in ,

HBO Yapımı Komedi Dizisi “Curb Your Enthusiasm” 12. Sezon ile Geri Dönüyor

Curb Your Enthusiasm 12. sezon çıkış tarihi belli oldu. Başrolünde Larry David’in yer aldığı uzun soluklu komedi dizisi geri dönmeye hazırlanıyor.

Curb Your Enthusiasm 12. Sezon Çıkış Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Curb Your Enthusiasm 12. sezon çıkış tarihi açıklandı. Emmy ödüllü komedi dizisinde yeni sezon için geri sayım başladı.

Yolculuğuna 2000 yılında Amerikan kablolu TV kanalı HBO’da başlayan Curb Your Enthusiasm, Larry David tarafından yaratıldı. David’in aynı zamanda başrol olarak da yer aldığı proje bugüne dek 2 defa Primetime Emmy ödülü alma başarısı gösterdi.

HBO’nun komedi klasikleri arasında yer alan Curb Your Enthusiasm’ın 10 bölümden oluşan 11. sezonu Aralık 2021’de final yapmıştı. Aradan geçen 2 yılın ardından popüler komedi yapımı geri dönmeye hazırlanıyor.

- Reklam -

Curb Your Enthusiasm 12. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

IndieWire’ın haberine göre Curb Your Enthusiasm 12. Sezon 4 Şubat 2024 tarihinde yayına başlayacak.

12. sezon siparişinin verildiği haberi HBO CEO’su Casey Bloys tarafından geçen şubat ayında paylaşılmıştı. Seinfeld’ın yazarları ve yaratıcıları arasında yer alan Larry David’in kendisinin kurgusal bir versiyonunu canlandırdığı Curb Your Enthusiasm, 2000’deki yolculuğuna başlamadan önce 1999’da bir saatlik bir kurmaca belgesel olarak izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Curb Your Enthusiasm 12. Sezon Yayın Tarihi

Yapım tıpkı Seinfeld’da olduğu gibi günlük olay ve tuhaf durumlarla dalga geçen bir mizah anlayışına sahip. Dizide David’in yanı sıra Larry’nin menajeri ve en iyi arkadaşı Greene rolünde Jeff Garlin de yer alıyor. Jeff’in ayrıca Larry ile sürekli kavga eden ve genellikle onu evinden kovan Susie (Susie Essman) adında bir eşi de bulunuyor.

Dizinin her sezonu genellikle sezon boyu süren bir hikâye örgüsüne sahip olmasıyla öne çıkıyor. Yapımdaki en dikkate değer hikâye akışlarından birisi Larry ve Jerry Seinfeld’ın kurgusal bir Seinfeld yeniden buluşma şovu hazırlamalarını takip eden 7. sezondu. Sezonda Jerry Seinfeld, Jason Alexander, Julia Louis-Dreyfus ve Michael Richards ünlü sitcom’daki rollerini yeniden canlandırmışlardı.

- Reklam -

Curb Your Enthusiasm Final Yapacak mı?

Bu yılın başlarında, Curb Your Enthusiasm 12. sezonun dizinin final sezonu olacağına dair bazı söylentiler yayılmıştı. Ancak daha sonra dizinin başyapımcısı Jeff Schaffer, Larry’nin her sezona son sezonmuş gibi davrandığını söyleyerek söylentileri yalanlamıştı.

Curb Your Enthusiasm 12. Sezon Çıkış Tarihi HBO

HBO CEO’su Bloys da dizinin şubat ayında geri döneceğini duyururken şu ifadelere yer vermişti:

“Bunu genellikle Larry’ye bırakıyoruz ve bence ne yapmak istediğini düşünüyor. Bunun bir tür açık davet olduğunu biliyor. Bu yüzden devam etmek mi yoksa bu sezonla final yapmak mı istediğine karar vereceğini düşünüyorum. Sanırım dizi yayınlanmadan önce kararını vermiş olacak.”

Curb Your Enthusiasm 12. sezon hakkında sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Uncharted 2 Senaryosu Hazır

Henüz Kesinleşmemişti: Tom Holland’lı “Uncharted 2” Filminde Senaryo Tamamlandı

A24 Filmleri Max - Warner Bros Discovery

A24 ve Warner Bros.’tan Dev Anlaşma: A24 Filmleri Dijitalde Yalnızca Max’te Yayınlanacak