in , , ,

Harry Potter’ın Japon Versiyonu “Mashle: Magic and Muscles” 2. Sezon Onayını Aldı: İşte İlk Tanıtım

Mashle: Magic and Muscles 2. sezon onayı aldı ve yayın tarihi ilk tanıtım fragmanı ile ortaya çıktı. Popüler anime serisi maceralarına devam etmeye hazırlanıyor.

Mashle: Magic and Muscles 2. Sezon Onayı Aldı
- Reklam -
- Reklam -

Mashle: Magic and Muscles 2. sezon onayı haftalar süren spekülasyonlarının ardından yayın tarihi ve ilk tanıtım fragmanı ile birlikte onaylandı.

Bu bahar sezonunun en popüler anime başlıklarından biri olan Mashle: Magic and Muscles, her hafta kaotik aksiyon dolu yeni bölümleriyle hayranları heyecanlandırdı. Ancak Mashle’ın ilk sezonu 12. bölümle sona erdiğinde hayranların aklında bir soru vardı: Acaba anime dizisi bir başka sezon alacak mı? Neyse ki, hayranlar artık yanıtı beklemek zorunda değiller. Serinin devam edip etmeyeceği konusunda çıkan birçok söylentiye son veren resmi bir teaser, Mashle’ın bir sonraki sezonu alacağını doğruladı.

Kısa bir süre önce ikinci sezonun resmi tanıtımı YouTube’a yüklendi ve resmi Twitter sayfasında doğrulandı.

- Reklam -

Mashle: Magic and Muscles 2. Sezon Onayı Aldı

Mashle’ın resmi Twitter hesabındaki duyuru kısa ve öz olsa da, binlerce hayranın dikkatini çekecek kadar etkiliydi. İkinci sezonun gelecek yıl ocak ayında yayınlanacağı da ilk tanıtımla birlikte ortaya çıktı.

Yayınlanan tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

Mashle: Magic and Muscles 2. Sezon Onayı Tanıtım Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Tanıtım fragmanına YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Teaser çok uzun olmasa da, yoğun aksiyon sahneleri ve seslendirmeler, bir sonraki sezonun ne hakkında olabileceğine dair ipuçları veriyor. Manganın hayranları, karakterler ve mekânlar aracılığıyla bu sezonun “Divine Visionary Selection Exam” (İlahi Vizyoner Seçim Sınavı) hikâyesini sürdüreceğini fark edecekler. Ekip ve bölüm sayısı hakkında henüz çok fazla bilgi verilmemiş olsa da, sezonun yapımcısı olan A-1 Pictures Stüdyosu tarafından üretileceği için hayranlar ilerleyen bölümlerde de aynı kaliteyi bekleyebilirler.

- Reklam -

Japon Harry Potter’ı olarak da anılan Mashle: Magic and Muscles, komedi ve aksiyon anime hayranlarının tercih ettiği bir shonen başlığı haline geldi ve One-Punch Man ve Gintama gibi anime yapımlarıyla kıyaslandı. Uyarlamanın dayandığı devam eden manganın hâlâ anlatacak çok sayıda absürt hikâyesi var, bu da animenin yakında devam edecek olmasını birçok hayran için rahatlatıcı kılıyor.

Mashle: Magic and Muscles 2. Sezon Fragmanı

Mashle: Magic and Muscles 2. sezon, Ocak 2024’te yayınlanacak.

Mashle: Magic and Muscles’ın ilk sezonunu izlemiş miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tanrı Vernon Little - DBC Pierre | Haftanın Kitabı #276

Tanrı Vernon Little – DBC Pierre | Haftanın Kitabı #276

Quentin Tarantino'dan "Kill Bill 3" Hakkında Üzen Karar: Yapmayacak

Quentin Tarantino “Kill Bill 3” Filmine Kapıyı Resmen Kapattı: “Bunun Olacağını Sanmıyorum”