in , ,

Hayran Yapımı “Berserk: The Black Swordsman” Animesinden Yeni Fragman

“Berserk: The Black Swordsman” için yeni bir fragman paylaşıldı. Studio Eclypse tarafından geliştirilen hayran yapımı anime, gelecek yaz izleyicilerle buluşacak.

Berserk: The Black Swordsman Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Berserk: The Black Swordsman animesi için yeni fragman yayınlandı. Studio Eclypse adlı amatör bir yapım ekibi tarafından geliştirilen proje, ilhamını Kentaro Miura’nın xünlü karanlık fantazi temalı manga serisinden alıyor.

Berserk mangası yolculuğuna 1989’da Monthly Animal House dergisinde başlamış ve zaman içerisinde dünya çapında bir külte dönüşmeyi başarmıştı. Serinin yaratıcısı Kentaro Miura 2021 yılında yaşamını yitirmiş ve hikâye büyük oranda yarım kalmıştı. Miura’nın ekibi, macerayı devam ettirmek üzere çalışmalarını sürdürme kararı almış ve son olarak 376. bölümü okurların beğenisine sunmuştu.

Manga serisi belirsiz aralıklar ve Miura’nın çalışma arkadaşı yazar Kouji Mori ile Studio Gaga’daki ekiple beraber hikâyesini sürdürse de Berserk’ün anime cephesinde şimdilik resmi bir girişim bulunmuyor.

- Reklam -

Berserk: The Black Swordsman Fragman

TV’ye ilk defa 1997’de uyarlanan yapım, o dönem The Golden Age Arc’ın hikâyesini ekrana taşımıştı. Ardından 2016’da Black Swordsman Arc, Hawk of the Millennium Empire Arc ve Conviction Arc’ı kapsayan yeni bir adaptasyon da ekranlardaki yerini aldı.

Hayranlar her ne kadar ilk uyarlamadan memnun kalsalar da, sonraki adaptasyonun serinin ruhunu yakalayamadığı görüşü okurlar arasında oldukça hakim. Bu fikirle yola çıkan Studio Eclypse de The Black Swordsman hikâyesini kendi imkânlarıyla uyarlamak için uzun süredir bir çalışmanın içerisindeler.

Berserk: The Black Swordsman Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Berserk: Memorial Edition’ın yayınlanmasından bu yana, anime meraklıları yeni bir anime projesinde Şahin Takımı’nın olası geri dönüş haberini merakla bekliyorlar.

Öte yandan Studio Eclypse’in hayranlara istediklerini vermek üzere çıktığı yolculukta yalnız değil. ARCHE Studio da 1997 yapımı anime uyarlamasının devamı için bir sezon hazırlayan ekipler arasında.

- Reklam -

Her iki proje de kesişen hikâyeler taşısa da Eclypse’in Berserk: The Black Swordsman’ı, Kentaro Miura’nın mangasından daha önce uyarlanmamış içeriğe adım atmayı amaçlıyor.

Gelecek projede hayranlar Guts’ın Yılan Lord ve uğursuz havari Kont ile yüzleşmesine tanıklık edecekler. Yapımdan yayınlanan yeni fragman, aynı zamanda projenin yayın tarihini de işaret ediyor.

Berserk: The Black Swordsman 2025

Hayranlar yeni anime projelerinin gelmesini ve manganın büyük finale doğru yoluna devam etmesini beklemeye devam ediyor.

Berserk: The Black Swordsman animesi 2025’in yaz mevsiminde izleyicilerin karşısına çıkacak.

Berserk: The Black Swordsman için yayınlanan yeni fragmanı nasıl buldunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Otaku Kart

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Aslında mangaları hayranlar animeye çevirse süper olur. Keza en iyisini onlar biliyor, yönetmenler değil.

  2. Avatar for driveinthenails driveinthenails dedi ki:

    Özel yazımların (Suç ve Ceza) dizisini, filmini, ne kadar sadık, ne kadar mükemmel yapmaya çalışırsan çalış, yapamazsın. Bunun sebebi okur kitlenin bağnazlığından değildir. Olmaz. Yazım için özeldir. Genelde okur kitle sevdikleri romanın uyarlamalarına daima kulp uydurur. Suç ve Ceza onlardan değil. Uyarlanamayan bir yapıt. Uyarlamaya da kimsenin maçası yemiyor zaten.

    Berserk manga tarihinde Suç ve Ceza’dır. Öyle kalmalı.

    Fragman iyi görünüyor bu arada. Sadece şahsi görüşüm bu yönde. Haksız çıkarsam dünyanın en mutlu okurlarından biri olurum. Umarım yanılırım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ziyaretçiler: Bölüm 1 Vizyon The Strangers

Renny Harlin’in Yeni Korku Filmi “Ziyaretçiler” Vizyona Girdi

Orhan Pamuk Seylerin Tesellisi Sergisi

Orhan Pamuk’un Münih’teki “Şeylerin Tesellisi” Sergisi Rekor Katılımla Kapılarını Araladı