in ,

DC Sinematik Evreni’nin Yeni Dönemini Başlatacak “Blue Beetle”dan Yeni Fragman

Blue Beetle filminden yeni fragman yayınlandı. DC Sinematik Evreni’nin yeni dönemini başlatacak filmin başrolünde Cobra Kai yıldızı Xolo Maridueña yer alıyor.

Blue Beetle Filminden Yeni Fragman Yayında
- Reklam -
- Reklam -

Blue Beetle filminden yeni bir fragman yayınlandı. DC Sinematik Evreni’nin yeni dönemini başlatacak Xolo Maridueña’lı yapımda bir çizgi roman karakteri daha live-action görünümüne kavuşuyor.

DC Studios, Blue Beetle filminde daha fazla cameo vaadiyle The Flash’ın en büyük hatasını tekrarlamaya hazır görünüyor. Başlangıçta tek başına bir süper kahraman filmi olarak üretilen yapımın baş karakteri şimdi DC Studios eş CEO’su James Gunn tarafından “ilk DCU karakteri” olarak tanıtılıyor. Bu durum, filmin Gunn’ın yakında vizyona girecek olan ve benzer şekilde “ilk DCU filmi” olarak lanse edilen Superman: Legacy filmiyle kurulmakta olan yeni DC Evreni’nin neresinde durduğu sorusunu daha da karmaşık hale getirdi.

Söz konusu durumu filmin yıldızı Xolo Maridueña ile yakın zamanda yapılan bir röportajın ardından ortaya çıktı. Oyuncu The Wrap’e verdiği bir röportajda, Blue Beetle’ın DC Comics hayranlarının tanıyacağı birden fazla DCEU karakteri cameosu içereceğini ima etti. Bu açıklama, The Flash filminde yapılanlarla örtüşüyor. Muhtemelen stüdyo Blue Beetle’ın The Flash’tan çok daha silik bir karakter olduğu ve filminin başarılı olabilmesi için tanınmış karakterlerin filmde yer almalarına ihtiyaç duyduğunu gösteriyor. Ancak bu senaryonun çalışıp çalışmayacağını zaman gösterecek.

- Reklam -

Blue Beetle yeni poster

Geçen nisan ayı başında yayınlanan ilk fragman sonrası şimdi de Warner Bros.’tan ikinci fragman da paylaşıldı. Görüntüler ilk fragmanına kıyasla, daha çok aksiyona odaklanıyor ve Jaime’nin Scarab’ın gücünde ustalaşmayı öğrenmesini gösteriyor. Iron Man benzerliklerinin dışında, Peter Parker’ın Tony Stark’tan giysisiyle birlikte gelen teknoloji ve yerleşik yapay zekâ asistanı hakkında daha fazla şey anlamaya çalıştığı Spider-Man: Homecoming’e oldukça benzeşen karakter için yayınlanan yeni fragmanı hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Blue Beetle Yeni Fragman Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Yeni DC Sinematik Evreni filmi, 18 Ağustos 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Blue Beetle için yayınlanan yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Ben DC evreninin toparlanabileceğini sanmıyorum. Hayranlarını kızdırdılar. Koskoca DC filmleri 200-300 M USD gişe yapıyorsa, Nolan’ın filmleri nasıl 1 Milyarı aşıyordu ? Bence bunu oturup bir düşünsünler biz nerede hata yapıyoruz diye.

  2. Avatar for Zack Zack dedi ki:

    Başka karakter mi bulamadınız. Blue Beetle nedir. Anlayın şunu artık Blue Beetle gibi Marvel’ın Ant Man gibi karakterler kimsenin umurunda değil.

    Elinde Flash var ve sen en son The Flash filmiyle bir flashpoint yaratıp evrene reset bile atamadın.

    Nolan Batmanleri ve son The Batman hariç bütün DC filmleri çöp. Biraz Man of Steel kurtarıyor ama dikkat edin onda da Nolan müdahalesi var.

    Olmuyor, yapamıyorsunuz. Bari Shazam, Flash, BVS gibi insanların aklıyla dalga geçecek filmler çıkarmayın.

    @LordKratos çünkü Nolan zeki bir yönetmen ve nasıl güzel senaryo yazılır, akıllı bir film nasıl çekilir biliyor.

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Çok haklısın aynen katılıyorum. Zaten en son çıkan haberde DC battı filan yazıyordu.

  4. Avatar for Kutay Kutay dedi ki:

    Flash’ı savunmak için söylemiyorum ama evreni sıfırlama kararı aldıklarında film çıkmak üzereydi zaten. Yeniden çekim yapma gibi bi imkanları olmadı ama evet blue beetle filmi aşırı kötü duruyor ve ne gerek var.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

George Orwell Oğlu 1984 Açıklama

George Orwell’in Oğlundan “1984” Göndermeli Açıklama: “Dünya Orwellvari Bir Hâl Almaya Başlıyor”

Ahsoka Dizisinden Thrawn'lı Yeni Fragman

Lars Mikkelsen’ın Büyük Amiral Thrawn’ı Canlandırdığı “Ahsoka”dan Yeni Fragman