in

Zack Snyder, Justice League Filminde Neden Bir Joker Sahnesi Olduğuna Açıklık Getirdi

Merakla beklenen Justice League filminde Joker karakteri de yer alacak. Zack Snyder, filmin yeni versiyonunda neden Jared Leto sahnesi olduğunu anlattı.

Zack Snyder's Justice League Joker
- Reklam -
- Reklam -

Zack Snyder, Joker karakterinin Justice League filminde neden yer aldığını açıkladı. Ünlü yönetmen Batman ve Joker arasındaki çatışmanın “evrenin merkezinde” olduğunu söyledi. Bu yüzden onu 2017 filminin genişletilmiş hali olan Adalet Birliği’ne geri getirmek istedi.

DC Sinematik Evreni için heyecanlı günler yaşanıyor. Hayranlar merakla, 2017 yılında Joss Whedon yönetmenliğinde çıkan ve sinema eleştirmenlerinden izleyicilere kadar herkesin kötü olduğunu söylediği filmin, Zack Snyder tarafından tasarlanan yeni versiyonunu bekliyorlar.

Uzun süredir devam eden #RleaseTheSnyderCut kampanyası, meyvesini geçen senenin ortalarında verdi ve Zack Snyder’s Justice League duyuruldu. HBO Max’e gelecek ve tam 4 saat uzunluğunda olacak yapım ile hayranlar; sevilen süper kahramanlara tam anlamıyla doyacak. Maceranın yayın tarihi yaklaştıkça, hakkında yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor.

- Reklam -

Bilindiği üzere projenin HBO Max’e geleceği ilk defa açıklandığında, önce tekrar çekimlerin olmayacağı ve sadece olan görüntüler üzerinden yeni bir kurgu inşa edileceği belirtildi. Neyse ki daha sonra başrol oyuncuların bulunduğu yeni çekimler için onay geldi. Ancak hayranları asıl heyecanlandıran olay ise geçen yılın ekim ayı sonlarına doğru geldi. Jared Leto’nun filmde yer alacağı ve Joker karakterine bir kez daha hayat vereceği belirtildi.

Justice League Joker

Zack Snyder, Justice League için Uzun Süredir Bir Joker Sahnesi Planlıyordu

Nihayet geçen günlerde Joker’in yenilenmiş görüntüsünü içeren bir fotoğraf paylaşıldı. Hemen ardından da birkaç gün önce gelen yeni fragmanın sonunda, “We live in a society” diye başlayan ve “Batman” repliği ile sözlerini tamamlayan Joker’i gördük. Bu durum her ne kadar heyecan verici olsa da, hayranlar Joker’in filme olan etkisi ve neden katıldığı konusunda henüz bir yanıt alamamışlardı. Sonunda Zack Snyder konuya açıklık getirdi.

- Reklam -

Youtube’da yayın yapan “I Minutemen” isimli kanala konuk olan Snyder, gelen Joker sorusu üzerine şunları söyledi:
“Batman ve Joker’in birlikte bir sahnesi olması benim için önemliydi. Dürüst olalım, Batman ve Joker bir nevi bu çatışma evrenin merkezinde. Joker’in tüm varoluşa yönelik bir tehdide karşı dünya kahramanlarını birleştiren hikâyenin bir parçası olmaması bana garip geldi ve utanç verici geldi.”
Snyder ayrıca bu sahneyi aslında çok önceden planladığını ve böyle bir fırsatı elde ettiği için de heyecan duyduğunu sözlerine ekledi. Karakterin kısa bir sahnede yer alacağı ve filmin geneline gözle görülür bir etki etmeyeceği de bu söyeşi ile ortaya çıktı.

Zack Snyder Justice League Joker sahne

Heyecanla beklenen dört saatlik yapım 18 Mart 2021 tarihinde HBO Max kütüphanesindeki yerini alacak. Ülkemizde hizmet vermeyen kanalın yapımalrı genellikle Netflix üzerinden yayınlanıyor. Ancak şu an için filmin Netflix’e gelip gelmeyeceği konusunda da bir bilgi yok.

Peki ya siz yeni Adalet Birliği filminden neler bekliyorsunuz? Joker’in sizce filmde önemli bir etkisi olacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ferzan Özpetek, Cahil Periler Disney+ Dizisi

Ferzan Özpetek, Disney+ için Cahil Periler Filmini Diziye Uyarlayacak

Tarihin En Eski Bira Fabrikası Mısır

Tarihin En Eski Bira Fabrikası Mısır’da Keşfedildi: Tam 5.000 Yıllık!