in ,

Ben Stiller, Yeni Komedi Filmi “Nutcrackers”ın Başrolünde Yer Alacak

Ben Stiller, “Nutcrackers” filminin başrolünde yer almaya hazırlanıyor. Yapımı, daha çok korku filmleriyle tanınan David Gordon Green yönetiyor.

Ben Stiller, Nutcrackers Filminin Başrolünde
- Reklam -
- Reklam -

Ünlü aktör Ben Stiller, David Gordon Green’in yönettiği ve şu anda çekimleri Ohio’da devam etmekte olan Nutcrackers filminde başrol oynayarak altı yıl sonra ilk başrolüyle yeniden ilgi odağı olmaya hazırlanıyor.

Ben Stiller yeni filminde beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalan, kendini işine adamış bir birey olan Mike rolünü üstleniyor. Hikâye, trajik bir trafik kazasında ebeveynlerinin hayatını kaybetmesinin ardından, Mike’ın hayat dolu dört yeğenine bakmak üzere Ohio kırsalına yaptığı isteksiz yolculuğu anlatıyor. Başlangıçta kısa bir koruyucu aile arayışı olarak tasarlanan anlatı, kaotik ama iç açıcı bir çiftlik yaşamına dönüşüyor ve amca ile yeğenler arasında beklenmedik bir bağ ortaya çıkıyor.

Stiller’ın sadece başrolde değil aynı zamanda Red Hour Films aracılığıyla yapım sorumluluğunu da üstlenmesi dikkat çekiyor. Stiller’a yapımcılıkta Rivulet’ten Rob Paris ve Mike Witherill, Red Hour’u temsilen John Lesher ve Rough House’dan Nate Meyer gibi isimler eşlik ediyor. Rivulet tek finansör olarak yer alırken, UTA Independent Kuzey Amerika dağıtım haklarını güvence altına alıyor. Filmin senaryosunu ise Call of the Wild ile tanınan Leland Douglas kaleme aldı.

- Reklam -

Ben Stiller - David Gordon Green - Nutcrackers

Ben Stiller Başrollü “Nutcrackers” Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Yeni film projesi kısa bir süre önce kamera arkası çalışmalarından ön plana çıkan Stiller için çok önemli bir anı işaret ediyor. Apple TV+’ta yayınlanan ve genel olarak olumlu eleştiriler alan Severance’daki yönetmenlik ve yürütücü yapımcılık rolü, iki Emmy ve bir Peabody dahil olmak üzere çok sayıda ödül ve adaylık kazandı.

Son dönemde Bros ve Hubie Halloween gibi filmlerde küçük roller üstlenen Stiller’ın son başrolleri Mike White’ın baba-oğul draması Brad’s Status ve Noah Baumbach’ın Netflix’te yayınlanan aile draması The Meyerowitz Stories olmuştu.

- Reklam -

Daha önce Halloween gibi korku filmi girişimleriyle tanınan David Gordon Green, Nutcrackers ile farklı bir sinema yolculuğuna çıkıyor. Exorcist: Believer filminin yarattığı hayal kırıklığının ardından Green, korku türünden uzaklaşarak Stiller’la işbirliği yapıyor ve iç açıcı ve neşelendirici bir hikâye vaat ediyor.

Ben Stiller, Nutcrackers Yeni Komedi Filmi

Şu an için filmde Ben Stiller dışında başka hangi oyuncuların yer aldığı veya ne zaman vizyona gireceği bilinmiyor.

Ben Stiller’ın yıllar sonra yeni bir komedi filmiyle beyaz perdeye dönecek olması hakkındaki düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Shirley: Charlotte Brontë'den İki Zıt Kadının Öyküsü

İngiliz Edebiyatının Klasik Yazarlarından Charlotte Brontë İmzalı “Shirley” Yeniden Türkçede

Enceladus Uydusu Dünya Dışı Yaşam İzleri Taşıyor Olabilir

Yeni Gözlemler Satürn’ün Uydusu Enceladus’ta Yaşamın Bileşenlerine Dair Erişilebilir İzler Sunabilir