in , ,

“Deadpool & Wolverine”den Sabretooth’lu Yeni Fragman: Yıllardır Süren X-Men Rövanşı Devam Ediyor

Deadpool & Wolverine filminden Sabretooth karakterini de resmi olarak tanıtan yeni bir fragman yayınlandı.

Deadpool & Wolverine'den Sabretooth'lu Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Deadpool & Wolverine filminin yeni fragmanı, Sabretooth’un geri dönüşünü gözler önüne serdi ve uzun süredir devam eden X-Men rekabetini daha da alevlendirdi.

Marvel Sinematik Evreni ile Fox’un orijinal X-Men filmlerini birleştiren yapım, hayranlar arasında uzun süredir büyük bir heyecanla bekleniyor. İlk olarak 2019 yılında haberleri gelmeye başlayan, 2021 itibarıyla kesinleşen ve nihayet Eylül 2022’de Hugh Jackman’ın da Wolverine rolüyle geri döneceği kesinleşen yapım vizyona girmek için artık günler sayıyor.

Yapımla ilgili ilk fragman geçen şubat ayında Super Bowl sırasında paylaşılmıştı. İkinci fragman ise Nisan 2024’te geldi. Vizyona girmesine bir aydan daha az bir süre kala filmle ilgili olarak yeni bir fragman paylaşıldı. Görüntüler, Wolverine ve Sabretooth arasında yıllardır beklenen yüzleşmenin ipuçlarını vererek beklentileri zirveye taşıdı. Ancak karakterin görünümü sürpriz olmadı çünkü geçen aralık ayında ortaya çıkan set görüntüleri ile karakterin filmde yer alacağı belli olmuştu.

- Reklam -

Deadpool & Wolverine'den Sabretooth'lu Yeni Fragman

Yeni fragman özellikle Hugh Jackman’ın Wolverine’i ve Tyler Mane’in canlandırdığı Sabretooth’un yeniden karşı karşıya geleceği bilgisiyle dikkat çekiyor. Tyler Mane, 2000 yılında yayınlanan ilk X-Men filminde Sabretooth karakterini canlandırmıştı. Bu filmde Sabretooth Magneto’nun basit bir adamıydı ve Wolverine ile karlı bir ormanda kısa bir dövüş sahnesi paylaşmıştı. Aradan geçen 24 yılın ardından Mane, Sabretooth rolüyle tekrar izleyicilerin karşısına çıkıyor ve hayranları nostaljik bir yolculuğa çıkartıyor.

Deadpool & Wolverine Filminden Sabretooth’lu Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Ryan Reynolds’un canlandırdığı Deadpool, fragmanda her zamanki alaycı tarzıyla sahne alırken, Wolverine ve Sabretooth arasındaki yüzleşme için adeta tezahürat yapıyor. Fragmanın bir sahnesinde Deadpool’un Wolverine’in hızla iyileşen vücudundan kılıçlar çekmesi, filmin mizahi tonunu yansıtırken aynı zamanda bu uzun süreli düşmanlığın ciddi boyutlarını da gözler önüne seriyor.

- Reklam -

Yönetmenliğini Shawn Levy’nin üstlendiği ve toplamda 2 saat 7 dakika sürecek film 26 Temmuz 2024 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

"Deadpool & Wolverine" Filmi Çin'de Sansürlü Şekilde Vizyona Girecek: Marvel'dan Açıklama Geldi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Shawn Levy, “Deadpool & Wolverine” Öncesi Herhangi Bir Marvel Filmi İzlemek Gerekmediğini Açıkladı

Deadpool & Wolverine için paylaşılan yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan fragmanlardan haberdar olmak için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: IGN

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yakup’un Kitapları - Olga Tokarczuk

Olga Tokarczuk’tan Dinler Sahnesinin Esrarengiz Figürü Jacob Frank’in Hikâyesi: “Yakup’un Kitapları” Türkçede

Yeni Street Fighter Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Yönetmensiz Kalan Yeni “Street Fighter” Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu