in , ,

Sega’nın Efsanevi Oyunu “Golden Axe” Animasyon Dizisi Oluyor

Golden Axe animasyon dizisi oluyor. SEGA’nın ikonik oyunundan uyarlanan yapım Comedy Central kanalı için hazırlanıyor.

Golden Axe Animasyon Dizisi Oluyor
- Reklam -
- Reklam -

Comedy Central, Sega’nın popüler oyun serisi Golden Axe’i animasyon dizisi olarak hayata geçirmeye hazırlanıyor. Mike McMahan ve Joe Chandler’ın yaratıcılığını üstlenen dizi, Matthew Rhys, Danny Pudi, Lisa Gilroy, Liam McIntyre ve Carl Tart gibi ünlü isimlerin seslendirecekleri karakterleri konu alacak.

10 bölümlük dizi siparişi verilen yapım, Ax Battler, Tyris Flare, Gilius Thunderhead ve Hampton Squib isimli dört kahramanın, kötü dev Death Adder’a karşı Yuria krallığını kurtarmak için verdikleri mücadeleyi anlatacak. Tecrübeli savaşçılar Ax, Tyris ve Gilius bir kez daha ölümden dönmüş olan Death Adder’la yüzleşirken, deneyimsiz ama azimli Hampton Squib de onlara eşlik edecek.

Sega’nın 1989 yılında piyasaya sürdüğü aksiyon oyunu Golden Axe, dört ana oyunluk bir seri haline gelmiş ve birçok yan ürünle de desteklenmişti. Oyunların sinema ve televizyon uyarlaması ise uzun yıllardır konuşulan bir projeydi ancak hiçbiri hayata geçemedi. Nihayet Comedy Central çatısı altında animasyon dizi formatıyla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Golden Axe Animasyon Dizisi Uyarlaması Geliyor

Dizinin yaratıcıları Mike McMahan ve Joe Chandler, ilk bölümü birlikte yazacak ve yapımcı olarak görev alacaklar. Chandler ayrıca yürütücü yapımcı rolünü üstlenecek. Sega’nın üst düzey isimleri de projede yer alacak. Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Toby Ascher ve animasyon stüdyosu Titmouse’un ortakları da yapımcılar arasında bulunuyor.

Golden Axe Animasyon Dizisi Macerasına Ne Zaman Başlayacak?

Mike McMahan daha önce Rick and Morty ile tanınmış, son olarak da yakında final yapacak Star Trek: Lower Decks’in yaratıcısı olmuştu. Chandler ise uzun yıllardır American Dad serisinde görev alıyor.

Karakter bilgileri de açıklandı. Matthew Rhys, Gilius Thunderhead karakterine; Danny Pudi, Hampton Squib’e; Lisa Gilroy, Tyris Flare’e; Liam McIntyre, Ax Battler’a ve Carl Tart da Chronos “Evil” Lait’e sesleriyle hayat verecek.

- Reklam -

Golden Axe Oyun Animasyon Dizisi

Efsanevi video oyununun animasyon diziyle geri dönüşü, nostaljik bir yolculuğun müjdecisi olacak gibi görünüyor. Oyunculuk kariyerlerinde de başarılı isimlerin yer aldığı projede, savaşçı karakterlerin epik maceraları izleyiciyle buluşacak. Ancak şu an için bir yayın tarihi bulunmuyor.

Golden Axe oyunlarını oynamış mıydınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Bak, animasyon olur bu. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Project Hail Mary Filminin Vizyon Tarihi Açıklandı

Andy Weir İmzalı “Kurtuluş Projesi” Filme Uyarlanıyor: Başrolde Ryan Gosling Var

Peru Kaya Sanatı Psikedelik Müzik Tasvirleri

Peru’da Kaya Üzerinde 2.000 Yıllık Çizimler Bulundu: Şaman Ayinlerindeki Psikedelik Müziği Tasvir Ediyor Olabilir