in ,

Göktuğ Canbaba’nın “Yarasa Çıkmazı” Serisi “Gizemli Kara Kediler” ile Devam Ediyor

Göktuğ Canbaba’nın “Yarasa Çıkmazı” serisi, 2. kitabı “Gizemli Kara Kediler” ile macerasına devam ediyor.

Yarasa Çıkmazı #2: Gizemli Kara Kediler - Göktuğ Canbaba
- Reklam -
- Reklam -

Göktuğ Canbaba imzalı Yarasa Çıkmazı #2: Gizemli Kara Kediler raflardaki yerini aldı. Eser, X-Libris Kitap etiketiyle yayımlanıyor.

Başta fantastik kurgu ve tuhaf kurgu olmak üzere çeşitli türlerde verdiği eserlerle tanınan Göktuğ Canbaba, çocuk edebiyatı yolculuğuna Yarasa Çıkmazı serisinin ikinci kitabı Gizemli Kara Kediler ile devam ediyor.

1981 yılında Ankara’da dünyaya gelen Göktuğ Canbaba, Anadolu Üniversitesi Basın Yayın Bölümü’nde tamamladığı üniversite eğitiminin ardından dünyanın birçok ülkesine seyahat ederek dikkat çekici fotoğraf projeleri geliştirdi.

- Reklam -

İlk kitabı Ozanın Şarkısı 2007 yılında yayımlanan Canbaba; bu süreçte yetişkinlere yönelik Tılsım-ı Kudret, İşeyen Atmaca, Ayyaş BudaÇatlaklar ve Ben, Babam ve Diğerleri kitaplarına imza attı. Aynı zamanda çizgi film senaristi olarak da görev alan yazar; son dönemlerde çocuk kitaplarıyla da adından çokça bahsettiriyor.

İlk kitabı 2022’de yayımlanan Yarasa Çıkmazı serisi, şimdi Doğan Kitap’ın yeni markası X-Libris Kitap altında macerasına yeniden başlıyor. Serinin ilk kitabı Mumalevi Malikânesi’nin baskısı yenilenirken aynı zamanda ikinci cilt Gizemli Kara Kediler de okurların beğenisine sunuluyor. Yeni baskılarda çizer koltuğunda Ege Karadayı yer alıyor.

Gizemli Kara Kediler kitabı; Ayfin isimli cadı çırağının sihir ve gizem dolu maceralarını konu alıyor.

Yarasa Çıkmazı #2: Gizemli Kara Kediler – Göktuğ Canbaba | Arka Kapak Tanıtımı

Yarasa Çıkmazı #2: Gizemli Kara Kediler - Göktuğ Canbaba

Cadı çırağı Ayfin, örümcek ağı bağlamış bilmecelere, karanlığın içinde gizlenen bulmacalara bayılıyor.

- Reklam -

Keşfetmek, yeni şeyler öğrenmek tam ona göre. Bu yüzden Cadıizi Diyarı’nın beş cadısından biri olan Kiethra Küllükadeh’in yanında çırak olduğu için çok mutlu. Ancak eğitimine başlayacağı malikâneye adımını atar atmaz gizemli olaylarla karşılaşmak hiç beklemediği bir şey. Yani önce biraz tılsımlı söz filan öğrense iyi olurdu ama başka çare yok.

Malikânedeki gizemli canavarın sırrını çözmek, Bayan Küllükadeh’in kayıp kocası Kaptan Kabakaş’ın başına gelenleri öğrenmek Ayfin’e düşüyor.

Çocuk edebiyatının sevilen yazarı Göktuğ Canbaba’nın kaleminden yepyeni ve soluk kesici bir seri: Yarasa Çıkmazı!

Toplamda 168 sayfadan oluşan eserin yayıma hazırlığı Keriman Güldiken, kapak tasarımı Serkan Yolcu, grafik tasarımı ise Havva Alp imzalarını taşıyor. Gizemli Kara Kediler kitabı Mart 2024 tarihi itibarıyla raflardaki yerini almaya başladı.

Göktuğ Canbaba’nın Yarasa Çıkmazı serisi hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


Yeni kitap haberleri için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Shogun Dizisi Final

FX’in Büyük Yankı Uyandıran Samuray Dizisi “Shogun” Final Yaptı

10.000 Ships Dizisi Konusu - Game of Thrones

İptal Edilen Game of Thrones” Dizilerinden “10.000 Ships” Hakkında Detaylar Ortaya Çıktı