in

Guy Ritchie’den Çekimleri Türkiye’de Yapılacak Savaş Filmi: Başrollerde Henry Cavill ve Eiza González Var

The Ministry of Ungentlemanly Warfare filmi yolda. Guy Ritchie imzalı II. Dünya Savaşı yapımının başrollerini Henry Cavill ve Eiza González paylaşıyor.

The Ministry of Ungentlemanly Warfare
- Reklam -
- Reklam -

The Ministry of Ungentlemanly Warfare filmi duyuruldu. II. Dünya Savaşı döneminde geçecek casusluk hikâyesinde, başrollerde Henry Cavill ve Eiza González yer alıyor. Yapımın yönetmenliği ise Guy Ritchie’ye ait. Filmin prodüksiyonuna Türkiye’de başlanacak.

Dan Brown uyarlaması Inferno’dan Russel Crowe’lu The Water Diviner’a, James Bond’un Skyfall filminden Ghost Rider: Spirit of Vengeance’a bugüne dek Türkiye’de birçok Hollywood yapımı çekildi. Prodüksiyonunun belirli bir kısmı ülkemizde gerçekleştirilecek bir başka film ise, dünyaca ünlü Guy Ritchie imzasını taşıyacak.

Sherlock Holmes, Snatch ve Lock, Stock and Two Smoking Barrels gibi yapımlarla tanınan Guy Ritchie, II. Dünya Savaşı sırasında geçecek bir casusluk hikâyesini anlatmak üzere kamera başına geçiyor.

- Reklam -

The Rosie Project Henry Cavill Yeni

Savaş muhabiri ve askeri tarihçi Damien Lewis tarafından yazılan 2015 tarihli çoksatar kitap The Ministry of Ungentlemanly Warfare’dan uyarlanacak film, izleyiciyi II. Dünya Savaşı yıllarına davet edecek.

The Ministry of Ungentlemanly Warfare Filmi Casusluk Temalı Olacak

Gerçek olaylardan ilham alacak yapım, İngiltere Başbakanı Winston Churchill’in ve James Bond’un da yazarı olan Ian Fleming’in, savaşın saklı kalan taraflarını şekillendirdiği sürece ışık tutacak.

Nazileri alt etmek için yeni savaş taktikleri oluşturmak, gizli tugayların sıra dışı savaş yöntemleri, savaşın gidişatını değiştiren Black Ops gibi eylemlerin perde arkası filmin çatısını oluşturacak.

İlk etapta Paramount tarafından geliştirilmeye başlayan film, şirketin dağıtımı üstlenmeyeceğini açıklaması üzerine yeniden alıcısını beklemeye başladı.

- Reklam -

Mission: Impossible – Fallout ve The Man from U.N.C.L.E. sonrası bir kez daha Guy Ritchie ile çalışacak olan Henry Cavill, şu sıralar Enola Holmes 2 ve The Witcher yapımlarındaki performanslarıyla anılıyor. Oyuncu, Geralt rolüne 4. sezon ile veda edecek ve Superman’e geri dönecek.

Yapımın bir diğer başrolü Eiza González ise Godzilla vs. Kong, I Care a Lot ve Baby Driver ile tanınıyor. Oyuncu ayrıca Netflix’in bilimkurgu uyarlaması The Three Body Problem (Üç Cisim Problemi) dizisinde de yer alacak.

The Ministry of Ungentlemanly Warfare Eiza González
Eiza González

Yönetmen Guy Ritchie ise en son Jason Statham’ın başrolde olduğu Wrath of Man’i ve Disney yapımı Aladdin’i yönetti.

The Ministry of Ungentlemanly Warfare filminin çekimleri Ocak 2023’te Türkiye’de başlayacak. Yapımın vizyon tarihi ise henüz bilinmiyor.

The Ministry of Ungentlemanly Warfare filmi hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the witcher 4 sezon Henry Cavill - Liam Hemsworth

Henry Cavill, The Witcher’ın 4. Sezonunda Geralt Rolünü Liam Hemsworth’e Bırakacak

cadı baykuş viral

Tıpkı Bir ‘Cadı’ Gibi Süpürgesiyle Uçan Baykuş Viral Oldu: ABD’de Cadılar Bayramı, İkonik Bir Ana Şahitlik Etti