in , , ,

“Attack on Titan” Animesi Sona Eriyor: İşte Final Bölümünden Yeni Fragman

Attack on Titan finali için yeni fragman yayınlandı. Kalan son bölüme ilk bakış sunan yeni görüntüler “Shingeki no Kyojin”in nihai sonuna işaret ediyor.

Attack on Titan Finalinden Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Attack on Titan uzun bir yolculuğun ardından sona yaklaşıyor. Dördüncü sezonunun son bölümü için yeni bir fragman paylaşıldı.

Pony Canyon YouTube kanalı seriyi sonlandıracak olan bölüm için ikinci fragmanı paylaştı.

Yıkımın devam ettiği 30 saniyelik bu fragmanda Eren’in Kurucu Titan’ı emrindeki diğer Titanlarla birlikte yıkımına devam ediyor. İttifak üyeleri Conny, Levi, Annie, Pieck, Mikasa ve diğerleri, Eren’i durdurmak ve daha fazla kan dökülmesini engellemek için ellerinden geleni yapıyorlar.

- Reklam -

Attack on Titan Finalinden Yeni Fragman

Attack on Titan’ın son bölümüne olan heyecan özellikle bu yeni fragmanın yayınlanmasıyla doruğa ulaştı. Dün paylaşılan haberle birlikte animenin 4 Kasım 2023 tarihinde izleyiciyle buluşacağı ortaya çıkmıştı. Artık sadece iki aydan az bir süre kaldı ve hayranlar yıllar boyunca özenle geliştirilen karmaşık hikâyeleri ve karakter gelişimlerini nasıl bağlayacaklarını görmek için sabırsızlanıyor.

Attack on Titan Final Bölümü Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Attack on Titan animesi Hajime Isayama’nın aynı adlı mangasına dayanıyor. İlk defa 2013 yılında başlayan anime hızla büyük ve sadık bir takipçi kitlesi kazandı. Isayama’nın manga serisi 2021 yılında nisan ayında sona erdi ve animenin final sezonunun yol haritasını sundu. 11 yıl boyunca 34 cilt ve 139 bölüm süren manga, karmaşık karakterleri ve ince işlenmiş hikâyesiyle övgü aldı. Yine de finali olumsuz eleştirileri beraberinde getirdi.

- Reklam -

"Attack on Titan" Animesi Sona Eriyor: İşte Final Bölümünden Yeni Fragman

Anime uyarlaması hem yapım hem de karşılama açısından ilginç bir yolculuk yaşadı. İlk üç sezonu Wit Studio hazırladı. Wit Studio yüksek kaliteli animasyon ve etkileyici anlatımla Attack on Titan’ın karmaşık dünyasını başarıyla hayata geçirdi. Ancak dördüncü ve son sezon için meşale diğer popüler serilerdeki çalışmalarıyla tanınan MAPPA Stüdyosu’na devredildi. Başlangıçta hayranlardan gelen stüdyo değişikliği endişelerine rağmen MAPPA seri kalitesini ve yoğunluğunu koruduğu için övgü almayı başardı.

Son yayınlanan fragmanla birlikte anime dizisinin finaliyle ilgili beklentilerinizi ve neler olabileceğine dair yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


Anime dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: AnimeSenpai

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tim Burton Yapay Zekâya Ateş Püskürdü

Tim Burton, Sanatının Yapay Zekâ ile Kopyalanmasına Ateş Püskürdü: “İnsanlığınızı, Ruhunuzu Emen Bir Robot”

The Fall of the House of Usher Dizisinden Fragman Çıktı

Edgar Allan Poe Uyarlaması “The Fall of the House of Usher” Dizisinden Fragman