in ,

A24 ve “Talk To Me” Yönetmenlerinden Yeni Korku Filmi Geliyor: “Bring Her Back”

Bring Her Back korku filmi çalışmaları başladı. Talk To Me yönetmenlerinin yeni A24 projesinin başrolünde Oscar adayı Sally Hawkins yer alıyor.

Bring Her Back: Talk to Me Yönetmenlerinden Yeni Korku Filmi
- Reklam -
- Reklam -

A24, 2023’ün gişe rekorlarını kıran korku filmi Talk To Me’nin başarılı yönetmenleri Danny ve Michael Philippou ile yeni bir proje için bir araya geliyor. İki kardeşin, Bring Her Back isimli yeni korku filmi için iki kez Oscar adayı olmuş ünlü İngiliz oyuncu Sally Hawkins’i kadrosuna kattığı açıklandı.

Filmin çekimlerine bu yaz başlanması planlanıyor. Ancak gizem perdesi henüz aralanmadı ve konusu şimdilik sır gibi saklanıyor. Yapımcılığı ise The Babadook ve The Nightingale filmlerinden tanınan Causeway Films’in Talk To Me ekibi Samantha Jennings ve Kristina Ceyton üstleniyor.

Philippou kardeşlerin geçen yaz vizyona giren Talk To Me filmi, A24’ün şimdiye kadarki en çok hasılat yapan korku filmi oldu. Sadece 4.5 milyon dolar bütçeyle çekilen film, dünya genelinde 92 milyon dolar gişe başarısı yakaladı. Başarılı ikilinin stüdyo ile bir devam filmi ve dövüş sporları temalı belgesel projesi de gündemde.

- Reklam -

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Peter Jackson’ın Övgüyle Andığı Korku Filmi “Talk to Me”, A24’a En Çok Hasılat Getiren Yapımlardan Biri Oldu

Bring Her Back: Talk to Me Yönetmenlerinden Yeni Korku Filmi

Sally Hawkins ise uzun kariyerinde şimdiye dek sadece 2007 yılında bir korku filmi projesi üstlenmişti. Aktris oyunculuğuyla Guillermo Del Toro’nun The Shape of Water filminde Oscar’a iki kez aday gösterilmişti. Son olarak birkaç ay önce vizyona giren Wonka filminde başrol Willy’nin annesini canlandırdı.

A24, “Bring Her Back” Korku Filmi Dışında Birçok Farklı Proje Üzerinde de Çalışıyor

A24’ün önümüzdeki Cannes Film Festivali için hazırladığı ön-satış listesinde Bring Her Back’in yer alıp almayacağı henüz belli değil. Stüdyonun listesinde Austin Butler, Emma Stone, Pedro Pascal ve Joaquin Phoenix’in başrollerini paylaştığı Ari Aster’ın yeni filmi Eddington, Alex Garland ve Ray Mendoza’nın Warfare filmi ve eski UFC şampiyonu Mark Kerr’in hayat hikayesini anlatan Dwayne “The Rock” Johnson’lı The Smashing Machine da yer alıyor.

- Reklam -

Philippou Kardeşler, RackaRacka ismiyle tanınan korku komedisi YouTube kanallarıyla da büyük hayran kitlesi edindi. Bring Her Back projesinin detayları gelecek günlerde netlik kazanacak gibi görünüyor.

A24 ve "Talk To Me" Yönetmenlerinden Yeni Korku Filmi Geliyor: "Bring Her Back"

İki kardeşin yönettiği Talk To Me filmini izlemiş miydiniz? Yine A24 ile bir korku yapımı hazırlayacak olmaları konusunda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Eric: Benedict Cumberbatch'li Yeni Netflix Dizisi | Fragman

Benedict Cumberbatch’li Suç Draması “Eric” Dizisinden İlk Fragman

Pitch Perfect 4 Filmi - Mükemmel Uyum

Romantik Komedi Serisi Devam Ediyor: “Pitch Perfect 4” Filmi Yolda