in , , ,

“Blue Exorcist”in 3. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu: İşte İlk Fragman

Blue Exorcist 3. sezon yayın tarihi ilk fragmanı ile duyuruldu. Kazue Kato’nun popüler manga serisine dayanan anime, maceralarına yeni bir stüdyo ile devam ediyor.

Blue Exorcist 3. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Blue Exorcist 3. sezon farklı bir animasyon stüdyosu ile geri dönüyor. Anime uyarlamasından ilk fragman paylaşılırken yapımın yayın tarihi de duyuruldu.

Kazue Kato’nun aynı adlı popüler manga serisinden uyarlanan anime, bir önceki sezonun yayınlanışından yıllar sonra ekranlara konuk olmaya hazırlanıyor. İlk duyurusu geçen yılın sonlarında yapılan animeyle ilgili detaylar kısa bir süre önce ortaya çıktı.

Aniplex’in resmi YouTube kanalında yayınlanan fragmanı, karanlık fantazi serisinin 3. sezonunun Ocak 2024’te prömiyer yapacağını ve hikâyenin Kato’nun mangasından “Shimane Illuminati” kısımlarını uyarlayacağını doğruluyor. Tanıtım videosu ayrıca animenin yeni estetik tarzını sergiliyor. Son zamanlarda adından söz ettirmeye başlayan ve yükselişte olan yapım şirketi Studio VOLN, Blue Exorcist’in ilk iki sezonunun arkasındaki deneyimli animasyon stüdyosu A-1 Pictures’ın yerini almış durumda.

- Reklam -

Blue Exorcist 3. Sezon Yayın Tarihi ve Fragman

Kato’nun devam eden mangası ilk kez Nisan 2009’da Shueisha tarafından yayınlanan Jump Square dergisinde göründü ve şu ana kadar dizi 29 ciltlik içerik üretti. Hikâye, görünüşte normal bir lise öğrencisi olan Rin’in ikiz kardeşiyle birlikte aslında Şeytan’ın oğlu olduğunu keşfetmesine odaklanıyor. Şeytanlar onun koruyucusunu ve baba figürünü öldürdükten sonra Rin mavi alev güçlerini kontrol etmeyi öğrenmek ve bir gün babasını yenmeyi umarak True Cross Akademisi’ne katılır.

Çıkış tarihini de duyurna Blue Exorcist 3. Sezon: Shimane Illuminati Saga fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Blue Exorcist 3. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Blue Exorcist ilk çıkışından bu yana büyük bir hayran kitlesi kazandı ve dünya genelinde 25 milyondan fazla kopya sattı. Bu da onu en çok satan mangalardan biri olarak Yusei Matsui’nin Assassination Classroom ve Katsura Hoshino’nun D.Gray-Man ile birlikte olmasını sağlıyor.

- Reklam -

Manganın anime uyarlaması ise çalkantılı bir yapım geçmişine sahip oldu. Animenin ilk sezonu Nisan 2011’de prömiyer yaptı, bağlantılı filmi ise bir sonraki yıl piyasaya sürüldü. İkinci sezon ise ilk sezondan neredeyse 6 yıl sonra, Ocak 2017’de yayınlandı.

Blue Exorcist 3. Sezon Poster

Blue Exorcist animesi yeni bir stüdyo tarafından geliştirilmesine rağmen orijinal seslendirme kadrosundan birçok ismi geri getiriyor. Özellikle Nobuhiko Okamoto (Food Wars! Shokugeki no Soma) ve Jun Fukuyama (Bleach: Thousand-Year Blood War) sırasıyla Rin ve ikiz kardeşi Yukio’yu tekrar seslendirecekler. Blue Exorcist 3. sezonun seslendirme kadrosunda ayrıca Kana Hanazawa (Bungo Stray Dogs) Shiemi Moriyama olarak, Kazuya Nakai (Death Note) Ryuji Suguroi olarak ve Yuuki Kaji (Attack on Titan) Miwa Konekomaru’nun sesi olarak yer alıyor.

Blue Exorcist’in ilk iki sezonunu Türkiye’de Netflix üzerinden izlenebiliyor.

Blue Exorcist 3. sezondan sizlerin beklentileri neler? İlk iki sezonu yeni bölümler gelene kadar tekrar izlemeyi düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Epichan Epichan dedi ki:

    Baya zaman oldu. 2. sezonda ne oldu onu bile unuttum.

  2. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Evet, haberi hazırlarken aynısını düşündüm maalesef. Aradan yıllar geçmiş, üzerine yüzlerce farklı şey izlenmiş. Seriyi tekrar izlemeli sonuçta. Fakat heves de kalmıyor bir süre sonra. Yani 2018 veya 2019’da çıksa çok daha mutlu ederdi bizi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Chuck Palahniuk - Fight Club Final Sahnesi Yorum

“Fight Club”ın Yazarı Chuck Palahniuk, Kitabın Film Uyarlamasında En Çok Rahatsız Olduğu Detayı Açıkladı

N.C. Wyeth Kayıp Tablosu

İkinci El Mağazasından 4 Dolara Satın Alınan Tabloya 250.000 Dolar Paha Biçildi