in ,

Henüz Kesinleşmemişti: Tom Holland’lı “Uncharted 2” Filminde Senaryo Tamamlandı

Uncharted 2 filminde senaryonun tamamlandığı ortaya çıktı. Ünlü oyun uyarlaması, devam macerası ile izleyicilerle buluşabilir.

Uncharted 2 Senaryosu Hazır
- Reklam -
- Reklam -

Uncharted 2 filmi, henüz stüdyodan resmi onayı almamış olsa da yapımın senaryo aşamasının tamamlandığı öğrenildi. Aktör Mark Wahlberg, devam macerasında senaryonun hazır olduğunu doğruladı.

Naughty Dog imzasıyla 2007 yılında oyun dünyasına adım atan Uncharted serisi, günümüzün popüler aksiyon macera FPS oyunları arasında yer alıyor. Pandemi ertelemelerinin ardından Şubat 2022 tarihinde Ruben Fleischer tarafından beyaz perdeye taşınan yapımda, Nathan Drake karakterini Spider-Man ile geniş kitlelere ulaşan Tom Holland canlandırmıştı.

120 milyon dolarlık bütçesiyle dünya çapında 407 milyon dolar gişe hasılatı elde eden Uncharted filmi, ortalama eleştiriler almıştı. Henüz devam filmi için resmi onayın çıkmadığı bilinen Uncharted 2 için yapımda Victor Sullivan’ı canlandıran Mark Wahlberg’den yeni bir açıklama geldi.

- Reklam -

“Uncharted 2” Senaryosu Hazır, Proje Üzerinde Çalışılıyor

The Direct’e konuşan Mark Wahlberg’ün söylediğine göre Uncharted 2 senaryosu hazır ve bir ekip üzerinde aktif olarak çalışıyor.

Wahlberg devam filmi hakkında bildiklerini paylaşırken şu ifadeleri kullanıyor:

“Pek çok farklı fikir duydum. Birinin bir senaryo yazdığını biliyorum ve hâlâ üzerinde çalışıyorlar.”

Mark Wahlberg Uncharted Film

Aktör aynı zamanda Victor Sullivan’ın ilk filmin sonunda bıraktığı bıyığı korumaya devam edeceğini de aktarıyor. Wahlberg projeyle ilgili başka bir ayrıntı vermiyor. Bunun yerine çekimlerde takma bıyık kullanmaya dayanamadığı için bıyık bırakmayı tercih ettiğini belirtiyor.

Bu detay şimdilik izleyicilere çok fazla şey söylemese de oyuncu ile yapımcılar arasında gidişata dair konuşulduğu izlenimi uyandırıyor. Birçok kaynak, Sony’nin devam filmini çekmek için harekete geçeceğinden emin olduklarını aktarıyor.

- Reklam -

Tüm zamanların en çok hasılat elde eden dördüncü oyun uyarlaması olan Uncharted; gişe geliri açısından Sonic the Hedgehog 2’nun ve tüm Resident Evil ve Tomb Raider gibi diğer oyun uyarlaması filmlerin önüne yer alıyor.

İyi sayılabilecek gişesine rağmen yapım Rotten Tomatoes’ta %40, Metacritic’te 45/100 ve IMDb’de 6,3/10 ortalamalarına sahip.

Uncharted 2 Senaryo Hazır

Uncharted 2 filmine yeşil ışık yakılırsa başrol Tom Holland’ın Nathan Drake rolünü yineleyeceği düşünülüyor. Onun dışında yeni macerada kendisine kimlerin eşlik edebileceği şimdilik bilinmiyor.

Olası Uncharted 2 filmi hakkında siz nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Gamer

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tiranozor Fosili Beslenme Alışkanlığını Gösteriyor

75 Milyon Yıllık Fosil, Genç Bir Tiranozorun ‘Yavru Dinozorlarla’ Dolu Beslenme Alışkanlığını Ortaya Koyuyor

Curb Your Enthusiasm 12. Sezon Çıkış Tarihi

HBO Yapımı Komedi Dizisi “Curb Your Enthusiasm” 12. Sezon ile Geri Dönüyor