in ,

Ata Demirer Netflix için Yeni Bir Komedi Dizisi Hazırlıyor: “Bir İhtimal Daha Var” Yolda

Ata Demirer, “Bir İhtimal Daha Var” adlı Netflix’te yayınlanacak komedi dizisinin hazırlıklarına başladı. BKM Film’in yapımcılığını üstlendiği dizi Urla’da çekilecek.

Ata Demirer Netflix'e Komedi Dizisi Hazırlıyor
- Reklam -
- Reklam -

Ünlü komedyen Ata Demirer, Netflix için kolları sıvadı. Cem Yılmaz’ın ardından dijital yayın deviyle anlaşan oyuncu, platform için Bir İhtimal Daha Var adlı bir komedi dizisi hazırlığına başladı.

Disney Plus’ta büyük beğeni toplayan Bursa Bülbülü filmi ile bu yılın başlarında izleyicilerle buluşan Demirer, şimdi de yepyeni bir projeye imza atıyor. Kendisinin de yer aldığı dizi bu sefer bir diğer dijital platform olan Netflix ile geliyor.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre yeni dizinin senaryosu yönetmen kimliğiyle de ön plana çıkan deneyimli senarist Deniz Akçay’a emanet. Daha önce Yarım Elma, Yol Arkadaşım, Küçük Kadınlar, Dila Hanım ve Veda Mektubu yapımların senaryosuna imza atan Akçay, uzun bir aradan sonra komedi türünde geri dönüyor. Yönetmen koltuğunda ise Ata Demirer’in uzun yıllardır iş birliği yaptığı Hakan Algül oturacak.

- Reklam -

Ata Demirer Netflix'e Komedi Dizisi Hazırlıyor

Ata Demirer’li Netflix Komedi Dizisi 8 Bölümden Oluşacak

Bir İhtimal Daha Var adlı dizinin detayları henüz açıklanmasa da, Demirer ve ekibi projeyi Urla’da çekme kararı aldı. Toplamda 8 bölümden oluşacağı söylenen projede Ata Demier dışında hangi isimlerin yer alacağı ise şimdilik bilinmiyor. Projeyi hayata geçirecek şirket ise, yine Demirer’in daha önce defalarca çalıştığı ve Necati Akpınar ile Yılmaz Erdoğan’ın ortağı olduğu BKM Film olacak.

- Reklam -

Ata Demirer, sadece komedyen ve oyuncu olarak değil, aynı zamanda senarist ve yapımcı kimlikleriyle de tanınıyor. 1972 doğumlu olan Demirer, Eyyvah Eyvah, Olanlar Oldu ve Berlin Kaplanı gibi önemli projelerdeki performansıyla izleyicilerin beğenisini kazandı. Ancak adını geniş kitlelere Avrupa Yakası dizisindeki Volkan Sütçüoğlu rolüyle duyurdu. 2005’te başlayan Tek Kişilik Dev Kadro ve ardından gelen Tek Kişilik Dev Kadro 2 stand-up şovları da büyük bir beğeni kazandı. Kendine özgü mizahi tarzı ve esprili duruşuyla Türk televizyon ve sinema dünyasının önemli isimlerinden biri haline geldi.

Ata Demirer Netflix için Yeni Bir Komedi Dizisi Hazırlıyor: "Bir İhtimal Daha Var" Yolda

Demirer’in Netflix için hazırlayacağı dizinin nasıl olacağını düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından son gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Kadro da belirtilseydi keşke, Netflix’i aldıracaklar bana bu gidişle.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Monopoly Filmi Hazırlıkları Başlıyor

Live-Action “Monopoly” Filmi Geliyor: Lionsgate Düğmeye Bastı

Başkasının Mezarı - Ian Rankin

Çağdaş Polisiyenin Güçlü Kalemi Ian Rankin, Dedektif Rebus Serisi’ne “Başkasının Mezarı” ile Devam Ediyor