in ,

Cinderella’nın Hikâyesi Kanlı Bir Korku Filmi Olarak Yeniden Ele Alınıyor

Cinderella’s Curse korku filmi duyuruldu. Disney’in en ünlü prenseslerinden Külkedisi, dehşet saçan bir katil olarak beyaz perdeye uyarlanıyor.

Cinderella's Curse, Külkedisi'ni Bir Katile Dönüştürüyor
- Reklam -
- Reklam -

Cinderella’s Curse adlı yeni korku filmi ile Disney prensesi Külkedisi, dehşet saçan bir katile dönüşmeye hazırlanıyor.

Pek çok klasik çocuk karakteri ve peri masalının telif süresinin dolmasıyla birlikte, korku yönetmenleri hayranlarına kendi çılgın yorumlarını sunmak için fazla mesai yapıyor. Bunlardan ilki, sevimili ayı Winnie the Pooh’un bir katile dönüştüğü Blood and Honey filmiydi. Kısa süre önce vizyona giren yapımın devam filminin çekimlerine sonbaharda başlanacağı haberi de gelmişti. Şimdi de hayranların en sevdiği karakterlerden birinin daha mutlu sonu farklı bir biçime bürünüyor.

ChampDog Films, Louisa Warren’ın yönetmenliğini üstleneceği Cinderella’s Curse filmini duyurdu. Şu an için filmin konusuyla ilgili herhangi bir ayrıntı verilmemiş olsa da yönetmen “herkesin sevdiği ve bildiği Külkedisi hikâyesinde inanılmaz ve benzersiz bir dönüş” sözü verdi ve ekledi: “Ellerinde korkunç ölümler olacak.”

- Reklam -

Cinderella's Curse, Külkedisi'ni Bir Katile Dönüştürüyor

Açıklama, sevimli Disney prensesinin bir katile dönüşeceğini ortaya koyuyor. Orijinal hikâyede Sindirella, kötü kalpli üvey annesi ve üvey kız kardeşleri tarafından korkunç bir muamele görüyordu. Yapılan yorumlar, Sindirella’nın Laneti filminde Külkedisi’nin hedefinde onların olacağı söyleniyor. Ayrıca iyilik perisinin de kana susamış ve intikam odaklı bir karakter olma ihtimali konuşuluyor.

Cinderella’s Curse Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Cinderella’s Curse’ün çekimlerine gelecek ay başlanması bekleniyor. Kelly Rian Sanson, Chrissie Wunna ve Danielle Scott’ın başrollerini paylaştığı filmin senaryosunu Jason Arber’in (Kick-Ass) korku türündeki yeni filmi Mary Had a Little Lamb’in yazarlarından Harry Boxley kaleme aldı. Filmin vizyon tarihi ile ilgili henüz bir bilgi paylaşılmadı.

- Reklam -

Cinderella's Curse, Külkedisi'ni Bir Katile Dönüştürüyor

Klasik masal ve çizgi karakterlerin daha fazla korku uyarlamasını bekleyen hayranlar için sırada birçok içerik var. Bunlardan ikisi Peter Pan’s Neverland Nightmare ve Bambi: The Reckoning. Winnie the Pooh: Blood and Honey ile adını geniş kesimlere duyuran Rhys Frake-Waterfield, Varolmayan Ülke’de yaşayan Peter Pan ile sevimli geyik yavrusu Bambi’yi farklı bir şekilde izleyici ile buluşturacak.

Ünlü Disney prensesinin de bir korku filminin başrolünde yer alacak olması konusunda sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni sinema haberleri için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for stormlightarchive stormlightarchive dedi ki:

    Masalların yeniden uyarlanmasını seviyorum. Marissa Meyer adlı yazarın bilimkurguyla birleştirdiği masal uyarlaması kitapları da hoştu-film uyarlaması almasını isterdim.Korku filmleriyle pek aram yok.Genel olarak gidişatını ve finallerini mantıksız bulduğum için.Ancak suç,gerilim tarzı çıkarsa bir bakabilirim çünkü konusu ilgimi çekti."Kuzuların Sessizliği"ndede korku tagı vardı ancak suç,gerilim ön plandaydı.Umarım o şekil olur.Seri katil Sindirella?Bunu sevebilirim.

  2. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Zevkimce hiç hitap etmiyor bana, içerikte bahsedilen o filmi beğenmemiştim. Sanırım bu uyarlamayı da beğenemem gibi, ailecek sevdiğimiz masalların ve kahramanlarının başka şekilde uyarlanmasına gönlümüz müsaade etmiyor …

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ask Çesmesi İklim Aktivistleri Protestosu

Roma’daki Aşk Çeşmesi İklim Aktivistlerinin Hedefi Oldu: Tarihi Çeşmeye Kömür Döktüler

Marşmelov - Colin O'sullivan

İrlandalı Yazar Colin O’sullivan’ın Suç Romanı “Marşmelov” Türkçe Raflarında