in ,

Dwayne Johnson’ın Ünlü MMA Dövüşçüsünü Canlandıracağı A24 Yapımı “The Smashing Machine” Filmi Yolda

The Smashing Machine filmi geliyor. Dwayne Johnson’ın karma dövüş sanatları dövüşçüsü Mark Kerr’ü canlandıracağı yapımın yönetmenliği Benny Safdie’ye ait.

The Smashing Machine Filmi Dwayne Johnson Mark Kerr
- Reklam -
- Reklam -

The Smashing Machine filmi geliyor. Dwayne Johnson’ın karma dövüş sanatları dövüşçüsü Mark Kerr’ü canlandıracağı yapımın yönetmenliği Benny Safdie’ye ait.

Kariyerine karma dövüş sanatları dövüşçüsü olarak başlayan Dwayne Johnson yeniden MMA ringlerine geri dönüyor. Ünlü dövüşçü Mark Kerr’ü anlatacak A24 yapımı bir biyografi filmi için hazırlıklar başladı.

A24 stüdyosu şu sıralar hareketli günlerden geçiyor. Birbiri ardına yeni projeler açıklayan eğlence şirketi son olarak dijital yayın hakları için Warner Bros. Discovery’nin yayın platformu Max ile anlaşmıştı. Paris Hilton’ın hayatını diziye taşımak için düğmeye basan şirketin sıradaki biyografi yapımı ise Mark Kerr oldu.

- Reklam -

The Smashing Machine Filmi - Dwayne Johnson

Deadline’ın haberine göre Johnson ve Safdie, Johnson’ın yapım şirketi Seven Bucks Productions’ın 2019’da haklarını satın aldığı proje için uzun zamandır birlikte çalışıyordu.

The Smashing Machine Filmi A24 İmzası ile Geliyor

The Smashing Machine filmi, John Hyams (Universal Soldier Day of Reckoning, Sick) tarafından yönetilen ve Kerr’ün Ultimate Fighting Championship günlerinde yaşadığı zaferleri ve trajedileri anlatan 2002 yapımı The Life and Times of Extreme Fighter Mark Kerr belgeselinden uyarlanacak.

Yapım aynı zamanda Benny Safdie ve A24 için bir tür yeniden buluşma olacak. Şirket, Safdie ve kardeşi Josh Safdie tarafından yazılıp yönetilen 2019 yapımı Uncut Gems’in yayıncılığın üstlenmişti. A24’un önemli başarılarından biri olan Uncut Gems; aldığı övgülerin yanı sıra 19 milyon dolarlık bütçesine karşın 50 milyon dolar gişe hasılatı da getirmişti.

The Smashing Machine Film - Dwayne Johnson - Mark Kerr

- Reklam -

Yapım Benny Safdie’nin ilk solo yönetmenlik performansı olacak. Safdie aynı zamanda filmin senaryosunu da kaleme alacak.

Mark Kerr Kimdir?

1968 yılında Toledo, Ohio’da doğan Mark Kerr, kariyerine profesyonel bir güreşçi olarak başladı. 1990’larda o zaman yeni popülerlik kazanan karma dövüş sanatlarıyla ilgilenmeye başladı. 1.80 boyu ve 115 kilo olan dövüşçü, The Smashing Machine (Parçalama Makinesi) olarak tanınmaya başladı.

MMA’de o dönem henüz yasaklanmamış olan kafa vurma ve kafaya diz atma gibi hareketleri kullanması nedeniyle dövüşleri sık sık hızlı bir şekilde sona eriyordu. Kerr kısa sürede UFC’nin ve daha sonra rakip federasyon Pride’ın en iyi yıldızlarından biri haline geldi. Ancak spor vücuduna zarar verdi ve zaman içerisinde ağrı kesicilere bağımlı hâle geldi. Kerr’ün kariyerinin alacakaranlık dönemini anlatan The Smashing Machine filmi, dövüşçünün bağımlılıkla mücadelesini ve bunun ilişkilerine verdiği zararı anlatıyor.

The Smashing Machine filmi için henüz bir vizyon tarihi açıklanmadı.

The Smashing Machine filmi ve A24’un yeni projeleri hakkında sizin yorumlarınız neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Miras - Chuck Palahniuk

“Dövüş Kulübü”nün Yazarı Chuck Palahniuk’in Tüketim Kültürünü Eleştirdiği Yeni Kitabı “Miras” Çıktı

En Çok Kazanan 15 Anime Serisi

“Pokémon”dan “Naruto”ya… İşte Tüm Zamanların En Çok Kazandıran 15 Anime Markası