in ,

Quentin Tarantino “Kill Bill 3” Filmine Kapıyı Resmen Kapattı: “Bunun Olacağını Sanmıyorum”

Quentin Tarantino, “Kill Bill: Volume 3” filminin olmayacağını söyledi. Yönetmen, onuncu ve son filmi için başka planları olduğunu açıkladı.

Quentin Tarantino'dan "Kill Bill 3" Hakkında Üzen Karar: Yapmayacak
- Reklam -
- Reklam -

Ünlü yönetmen Quentin Tarantino, Kill Bill serisinin üçüncü filmi olan Kill Bill: Volume 3’yi yapmayacağını kesin bir şekilde belirtti.

Kill Bill: Volume 1 ve Kill Bill: Volume 2, eski bir suikastçı olan Beatrix “the Bride” Kiddo’nun, kendi düğününde kendisini öldürmeye çalıştıktan sonra eski patronu Bill ve meslektaşlarına karşı şiddetli bir intikam çılgınlığına girişmesinin hikâyesini anlatıyordu. İkinci filmin gösterime girmesinin üzerinden neredeyse yirmi yıl geçmiş olmasına rağmen, olası bir Kill Bill 3’e yönelik büyük ilgi devam ediyor.

Yıllar boyunca çıkan bazı haberlerde Tarantino’nun üçüncü film için Uma Thurman’la konuştuğu, yönetmenin son filmi olabileceği ve tüm spekülasyonlara rağmen hâlâ ihtimal dahilinde olduğu söylenmişti.

- Reklam -

Ancak Tarantino, De Morgen gazetesine yaptığı bir röportajda, Kill Bill: Volume 3’nin gerçekleşme olasılığını tamamen reddetti. Bu, The Movie Critic’in Tarantino’nun onuncu ve son filmi olmasıyla tutarlılık gösterirken, Kill Bill serisinin bir üçleme olacağı yönündeki söylenti ve umutlara da kesin bir son veriyor.

Quentin Tarantino "Kill Bill 3"e Kapıyı Resmen Kapattı: "Bunun Olacağını Sanmıyorum"

Tarantino’nun yanıtını aşağıda okuyabilirsiniz:

 “Ben öyle bir şey görmüyorum. Son filmim bir film eleştirmeni hakkında, erkek bir eleştirmen. Ve 70’lerde oynuyor.”

- Reklam -

Quentin Tarantino’nun “Kill Bill: Volume 3” Filmine Kapıyı Tamamen Kapatması Doğru Bir Karar mı?

Quentin Tarantino’nun kariyeri, yaygın bir çekiciliğe sahip olabilen yenilikçi ve şok edici filmler yapma becerisiyle tanımlanmıştır. Pulp Fiction, Reservoir Dogs, Inglorious Basterds, Django Unchained ve Kill Bill filmleri, Tarantino’nun imza stilinin bir parçası olan kara mizahı, kasıtlı tempoyu ve karikatürize şiddeti korurken cesur ve şaşırtıcı olmalarıyla ünlüdür. Yönetmenin son filmi, kaçınılmaz olarak önceki projeleriyle bazı stilistik örtüşmelere sahip olsa da, farklı hissettirmeli. Kill Bill: Volume 3, Tarantino’nun halihazırda yaptıklarının aynısının devamı gibi hissettirme riskini taşıyabilir. Bu da The Movie Critic’in Quentin Tarantino’nun etkileyici kariyerini sonlandırmak için daha uygun bir seçim olarak görülüyor.

Quentin Tarantino "Kill Bill 3"e Kapıyı Resmen Kapattı: "Bunun Olacağını Sanmıyorum"

Quentin Tarantino’nun Kill Bill 3’e kapıyı tamamen kapatması konusunda sizler ne düşünüyorsunuz? Sizce de bu yönetmen açısından doğru bir karar mı? Yoksa Kiddo’nun hikâyesine yıllar sonra bir kez daha tanık olmak ister miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından daha fazla haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Bence doğru bir karar, çünkü ucu açık bırakılmamıştı ve holivud sinem endüstrisinin sürekli yaptığı ‘biten bir güzel film serisini yeniden hayata döndürmek ve sonrasında bu devam filminin öncekiler gibi hiç iyi olmayıp ta, o güzelim seriyi bulandırmak’ gibi bir yanlış adım atmamış. Umarım kararının arkasında durabilir, endüstrinin baskılarına boyun eğmez.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mashle: Magic and Muscles 2. Sezon Onayı Aldı

Harry Potter’ın Japon Versiyonu “Mashle: Magic and Muscles” 2. Sezon Onayını Aldı: İşte İlk Tanıtım

İnanna'nın Dönüşü - Sabri Safiye

Şiirin Silah Yapıldığı Distopik Bir Gelecekte Geçen “İnanna’nın Dönüşü” Romanı Raflarda