in

The Matrix 4 Kadrosuna Tanıdık Bir İsim Daha Katıldı

The Matrix serisinin 2. ve 3. filmlerinde Merovingian karakterini canlandıran Lambert Wilson, dördüncü filmin kadrosuna dahil oldu.

Merovingian the matrix 4
- Reklam -
- Reklam -

The Matrix 4 filmi kadrosuna eski bir isim daha katıldı. Oyuncu kadrosu gün geçtikçe genişleyen ve belirginleşen filmin yeni açıklanan oyuncusu oldukça tanıdık bir isim. Hem Matrix Reloaded hem de Matrix Revolutions filminde Merovingian karakterini canlandıran Lambert Wilson, maceranın dördüncü adımına dahil oldu.

Her iki filmin de birkaç aylık arayla vizyona girmesi üzerinden yaklaşık 17 yıllık bir zaman dilimi geçti. Bizler üçlemenin nihai olduğunu düşünürken geçtiğimiz yıl The Matrix 4 resmen açıklandı ve üstüne üstlük Keanu Reeves’ın bir kez daha Neo rolüyle döneceği müjdelendi. Sadece bu da değil. İlk üçlemenin yönetmenlerinden Lana Wachowski’nin filmin senaryosunu yazacağını ve yöneteceğini, bununla birlikte Carrie Anne-Moss’un da Trinity rolüyle filmde olacağını öğrendik.

Müjdeli haber üzerinden birkaç ay geçmiş olmasına karşın Matrix’in dördüncü macerasıyla ilgili detaylar sıkıca korunmaya devam ediyor. Neo’nun dönüşü, aslında onunla olan maceranın The Matrix Revolutions’da nasıl bittiği göz önüne alındığında dikkate değer bir merak unsuru oluşturuyor. Aynı şey Carrie Anne-Moss’un Trinity olarak geri dönmesi için de geçerli.

- Reklam -

The Matrix 4

Hem Neo hem de Trinity geri döndüğünde, birçok kişi Wachowski’nin diğer tanıdık karakterlerin yeni hikâyeye nasıl katacağını oldukça merak ediyor. Jada Pinkett Smith’in Niobe olarak geri döneceğine dair duyuru da yapılmıştı ve şimdi bir asıl üçlemede yer alan bir karakter daha ortaya çıkacak.

The Matrix 4 Ne Zaman Çıkacak?

The Matrix 4 filminde de göreceğimiz Merovingian, bir kez daha Matrix’in içine girip inceliklerini keşfedeceğimizin bir başka işareti. Karakterin daha önce var olan en eski programlardan biri olduğu söylenmişti. Kendisi bir bilgi kaçakçısı ve karısı Persephone (Monica Bellucci) ile birlikte bir suç sendikası yönetmektedir. Neo ve Trinity, Anahtarcı’yla (Keymaker) görüşmek için The Matrix Reloaded’da Merovingian ile tanıştı. Ardından Trinity, Neo’yu serbest bırakmak için Revolutions’da kendisini bir kez daha ziyaret etti.

the Merovingian the matrix 4

- Reklam -

Şimdilik karakterin filmde nasıl bir rol üstleneceği belli değil. Filmin gidişatına önemli bir etki mi edecek yoksa geçmişten bir sahne de mi yer alacak bilinmiyor. Ancak Merovingian’ın anahtar bir parça olması da mümkün. Merovingian’ın Matrix içindeki iyi belgelenmiş kökleri düşünüldüğünde, bazı görevleri gerçekleştirmek için kendisine ihtiyaç duyulabilir.

The Matrix 4, 21 Mayıs 2021 tarihinde bir başka Keanu Reeves filmi John Wick 4 ile aynı günde beyaz perdedeki yerini alacak.

Yeni filmin konsuyla ilgili sizlerin tahminleri neler? Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz!


* The Batman Filminde The Penguin Belli Oldu

* The Matrix 4 Filmine Sense8 Takviyesi

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for AhmetUsay AhmetUsay dedi ki:

    En çok merak ettiğim ve en gizemli bulduğum karakterdir. Ona ait bir solo bile cidden iyi olabilirdi.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Vay, Kral da varsa iş tamamdır :smile:

  3. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    İkizler vardı ve çok kolay ölmüştüler. Reloaded aklıma gelince aklıma geldiler. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

lucifer müzikal

Lucifer 5. Sezonu Müzikal Bölümle Geliyor

Chris Evans Apple TV+ Defending Jacob

Chris Evans’lı Apple TV+ Dizisi Defending Jacob Yayın Tarihi Açıklandı