in , ,

Lars Mikkelsen’ın Büyük Amiral Thrawn’ı Canlandırdığı “Ahsoka”dan Yeni Fragman

Yeni Ahsoka fragmanı yayınlandı. Star Wars evrenin en yeni dizisi, Lars Mikkelsen’ın oynadığı Büyük Amiral Thrawn’a ilk tam bakışı gösterdi.

Ahsoka Dizisinden Thrawn'lı Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Ahsoka dizisinin yeni ve resmi fragmanı, Lars Mikkelsen’ın Büyük Amiral Thrawn’ına ilk tam bakışı sağlıyor.

Disney+ ve Star Wars evreninin en yeni dizisiyle ilgili pazarlama çalışmaları hız kazandı. Hayranları tarafından uzun bir süredir merakla beklenen dizin ağustos ayında platformdaki yerini almaya başlayacak. Star Wars Celebration 2023 etkinliğine katılanlar, Star Wars Rebels animasyon dizisinde Thrawn’ı seslendiren aktör Lars Mikkelsen tarafından canlandırılan Büyük Amiral Thrawn’a ilk kez göz atma fırsatı yakalamışlar ve karakterin dizideki önemini daha iyi anlamışlardı.

Thrawn, İmparatorluk’ta Büyük Amiral rütbesine yükselen insan olmayan tek kişi olarak biliniyor. Kendisi İmparator Palpatine’in de özellikle ilgilendiği, uzayın keşfedilmemiş geniş bir bölgesi olan galaksinin Bilinmeyen Bölgeleri’nden gelen biri olarak ayrıca dikkatleri üzerine çekiyor.

- Reklam -

Ahsoka Dizisinden Thrawn'lı Yeni Fragman

Lucasfilm, Ahsoka dizisinin mavi tenli, kırmızı gözlü Büyük Amiral Thrawn’a ilk bakışı da içeren resmi fragmanı yayınladı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Ahsoka Dizisinden Yeni Fragman Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Thrawn karakteri ilk olarak Timothy Zahn’ın Heir to the Empire adlı romanında ortaya çıkmış ve günümüzde Thrawn Üçlemesi olarak adlandırılan eserde orijinal üçlemenin kahramanlarına karşı düşman olarak hizmet etmiştir. Karakter, Star Wars Rebels’ın 3. ve 4. sezonlarının birincil kötü adamı olarak kanona dahil edildi ve o zamandan beri Zahn’ın iki kanon üçlemesinin odak noktası oldu. Büyük Amiral, Rebels dizisinin finalinde ortadan kayboldu ama nihayet Ahsoka’da dönüş yapacak.

İzleyiciler doğal olarak canlı aksiyon ve animasyon Thrawn’ı karşılaştırmaktan heyecan duyacaklar. Son zamanlarda bazı Star Wars uzaylıları eleştirilere maruz kalsa da (özellikle Obi-Wan Kenobi’deki Baş Engizisyoncu), Lucasfilm Thrawn’ı doğru şekilde canlandırmaları gerektiğini biliyor. Büyük Amiral Thrawn sadece Ahsoka dizisinin kötü adamı değil; Mandalorian dönemi Disney+ dizilerinin ilk dalgasını tamamlayacak bir Star Wars filminde de ana düşman olması bekleniyor. Son fragman, Thrawn’ın Zahn’ın Thrawn Üçlemesi’nde okuyuculara tanıtıldığı kadar izleyiciler için de ikonik bir karakter olacağını düşündürüyor.

- Reklam -

Ahsoka Dizisinden Thrawn'lı Yeni Fragman

Yapımda aynı zamanda geçen mayıs ayında hayatını kaybeden İrlandalı oyuncu Ray Stevenson da yer alıyor.

Ahsoka’nın ilk iki bölümü 23 Ağustos 2023’te Disney Plus kütüphanesindeki yerini alacak. Kalan bölümler ise haftalık olarak yayınlanacak.

Ahsoka’nın yeni fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşmayı, ayrıca dizi dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip etmeyi unutmayın.

Kaynak: CBR

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Fragman çok iyi olmuş.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Blue Beetle Filminden Yeni Fragman Yayında

DC Sinematik Evreni’nin Yeni Dönemini Başlatacak “Blue Beetle”dan Yeni Fragman

Milan Kundera Ölüm Haberi

Çek Asıllı Fransız Yazar Milan Kundera 94 Yaşında Hayatını Kaybetti