in ,

“Dune 2” Oyuncusu Dave Bautista, Marvel Sinematik Evreni’nde Farklı Bir Karakteri Canlandırmak İstiyor

Son olarak “Dune: Part Two” filminde oynayan Dave Bautista, vedalaştığı Marvel Sinematik Evreni’ne farklı bir karakterle geri dönmek istiyor.

Dave Bautista Marvel'da Farklı Bir Karakter Oynamak İstiyor
- Reklam -
- Reklam -

Galaksinin Koruyucuları ve Dune filmlerindeki rolleriyle tanınan Dave Bautista, Marvel Sinematik Evreni içinde farklı karakterleri oynama isteğinden bahsetti. Oyuncu, Marvel Studios ile görüşmelerde olduğunu açıkladı.

55 yaşındaki eski güreş süperstarı, io9’a verdiği bir röportajda Dune: Part Two’da canlandırdığı Glossu Rabban Harkonnen karakterini ele aldı. Karakter, heybetli fiziksel varlığına rağmen Bautista’nın genellikle üstlendiği rollerden farklı olarak, başarısız ve aptal biri olarak tasvir ediliyor. Ancak aktör bunun kendisi için bir sorun değil tam tersine bir şans olduğunu dile getiriyor. Birçok katmana sahip bir karakteri canlandırmaktan, klişeleri yıkmanın ve jenerik rollerden kaçınmanın zorluğunu benimsemekten gerçek bir heyecan duyduğunu ifade ediyor.

Denis Villeneuve ile çalışmanın nasıl bir şey olduğunu da değerlendiren Bautista, yönetmenden aldığı benzersiz desteğin altını çizdi. Ayrıca onunla olan konuşmalarını, birlikte çalıştığı diğer yönetmenlere kıyasla daha samimi olarak tanımladı. Villeneuve’ün teşviki Bautista’nın karakterinin zenginliğini ve katmanlarını keşfetmesini sağlayarak performansına derinlik kattı.

- Reklam -

Rabban Harkonnen Dune Dave Bautista

Dave Bautista Marvel Sinematik Evreni’ne Farklı Bir Rolle Geri Dönebilir: Stüdyo ile Görüşmeler Sürüyor

Dave Bautista, Dune 2’nin vizyona girmesini geciktiren konular hakkında da konuştu. Ayrıca ilk filmin amaçlanan sinematik deneyiminin dış faktörler tarafından bozulmasının etkisini de vurguladı. Zorluklara rağmen filmin başarısına olan inancı tam. Bunu da Denis Villeneuve’ün çok bölümlü bir destan için sarsılmaz vizyonuna bağlıyor.

Dune filmi Bautista’ya her zamanki rollerinden farklı bir karakteri oynama fırsatı sunarken, oyuncu özellikle Marvel Sinematik Evreni ile süper kahraman türüne geri dönme arzusunu da aynı söyleşi içerisinde dile getirdi. Drax olarak yolculuğunu sonlandırdığına dair önceki açıklamalarının aksine, Marvel ile işinin bitmediğini açıkladı. Marvel yöneticileriyle devam eden görüşmelerinden bahsetti ve süper kahraman evreninde farklı, daha derin ve potansiyel olarak kötücül bir rol üstlenmeye istekli olduğunu gösterdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Dune: İyi Bilimkurgu İyi Edebiyattır

- Reklam -

Dave Bautista Marvel'da Farklı Bir Karakter Oynamak İstiyor

Dune: Part Two bugün itibarıyla (1 Mart) vizyondaki yerini aldı. Ancak Bautista’nın Marvel Sinematik Evreni’ne hangi rolle döneceği konusu ise şimdilik belirsiz kalmaya devam ediyor.

Dave Bautista’yı Marvel Sinematik Evreni’nde yıllarca oynadığı karakter haricinde hangi rolde görmek isterdiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından daha fazla gelişme için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Gizmodo

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Foundation 3. Sezon Krizi David S. Goyer Ayrıldı

“Foundation” Dizisinde Bütçe Krizi: Başyazar David S. Goyer Görevinden Ayrıldı

Antik Roma'yla İlgili Yeni Keşif: Hem İlaç Hem de Zehir

Antik Roma’da Hem İlaç Hem de Zehir Olarak Kullanılan Bitki Tohumları Bulundu