, Saoirse-Monica Jackson ve Rudy Mancuso gibi isimler bulunuyor.

Herhangi bir erteleme olmadığı takdirde merakla beklenen yapım, 4 Kasım 2022’de beyaz perdedeki yerini alacak.

Peki ya siz setten gelen ilk fotoğrafları nasıl buldunuz? Sizce yıllardır beklenen film, aynı oranda beklentileri karşılayabilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Bu filme gideceğim galiba. Bir de şu EzraFlash’ ın koşuşu olmasa. Ayrıca Süpergirl’ ün kostüm iyi olmuş. Etekli yapacaklar diye korkmuştum. Umalım da hikayesi de güzel olsun. Düşmanlar güçlü olsun. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Orhan Duru – Ölmeden Önce | Öldükten Sonra - Ferit Edgü

Ferit Edgü’den Yıllar Sonra Yeni Kitap – “Orhan Duru: Ölmeden Önce – Öldükten Sonra”

The Beatles Belgeseli get back peter jackson

Peter Jackson’dan 6 Saatlik The Beatles Belgeseli Geliyor