in ,

Zeki Müren’in Hayatı Film Oluyor: Sanat Güneşi’ni “Tarkan” Canlandırabilir

Zeki Müren hayatı ile film uyarlamasına konu oluyor. Ayla ve Müslüm’ün yapımcısı, başrol için Tarkan Tevetoğlu’nu istiyor.

zeki müren hayatı film tarkan
- Reklam -
- Reklam -

Zeki Müren hayatı ile film konusu olmaya hazırlanıyor. “Ayla ve Müslüm’ün yapımcısı” Mustafa Uslu, Sanat Güneşi’nin yaşamını konu alan bir yapım için hazırlıklara başladı. Başrolde ise “megastar” lakabı ile anılan Tarkan Tevetoğlu’nun yer alacağı iddia edildi.

Son olarak Bozkırın Tezenesi olarak tanınan halk ozanı Neşet Ertaş’ın yaşamını filme çekmek için harekete geçen Mustafa Uslu, Türk müzik dünyasının sembollerinden birisini daha radarına aldı.

Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz müzisyeni Zeki Müren’in hayatı film konusu olacak. Yapım hakkında şimdilik ortaya çıkan bilgiler ise bir hayli sınırlı. Posta Gazetesi’nden Ali Keser’in haberine göre başrol için düşünülen kişi Tarkan Tevetoğlu’ndan başkası değil.

- Reklam -

Zeki Müren Filmi Tarkan Tevetoğlu ile Gelebilir

Yapımın başrolü için arayışların uzun süredir devam ettiği aktarılan haberde, karar kılınan oyuncunun ise bir başka müzisyen Tarkan olduğu kaydedildi. Mustafa Uslu’nun aylar süren gizli görüşmelerinin ardından Tarkan’dan olumlu bir yanıt almayı başardığı ifade edildi.

Yine de süreç bundan sonra da ağır adımlarla işleyecek gibi görünüyor. Çünkü Megastar’ın bu kritik rol öncesi önemli bir talebi bulunuyor. Almanya’da bir oyuncu koçundan eğitim almak istediğini kaydeden Tarkan’ın, bir yıllık bir zamana ihtiyaç duyduğu ifade edildi. Tarkan Tevetoğlu’nu daha önce bir sinema filminde aktör olarak görme fırsatımız olmamıştı.

tarkan zeki müren film

Eğer süreç boyunca herhangi bir aksaklık yaşanmazsa Zeki Müren filminin prodüksiyon süreci 2023 yılında başlayacak. Yapımda yönetmen ve senarist gibi koltuklara kimlerin oturacağı ise şu an için bilinmiyor.

- Reklam -

Öte yandan geçen günlerde Zeki Müren’in bir banka reklamında canlandırılması, kimi kesimler tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Doğrudan sanatçının yaşamını konu alan bir yapıma gelecek yorumlar ise merakla bekleniyor.

Mustafa Uslu Uyarlamaları Hız Kesmiyor

Mustafa Uslu 2017 yılında Kore Savaşı sırasında geçen gerçek bir hikâyeyi uyarladığı Ayla adlı film ile dikkat çekmişti. Güney Kore’yle ortak çekilen yapım 20 milyonluk bütçeyle 66 milyon lira gişe hasılatı elde etmeyi başarmıştı. Uslu daha sonra Müslüm Gürses’in yaşamını konu alan Müslüm ile çıkışını sürdürmüş, ardından da Çiçero ve Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu gibi gerçek hayattan ilham alan hikâyeler anlatmaya devam etmişti.

Siz bu iddiaları nasıl değerlendiriyorsunuz? Tarkan’ı Zeki Müren rolünde izleme fikri kulağa nasıl geliyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Posta

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for merveriii merveriii dedi ki:

    Tarkan’ı çok çok seviyorum ama oyunculuk onun işi değil. Bence gerçek bir oyucu Zeki Müren’i oynarsa daha iyi olur.

  2. Avatar for EmrecanDogan EmrecanDogan dedi ki:

    “Ayla ve Müslüm’ün yapımcısı”

    :rofl: Haberin en çok güldüğüm kısmı bu. Neşet Ertaş filmi için ailesinden izin alınmadı ama nasıl yapılıyor bilmiyorum. Bu da aynı olmaz umarım. Zeki Müren için de Çağlar Çorumlu olabilirdi sanki. :thinking:

  3. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Çağlar Çorumlu zaten çok başarılı bir şekilde canlandırdı. Bence risk almaya gerek yok, direkt o oynamalı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

palyaço kıtlık kuzey irlanda

Palyaço Kıtlığı Kuzey İrlanda’yı Sardı

The Umbrella Academy 3. Sezon çıkış tarihi

The Umbrella Academy 3. Sezonunun 2022’de Çıkacağı Kesinleşti