in ,

Live-Action “Monopoly” Filmi Geliyor: Lionsgate Düğmeye Bastı

Monopoly live-action filmi hazırlıkları başlıyor. Lionsgate, Hasbro ile işbirliği yaparak uzun süredir beklenen yapımı beyaz perdeye taşıyor.

Monopoly Filmi Hazırlıkları Başlıyor
- Reklam -
- Reklam -

Monopoly filmi için hazırlıklar başladı. Lionsgate ve Hasbro, ünlü masaüstü oyununu live-action formatında bir kez daha beyaz perdeye getirmeyi deneyecek.

Yaklaşık 500 milyon dolar karşılığında Hasbro’nun eOne TV ve film operasyonlarını satın alan Lionsgate, 6.500 başlık içeren geniş bir içerik kütüphanesini bünyesine katmış durumda. Uzun bir bekleyişin ardından Monopoly filminin yapımında gecikmeler yaşansa da, bu anlaşmanın bir sonucu olarak film için nihayet çalışmaların başlayacağı kaydedildi.

2023 video oyunlarından oyuncaklara kadar farklı alanlarda oyun ve oyuncak tabanlı materyallerin büyük başarılara imza attığı verimli bir yıl oldu. Barbie ve Super Mario Bros gibi yapımların başarısı, doğru yaklaşıldığında bu tür materyallerin de gişede büyük ilgi görebileceğini gösteriyor. Bu eğilim doğrultusunda, nostaljiyi canlandırırken günümüz izleyicisini de eğlendiren popüler oyuncaklar ve oyunlara dayalı daha fazla yapının geleceği bekleniyor.

- Reklam -

Hasbro Başkanı “Monopoly”nin Film Uyarlaması Hakkında Konuştu

Monopoly Filmi Hazırlıkları Başlıyor

Kısa bir süre önce Lionsgate’in Hasbro’nun Entertainment One (eOne) televizyon ve film operasyonlarını satın aldığı duyurulmuştu. Bu 500 milyon dolarlık anlaşmanın yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor ve böylece uzun süredir beklenen Monopoly film de bu işbirliği sayesinde hayata geçebilir.

Haberde belirtildiğine göre, satışa dahil edilen içerik kütüphanesi yaklaşık 6.500 başlık içeriyor ve ayrıca The Rookie, Yellowjackets ve Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves gibi Hasbro’ya ait olmayan markalar için devam eden prodüksiyonlar ve eOne’ın senaryosuz iş birimi bulunuyor. Hasbro CEO’su Chris Cocks, satışın şirketin stratejisiyle tamamen uyumlu olduğunu belirterek, “eğlence alanının bir öncelik olarak kalmaya devam ettiğini” vurguladı. Ayrıca Hasbro’nun markalarına dayalı eğlence ürünleri üretimine ve şirketin genel planını desteklemek üzere yeni orijinal fikirler geliştirmeye devam edeceklerini açıkladı. Beklenen yapım için ise şunları söyledi:

“Özellikle de Monopoly’nin bir film uyarlamasında ortaklık kurmayı dört gözle bekliyoruz.”

- Reklam -

“Monopoly”Filminin Uzun Serüveni

Live-Action "Monopoly" Filmi Geliyor: Lionsgate Düğmeye Bastı

Monopoly filmi ilk defa gündeme gelen bir şey değil. Aslında daha önceden de uzun bir geliştirme sürecinin ardından Kevin Hart, Tim Story ve Ridley Scott gibi isimlerle anıldı, ancak bir türlü gerçekleşemedi. Barbie’nin başarısı göz önüne alındığında, oyuncak tabanlı daha fazla film projeleri kaçınılmaz gibi görünüyor.

Şu an Monopoly filmi için yönetmen veya oyuncu seçimi yapılmamış durumda. Ayrıca çekimlerin ne zaman başlayacağı veya vizyon tarihi gibi bilgiler de belirsizliğini koruyor.

Monopoly’nin live-action formatında gelecek olan film uyarlamasının başarılı olma ihtimali hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mark Margolis - Ölüm Haberi - Breaking Bad - Better Call Saul

“Breaking Bad” ve “Better Call Saul”un Yıldızı Mark Margolis 83 Yaşında Hayatını Kaybetti

Ata Demirer Netflix'e Komedi Dizisi Hazırlıyor

Ata Demirer Netflix için Yeni Bir Komedi Dizisi Hazırlıyor: “Bir İhtimal Daha Var” Yolda