in ,

Aras Aydın, Nicole Kidman’ın Başrolünde Yer Aldığı “Nine Perfect Strangers” Dizisine Katıldı

Aras Aydın, Hulu imzalı “Nine Perfect Strangers” dizisinin 2. sezon kadrosuna dahil oldu. Nicole Kidman’ın başrolünde yer aldığı yapım, gizem ve gerilim türünde.

Aras Aydın, Nine Perfect Strangers Dizisi Kadrosunda
- Reklam -
- Reklam -

Aras Aydın, başrolünde Nicole Kidman’ın yer aldığı gizem, gerilim ve dram dizisi Nine Perfect Strangers’ın 2. sezon oyuncu ekibine katıldı.

Big Little Lies’ın yazarı Liane Moriarty’nin aynı adlı kitabına dayanan ve ilk olarak Ağustos 2021’de başlayan Nine Perfect Strangers, dokuz stresli şehir sakininin daha iyi bir yaşam yoluna girmeye çalışmasıyla şifa ve dönüşüm vaat eden butik bir sağlık ve zindelik merkezinde geçiyordu. Bu 10 günlük inziva sırasında onlara göz kulak olan tesisin yöneticisi Masha Dmitrichenko (Kidman), yorgun zihinlerini ve bedenlerini yeniden canlandırmayı misyon edinmiş bir kadın rolünü canlandırıyordu.

Şimdi, ilk olarak devamı geleceği ipuçları Mayıs 2022’de ortaya çıkan dizinin 2. sezonu resmi olarak onaylandı. Dizinin yeni sezon kadrosuna Türk oyuncu Aras Aydın da katıldı.

- Reklam -

Aydın daha öncesinde Disney Plus Türkiye’nin ilk yerli orijinal dizisi olan ve başrolünde Engin Akyürek’in yer aldığı Kaçış dizisinde oynamıştı. Aktörün bu sayede dijital yayın servisinin kardeş kuruluşu olan Hulu’daki diziyle bir temas sağlamış olabileceği üzerinde duruluyor.

Nine Perfect Strangers 2. Sezon Aras Aydın

Aras Aydın, Nine Perfect Strangers 2. Sezonuna Bir Dizi Yeni Oyuncuyla Birlikte Katıldı

2. sezona Aras Aydın ile birlikte ayrıca Murray Bartlett (“The White Lotus”, “The Last of Us”), Liv Ullmann (“Persona”, “Scenes From a Marriage”), Dolly De Leon (“Triangle of Sadness”, “Verdict”) ve Maisie Richardson Sellers (“The Originals”, “Legends of Tomorrow”) gibi isimler katıldı.

Dizinin ilk sezonunda yer alan Luke Evans, Melissa McCarthy, Bobby Cannavale ve Michael Shannon gibi isimlerin ise yeni sezonda yer almayacağı belirtiliyor.

- Reklam -

Nicole Kidman Nine Perfect Strangers 2. Sezon

Toplamda 8 bölüm süren ilk sezonu David E. Kelley, John Henry Butterworth ve Samantha Strauss birlikte yazdı. David E. Kelley aynı zamanda showrunner ve baş yapımcı olarak görev yaptı. Butterworth ve Strauss da yürütücü yapımcı olarak görev yaptı. Jonathan Levine sekiz bölümün tamamını yönetti ve yürütücü yapımcı olarak görev yaptı. Nicole Kidman ve Per Saari ise Blossom Films adına yürütücü yapımcılık yaptı.

Aras Aydın’ın uluslararası bir projede yer alacak olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Oyunculuğunu nasıl buluyordunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir,  dizi dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Netflix Temmuz 2023 Yayın Takvimi Belli Oldu

Bird Box Barcelona’dan The Witcher 3. Sezona… Netflix’in Temmuz 2023 Yayın Programı Belli Oldu

Beyaz Geceler Kitabı - St. Petersburg - Dostoyevski Şehir Analizi

Edebiyatta Şehir Analizleri: “Beyaz Geceler”in St. Petersburg’u