in ,

Law & Order Setinde Cinayet: Bir Çalışan Öldürüldü

Law and Order: Organized Crime setinde cinayet işlendi. Dizinin New York setinde silahlı saldırgan set görevlilerine ateş ederek bir çalışanı öldürdü.

Law and Order dizi setinde cinayet
- Reklam -
- Reklam -

Law and Order: Organized Crime dizi setinde cinayet yaşandı. New York’ta devam etmekte olan çekimler sırasında silahlı saldırgan, park görevlilerinden birisine ateş açtı. Ağır yaralanan görevlinin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.

NBC’nin popüler suç dizisi Law & Order, özel bir grup olan suçla mücadele biriminden Elliot Stabler’ın zorluklarla dolu vakalarını konu alıyor. İlk olarak 2021 yılında görücüye çıkan serinin yeni dizisi Organized Crime’ın 2. sezonu da geçen mayıs ayında başladı ve eleştirmenlerden olumlu puanlar aldı. Elliot Stabler karakterini canlandıran Christopher Meloni ile dizinin oyuncu kadrosunda Danielle Mone Truitt, Tamara Taylor, Ainsley Seigor, Dylan McDermott ve Nona Parker-Johnson gibi isimleri yer alıyor. New York’ta devam eden dizinin çekimleri Queens, Brooklyn ve bölgenin bilindik diğer lokasyonlarında devam ediyordu.

Ancak söz konusu prodüksiyon, yaşanan silahlı saldırı sonrasında durduruldu. 31 yaşında olduğu bildirilen dizinin park görevlisi, kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Hızla hastaneye kaldırılan çalışan, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. New York şehir valisi ise olaydan sonra şu açıklamayı yaptı:

- Reklam -

“New Yorkluların güvenliği bir numaralı önceliğimizdir. Hiçbir silahlı saldırı kabul edilebilir değildir ve bizler de bu yüzden New York şehrinin sokaklarını illegal silahlardan temizlemek için her gün çalışıyoruz. Polis departmanımız Law and Order: Organized Crime setinde yaşanan ve ölümle sonuçlanan set çalışanının vakasını dikkatle araştırıyor. Maktulün ailesine, dostlarına ve bu zor zamanlarda yanında bulunan set çalışanlarına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Tanıklık ettiğimiz silah şiddetinin kökünü kazıyacağız ve şüpheliyi adalete teslim edeceğiz.”

Law and Order: Organized Crime Dizi Çekimlerine, Yaşanan Cinayet Sonrası Ara Verildi

Law and Order Dizi Setinde Cinayet İşlendi

Geçen yıl Alec Baldwin’in görüntü yönetmeni ve yönetmeni vurduğu Rust setinde yaşanan üzücü olaydan sonra yeni dizide yaşanan bu olay da şaşkınlıkla karşılandı. New York Polis Departmanı çalışmalarının devam ettiğini ve saldırganın potansiyel motiflerinin neler olduğunu bulmaya çalıştıklarını duyurdu.

- Reklam -

Law and Order dizisinin çekimlerine ise ara verilmiş durumda. Yaşanan korkutucu olaydan sonra dizinin üçüncü sezon çekimlerini ne derecede etkileyeceği ise bilinmiyor. Çalışanlar setlerde silah güvenliği konusunda daha fazla önlem alınması gerektiğini söylerken konuya yeterince dikkat edilmediğini de ekliyor.

Siz dizi setinde yaşanan bu üzücü olay hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

ipek özsüslü söyleşi

İpek Özsüslü: “Gündemi Mizah Dergisinden Takip Etmek Çok Akıllıca”

Netflix Reklamlı Abonelikte Tüm İçerikler Olmayacak

Netflix’in Reklamlı Abonelik Seçeneğinde Tüm İçerikler Yer Almayabilir