in ,

Austin Butler, “Karayip Korsanları”nın Yeni Başrolü Olabilir

Austin Butler, Disney’in yeni “Karayip Korsanları” serisinin başrolüne geçebilir. Popüler “Pirates of the Caribbean” markası en baştan tasarlanıyor.

Austin Butler - Karayip Korsanları Yeni Başrol
- Reklam -
- Reklam -

Austin Butler, Karayip Korsanları serisinin yeni başlangıcında başrol olarak izleyicilerin karşısına çıkabilir. İddialara göre Disney, yıldız oyuncuyu ikonik rol için takibe almış durumda.

The Walt Disney’nin tema parkı, oyuncak ve filmler açısından en kârlı markaları arasında yer alan Karayip Korsanları serisi; sinema yolculuğunu 2003 – 2017 yılları arasında vizyona giren 5 filmle tamamlamıştı.

Başrolünde Johnny Depp’in yer aldığı seri toplamda 4.5 milyar dolar gişe hasılatı elde ederken hayranlar da Salazar’ın İntikamı sonrası hızlı bir şekilde gözlerini olası 6. filme dikmişti.

- Reklam -

Serinin yıldızı Depp, eski eşi Amber Heard ile girdiği dava süreci nedeniyle Disney tarafından projeden uzaklaştırılmıştı. Ünlü oyuncu davadan aklanarak çıkmış olsa da stüdyo çoktan yeni isimlerle görüşmeye başlamıştı.

Austin Butler - Karayipr Korsanları Serisi - Johnny Depp

Margot Robbie’nin başrolünde yer alacağı bir versiyon ve The Bear’ın yıldızı Ayo Edebiri’nin ön plana çıkacağı bir başka film de dahil olmak üzere, Disney uzun süre birçok farklı ihtimali değerlendirmiş ve neticede seriyi reboot etme kararı almıştı.

Austin Butler, K”arayip Korsanları” Serisinin Yeni Yıldızı Olabilir

Son olarak Dune: Part Two filminde Feyd-Rautha karakterini canlandıran Austin Butler, iddialara göre yeni Jack Sparrow olabilir.

The DisInsider’ın haberine gire Butler yüksek profilli bir yapımda, iddialı bir rolle beyaz perdeye konuk olmaya hazırlanıyor. Kaynak, şu anda herhangi bir detayın belli olmadığını ancak stüdyonun oyuncuyu izlemeye aldığını aktarıyor.

Yapımcı Jerry Bruckheimer seriyi yeniden başlatma planları olduğunu doğrulasa da, bir sonraki film için henüz hiçbir oyuncu resmi olarak açıklanmadı.

- Reklam -

Birçok hayran Depp olmadan serinin bir anlamı olmadığını düşünse de stüdyo yeni bir macerayla ünlü markasını geri getirme konusunda kararlı bir profil çiziyor.

Austin Butler - Karayipr Korsanları Serisi Dune

2023 yılında Elvis filmindeki performansıyla Oscar adaylığı alan Austin Butler’ın filmografisinde Dune: Part Two dışında Once Upon a Time in… Hollywood, The Dead Don’t Die ve The Bikeriders gibi yapımlar yer alıyor.

Oyuncunun rolü alıp almayacağı hakkında şu an için resmi bir açıklama yapılmış değil.

Siz Karayip Korsanları serisinin yeni başrolü olarak Austin Butler ihtimalini nasıl değerlendiriyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Jack Sparrow Johnny Deep’tir. Bunu değiştirmek seriyi yeni bir karakterle devam ettirmek, Hugh Jackman olmadan Wolverine filmi çekmek gibi. Ha dersin ki ben başka bir kaptan yapacam, ismi farklı olacak amenna yap. Ama karakteri değiştirmek saçmalık. Butler için de haksızlık olur, adam Johnny Deep’i bildiği için kafadan ön yargı oluşacak. Madds Mikkelsen bunu çok net yaşadı. Gidenin yerini doldurmak o kadar kolay değil.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Shogun 2. Sezon - 3. Sezon Onayları

Tek Sezonda Bitmesi Planlanmıştı: “Shogun” Dizisi 2. ve 3. Sezon Onayını Birlikte Aldı

Jujutsu Kaisen 260. Bölümde Gojo Satoru Geri Dönüyor

“Jujutsu Kaisen” Mangasının Son Bölümünde ‘O Karakter’ Ölümden Geri Dönüyor Olabilir