in , ,

2024 Yılının En Çok Beklenen Kış Sezonu Animeleri Ortaya Çıktı

2024’ün en çok beklenen animeleri belli oldu. Japon yayın organı Animate Times, kullanıcıların 2024 Kış sezonunda neler beklediğini açıkladı.

İşte 2024'ün En Çok Beklenen Animeleri
- Reklam -
- Reklam -

2024’ün en çok beklenen animeleri ortaya çıktı. Japon anime dünyasının önde gelen topluluklarından Animate Times, yaklaşan Kış 2024 sezonunun merakla beklenen yapımlarını açıkladı.

Kullanıcı oylamasıyla belirlenen ve 25 Aralık’ta ortaya çıkan liste, daha önceki tahminlere kıyasla beklentilerde büyük bir değişim olduğunu gösteriyor. Şaşırtıcı bir şekilde Mashle 2. sezon diğer tüm yapımları geride bırakarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ayrıca uyarlandığı manga da, 2023’ün en çok okunan mangaları arasında yer almayı başarmıştı. Animate Times, 60’tan fazla aday anime arasından sadece ilk 15’i açıkladı.

Sıralamadaki önemli bir gelişme, daha önce 10. sırada yer alan Kingdom 5. sezonun daha sonrasında sıralamadan tamamen çıkarılmasıydı. Diğer önemli istisnalar, 2021’de Kono Light Novel ga Sugoi listesinin zirvesinde yer alan Jaku-Chara Tomozaki-kun ve Ishura oldu. Geçmişte Classroom of the Elite, The Angel Next Door Spoils Me Rotten, Sword Art Online ve My Youth Romantic Comedy Is Wrong, As I Expect gibi kazananların yer aldığı liste, genellikle bir serinin potansiyel başarısı için bir barometre görevi görüyor.

- Reklam -

Mashle: Magic and Muscles 2. Sezon Onayı Aldı

Liste sürprizleri de barındırıyordu. Örneğin Chained Soldier’ın popülaritesi oylara dönüşmedi ve anime dünyasının önde gelen stüdyolarından MAPPA’nın desteğiyle bile oy alamadı.

Listeye aşağıdan göz atabilirsiniz.

- Reklam -

İşte Animate Times’a Göre 2024’ün En Çok Beklenen Animeleri

  1. Mashle 2. Sezon
  2. Classroom of the Elite 3. Sezon
  3. Solo Leveling
  4. Delicious in Dungeon
  5. The Dangers in My Heart 2. Sezon
  6. Blue Exorcist 3. Sezon
  7. Tsukimichi 2. Sezon
  8. Villainess Level 99 (Akuyaku Reijou Level 99)
  9. Surgeon Elise
  10. ‘Tis Time for “Torture,” Princess
  11. 7th Time Loop
  12. Banished from the Hero’s Party, I Decided to Live a Quiet Life in the Countryside 2. Sezon
  13. Cherry Magic! Thirty Years of Virginity Can Make You a Wizard?!
  14. A Sign of Affection
  15. The Weakest Tamer (Saijaku Teimā wa Gomihiroi no Tabi o Hajimemashita)

Blue Exorcist animesi yeni sezon

Kış 2024 animeleri için beklentiler artarken, dünyanın dört bir yanındaki meraklılar büyüleyici maceralarla dolu heyecan verici bir sezon için kendilerini hazırlıyor.

Sizin 2024 yılındaki animeler arasında beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, benzer listelerden haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Yaz ve kış sezonu animelerinin geneli ilgi alanımın dışında oluyor. Aylar öncesinden radarıma giren sadece Metallic Rouge ve Yuuki Bakuhatsu Bang Bravern var. Filmler açısından Gundam SEED FREEDOM’u yıllardır beklemekteyim ama yaz ayına anca izleyebilirim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Christopher Nolan, Zack Snyder'ı Övdü

Christopher Nolan, Zack Snyder’ın Bilimkurgu ve Süper Kahraman Filmleri Üzerindeki Etkisini Övdü

Bir Gece Vakti - Katherine Mansfield | Haftanın Kitabı #301

Bir Gece Vakti – Katherine Mansfield | Haftanın Kitabı #302