in ,

Showtime’ın Gizem Dizisi “Yellowjackets” 2. ve 3. Sezon Arasında ‘Bonus Bölüm’ Yayınlayacak

Yellowjackets 2. Sezon sona erdi. Dizinin yaratıcılarından Ashley Lyle, 3. sezon öncesinde özel bir bonus bölüm ile izleyicilerle buluşacaklarını açıkladı.

Yellowjackets 2. Sezon Bonus Bölüm
- Reklam -
- Reklam -

Yellowjackets 2. Sezon noktalanırken hayranlar 3. sezon öncesinde bir bonus bölüm ile özlemlerini dindirme fırsatı yakalayacak. Bart Nickerson ile birlikte dizinin yaratıcı koltuğunu paylaşan Ashley Lyle, yapımın geleceğine dair konuştu.

Dexter, Shameless, Homeland, Penny Dreadful ve Californication gibi dizilerle tanınan Showtime kanalında yayınlanan Yellowjackets dizisi hayranlar ve eleştirmenlerden olumlu puanlar almayı sürdürüyor.

İlk sezonu 2021’de yayınlanan Yellowjackets Kanada’nın vahşi doğasında yaşanan uçak kazasından sağ kurtulan bir grup liseli gencin gizemli hikâyesini konu alıyor.

- Reklam -

2. sezon kadrosunda Yüzüklerin Efendisi üçlemesindeki Frodo rolüyle akıllara kazınan Elijah Wood’un da yer aldığı yapım; geçen aralık ayında 3. sezon onayını bekletmeden almıştı.

Yellowjackets 2. Sezon Bonus Bölüm - Showtime

Yellowjackets Bonus Bölümü 2. Sezon ve 3. Sezon Arasında Köprü Görevi Görecek

Yellowjackets’ın 2. Sezon bölümleri noktalanalı yaklaşık bir hafta oldu. Geçen günlerde Ashley Lyle’nin sosyal medyadan paylaştığı habere göre yapım için bir bonus bölüm geliştiriliyor. 2 ve 3. sezon arasında köprü görevi görecek bölümün ne zaman yayınlanacağı ise henüz açıklanmış değil.

Lyle bölüm hakkında detay açıklamasa da hayranlar şimdiden bonus bölüme dair çeşitli teoriler üretmeye başladı bile. Aralık ayında duyurulan ancak ekranda henüz görülmeyen Jason Ritter’ın bu bölümün kilit ismi olabileceği görülüyor.

Yellowjackets, 90’ların ortasında ormanın ortasında bir uçak kazasından sağ kurtulan bir grup kızın hikâyesini anlatıyor. Aynı zamanda, o ormandan kaçmayı başaran ancak dünyaya mahsur kaldıkları süre boyunca neler olduğunu açıklamayı reddeden bir gruba da odaklanıyor. 2. Sezon, hayranların uzun süredir teorilerle beslediği bazı ürkütücü hikâye unsurlarını izleyiciye açıkladı. Yaklaşan 3. sezonun ise diziyi daha da karanlık yerlere götürmesi bekleniyor.

- Reklam -

Yellowjackets 2. Sezon - 3. Sezon Bonus Bölüm

3. sezon, şu sıralar Amerika’da devam eden Hollywood senaristleri grevi nedeniyle duraksamış durumda. Lyle, yeni sezon senaryosunu yazmaya başladıktan hemen sonra grevin ilan edildiğini ve adil bir anlaşma yapılana kadar çalışmalara geri dönülmeyeceğini açıklamıştı.

Dizinin 2. sezon finali, yıllar sonra gelen Dexter: New Blood’ın ardından kanalın en çok izlenen ikinci sezon finali olarak da kayıtlara geçti.

Siz Yellowjackets için yayınlanacak bonus bölüm haberini nasıl karşıladınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından daha fazla gelişme için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Great Expectations Fragmanı Yayında (Türkçe Altyazılı)

Charles Dickens Uyarlaması “Great Expectations” Dizisi Disney+’a Geliyor: İşte Türkçe Altyazılı Fragman

En İyi Korsan Filmleri - Öneriler

Rom Şişelerinden Taşıp Denizcilerin Korkulu Rüyası Olan Korsanları Konu Alan En İyi 15 Film