in

The Gray Man Çekimleri Ertelendi: Chris Evans ve Ryan Gosling’li Film Koronavirüs Engeline Takıldı

The Gray Man çekimleri ileri bir tarihe alındı. Russo Kardeşler’in Chris Evans ve Ryan Gosling’li yeni filmi COVID-19 salgını yüzünden ertelendi.

The Gray Man Russo Kardeşler
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, The Gray Man çekimlerine başlamama kararı aldı. 18 Ocak 2021 tarihinde çekimlere başlaması planlanan filmin prodüksiyonu en az iki hafta ertelenecek.

Joe ve Anthony Russo’nun Avengers: Endgame sonrası başına geçtikleri ilk film olan The Gray Man’de başrolleri Ryan Gosling ve Chris Evans paylaşacak. Filmin çekimlerinde çalışacak ekibin karantina süreci yeni yılla birlikte başlayacak ve iki haftanın ardından yapıma 18’inde başlanması planlanıyordu. Çekimlerin yapılacağı Kaliforniya’da dün 41 bin Koronavirüs vakası açıklanmasının ardından yapım durduruldu.

The Gray Man bu yaz açıklandığından beri Netflix’in göze çarpan işlerinden birisi olmuştu. Sadece kadronun büyüklüğü değil, Russo’ların aksiyon sinemasında isim edinmelerini sağlayan Captain America: The Winter Soldier tonunda bir film olacağı açıklaması da gözleri yapıma çevirmişti. 200 milyon dolarlık bütçesiyle de Netflix’in en pahalı işi olacağı açıklanmıştı.

- Reklam -

Kaynaklara göre Netflix hem yapım ekibinde hem de eyalet çapındaki vakalar yüzünden filmi durdurma kararı aldı. Ekibe, karantina sürecinin en azından 2 hafta uzayacağı söylendi. Böylece iyimser bir tahminle filme Şubat ayında başlanması bekleniyor.

The Gray Man Ne Zaman Çıkacak?

The Gray Man, Russo kardeşlerin 2019’daki Endgame’den sonra üstlendiği ilk büyük yapım olacak. İkili Koronavirüs öncesi çıkmış son ve tüm zamanların en büyük gişe canavarını yaratan isimler olarak büyük  bir titre sahip. Netflix’in The Gray Man için planlarıysa tek filmlik değil. Bu yapımla yeni bir seri başlatmayı hedefleyen şirket, James Bond kadar uzun bir seriye girmeyi umuyor.

Koronavirüs dünya çapında yükselmeye devam ederken film sektörü de yeni önlemlere alışmaya çalışıyor. Geçen hafta Mission: Impossible 7’nin setinde ekibi sert bir dille uyaran Tom Cruise, güvenliğe verdiği önlemle takdir topladıysa da tonu yüzünden eleştirilmişti.

- Reklam -

The Gray Man Russo Kardeşler

Eyalet veya ülke çapındaki kapanma dedikoduları da filmin ertelenmesinde bir başka etken. Hem şirket hem de kadro filmin bir kısmını tamamlayıp ara vermektense muhtemel kapanma sonrası işe başlamayı tercih ediyor. Netflix’in The Gray Man’e ayırdığı hem bütçe hem de beklenti boyutundaki büyük önem, yapımın Koronavirüs salgını sırasında güvenle çekilmesini de sağlayacak mı ilerleyen günlerde göreceğiz.

Sizce salgın günlerinde eğlence sektörünün durumu nasıl? Yapımların prodüksiyona devam etmelerini olumlu buluyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bekliyoruz.

Kaynak: Screen Rant

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Barack Obama 2020 Favori Film Dizi

Barack Obama, 2020 Yılı Favori Film ve Dizilerini Paylaştı

George Orwell, 1984 Çalışmaktan Başka Her Şey Yasaklanmıştı Kitap Alıntıları

George Orwell, 1984’te “Çalışmaktan Başka Her Şey Yasaklanmıştı” Demiyor | Uydurma Kitap Alıntıları Rehberi