in , ,

2024 Yılında Netflix’te Yayınlanacak Animeler Duyuruldu (Video)

2024 yılında Netflix platformunda yayınlanacak anime yapımları belli oldu. Dijital yayın servisi “He-Man”, “The Witcher” ve “Tomb Raider” gibi popüler markaları ekrana taşımaya hazırlanıyor.

2024 Netflix Animeleri Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Netflix 2024 yılında yayınlanacak animeleri kısa bir tanıtım videosu eşliğinde duyurdu. Ay’daki bilimkurgu maceralarından zamanda yolculuk yapan gençlere ve He-Man ile Lara Croft gibi tanıdık yüzlere kadar yayın platformu bu yıl da geniş kapsamlı bir külliyatı ekrana taşıyacak.

Netflix, gelecek projelerine bir bakış sunan özel bir tanıtımla hayranları arasında heyecan uyandırarak anime dolu bir yıl için sahneyi hazırladı. Yayın platformu Kış 2024 anime sezonu başlarken anime meraklıları için geleneksel izleme yöntemlerinden bir sapmanın sinyalini vererek bazı içerikleri yayınlamaya başladı bile. Yayın devi, dünya çapındaki izleyicileri kendine çekeceğinden emin olduğu çeşitli animasyon ve anime projeleriyle uzun soluklu bir yıla hazırlanıyor.

Delicious in Dungeon - 2024 Netflix Animeleri

- Reklam -

Ocak ayı itibarıyla Netflix’in listesindeki bazı animeler şimdiden yayınlanmaya başladı bile. Bununla beraber daha önce duyurulmuş projeler ve yeni sürpriz yapımlar “pek yakında” izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor.

Masters of the Universe: Revolution, ikonik He-Man serisini yeni bir aksiyon ve entrika dozuyla tekrar başlatarak 25 Ocak’ta çıkış yapacak. Kemik kıran kavgaların hayranları Kengan Ashura’nın 2. sezonunun ikinci yarısında ziyafet çekebilirken, zindanlarda gezinmek isteyenler ise gözlerini Delicious in Dungeon’ın devam eden bölümlerine dikmiş durumda. Çizgi dizinin yeni bölümleri haftalık olarak yayınlanmaya başladı.

Netflix, yeni yılla birlikte anime ve animasyon yapımlarını açıklayarak hayranların ağzına bir parmak bal çaldı.

The Seven Deadly Sins: Four Knights of the Apocalypse

- Reklam -

İşte 2024 Netflix Animeleri

Açıklanan yapımlara ek olarak Netflix’in 2024 Animeleri tanıtım videosu, The Witcher, Devil May Cry ve Tomb Raider gibi tanıdık yüzlerin de olacağını ve bu popüler seriler için heyecan verici gelişmeler vaat ediyor. Fragman, izleyicilerin gelecek aylarda neler bekleyebileceklerine dair kısa ama bir bakış imkânı sunuyor.

2024 Netflix Animeleri Tanıtım Videosu | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Netflix’in çeşitli anime içerikleri sunma konusundaki kararlılığı 2024 yılında da açıkça görülüyor. Merakla beklenen uyarlamalardan orijinal dizilere ve hayranların en sevdiği yapımların devamına kadar, yayın platformu dünya çapındaki anime meraklıları için önde gelen bir yayıncı olarak konumunu sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Sizler bu yapımlardan en çok hangilerini merak ediyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, anime dünyasından daha fazla haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Demek ki Gundam: Hathaway’s Flash Part II seneye kaldı, Spriggan, Hathaway’s Flash ve Blue Period’un devamları iptal yedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Solo Leveling Seslendirmeni Kan Öksürdü

“Solo Leveling” Animesinin Kayıtları Sırasında, Seslendirme Sanatçısının Kan Öksürdüğü Bildirildi

Türkiye'nin İlk İnsanlı Uzay Yolculuğu Ertelendi

Türkiye’nin İlk İnsanlı Uzay Yolculuğu İniş Testlerindeki Bir Hata Nedeniyle Ertelendi