in , , ,

“Code Geass” Yıllar Sonra Geri Dönüyor: İşte “Rozé of the Recapture”dan İlk Fragman

Code Geass: Rozé of the Recapture filminin ilk fragmanı yayınlandı. Yıllar sonra dönen anime serisinin yayın tarihi de ortaya çıktı.

Code Geass: Rozé of the Recapture Fragmanı ve Yayın Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Code Geass animesi Rozé of the Recapture filmi ile yıllar sonra geri dönüyor. Dört bölümlük anime macerasının ilki için fragman yayınlandı ve çıkış tarihi belli oldu.

Ünlü Code Geass serisinin geri dönüşü doğrulandı ve Mayıs 2024’ten itibaren dört filmlik bir seri ile geleceği ortaya çıktı. Lelouch Lamperouge’un 18 Aralık 2023’teki doğum günü kutlamaları sırasında açıklanan Code Geass: Rozé of the Recapture adlı yeni anime, 15 yılı aşkın bir aradan sonra hayranları mutlu eden tamamen orijinal bir anlatı sunuyor.

‘Recapture’ teması etrafında dönen yeni bir hikâyeye sahip olan anime, macerayı keşfedilmemiş bölgelere yönlendiren iki yeni ana karakter olan Roze ve Ash’i tanıtacak. Japon gitarist ve söz yazarı MIYAVI, uzun zamandır beklenen bu yeniden canlanmaya Running In My Head adlı açılış teması şarkısını hazırladı.

- Reklam -

Code Geass: Rozé of the Recapture Anime Filmleri Dört Bölümden Oluşacak

Code Geass: Rozé of the Recapture Poster

Studio Sunrise, Code Geass’ın arkasındaki isimleri yeniden bir araya getirerek bu yapıma öncülük ediyor. Serinin arkasındaki beyinler olan Ichiro Okouchi ve Goro Taniguchi, yeni film serisinin başındaki isimler oluyor. Yaratıcılarla güçlerini birleştiren ve tüm üyeleri kadın olan ünlü mangaka grubu CLAMP, farklı tasarımlarıyla karakterlere hayat vermek için geri dönüyor. Çeşitli beğenilen serilere yaptığı katkılarla tanınan Yoshimitsu Ohashi, yönetmenlik dizginlerini ele alıyor ve masaya bol miktarda deneyim getiriyor.

Yeni animedeki Roze karakterini Kohei Amasaki (Re:Zero, One Piece, My Hero Academia, Mob Psycho 100) ve Ash karakterini ise Makoto Furukawa (One-Punch Man, Dr. Stone, Kaguya-sama: Love Is War) seslendiriyor.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

- Reklam -

Code Geass: Rozé of the Recapture Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Rozé of the Recapture, Code Geass’ın kalıcı etkisinin anısına serinin 10 yıllık geniş kapsamlı projesi içinde önemli bir bölüm. Anime dizisi ilk olarak Ekim 2006’daki çıkışıyla adından söz ettirdi, daha sonra Nisan 2008’de bir devam bölümüyle genişleyerek toplam 50 bölüme ulaşmıştı. Özellikle esrarengiz başrol Lelouch Lamperouge, bazı listelerde anime tarihinin en popüler karakterleri arasında yer almaya başardı.

Code Geass evreninin yıllar sonra yeni film serisiyle dönüyor olması hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, anime dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Anime News Network

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mezopotamya Tuğlaları, Manyetik Alan Hakkında Bilgi Sağladı

Antik Mezopotamya’dan Kalma 3.000 Yıllık Tuğlalar, Dünya’nın Manyetik Alanına Dair Bir Gizemi Aydınlattı

The Call of Cthulhu Filmi Geliyor

James Wan, H.P. Lovecraft Klasiği “The Call of Cthulhu”yu Sinemaya Uyarlıyor