in ,

“Doctor Who” 60. Yıl Özel Bölümleri Dizinin En Korkunç Hikâyelerinden Birine Ev Sahipliği Yapacak

Doctor Who 60. yıl özel bölümleri için gün sayıyor. Yeni sezonda Rose karakterini canlandıracak Yasmin Finney dizinin dehşet dozuna dikkat çekti.

Doctor Who En Korkunç Bölüm
- Reklam -
- Reklam -

Doctor Who dizisi 60. yılını korku dolu bir bölümle kutlayacak. David Tennant ikonik rolünü yinelemeye hazırlanırken özel bölümlerde Doktor’a eşlik edecek Yasmin Finney; bugüne dek çekilmiş en korkunç bölümlerin sinyalini verdi.

Doktor Who yayına başlamasının 60. yılına özel bölümlerle izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçen aylarda yayınlanan fragman ile beklentileri yükselten ikonik bilimkurgu dizisi tanıdık yüzleri bir kez daha ekrana taşıyor. 10. Doktor’u canlandıran David Tennant 10 yılın ardından yeniden BBC dizisinin başrolüne geçiyor. Tennant’a ise Hollywood’un başarılı oyuncuları arasında yer alan Catherine Tate eşlik edecek.

Dizinin özel bölümlerinin hangi konuyu işleyeceği ise henüz belli değil. Ancak Tennant ve Tate ile birlikte kadroda yer alan ve dizide Rose karakterini oynayacak Yasmin Finney, gelecek bölümlerin tonuna dair ciddi ipuçları verdi. İngiliz oyuncu özel bölümlerin korku dolu olacağını söylüyor. Dizide Ağlayan Melekler’in tanıtıldığı Blink bölümüne atıfta bulunan Finney şöyle konuştu:

- Reklam -

“Oldukça korkutucu şeyler görmeyi bekleyin. Sanırım Doctor Who özelinde baktığımızda, bana kalırsa en korkutucu bölüm olarak Ağlayan Melekler gelir. En popüler ve en korkutucu olan bölüm oydu.

“Bölümler sırasında gördüğüm bazı şeyler gerçekten ürpermeme sebep oldu. Ne olduklarını söyleyemem ama gerçekten korkuyla, komediyle ve geri kalan her şeyle dolu bölümler olacak. Ncuti Gatwa ile birlikte çalışmak inanılmazdı.”

Doctor Who - En Korkunç Bölüm - 60. Yıl Özel

Oyuncu 60. yıl özel bölümlerinde Ağlayan Melekler’in yer alıp almadığını paylaşmadı. Ancak genç aktris çekimler sırasında bile diken üstünde olduğunu belirterek yapımın korku dozuna dair ipuçları verdi.

“Doctor Who” Dizisinin Yeni Dönemi Başlıyor

Televizyon dünyasının en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Doctor Who özel sezonundan sonra yeni doktor rolünü Ncuti Gatwa devralacak. 14. sezonun çekimlerinin tamamlanmasıyla David Tennant Sex Education’ın yıldızı Gatwa’nın role yeni bir soluk katacağından emin.

- Reklam -

“Ncuti, Netflix’in en büyük dizilerinden birisinde oynamış olabilir ama Doctor Who biraz daha farklı bir şey. Herkese hitap eden jenerasyonlar arası, uluslararası ve tarih ile dolu bir dizi.”

Doctor Who 14. Sezon Çekimleri Tamamlandı

60. yıl özel bölümleri ise Kasım 2023 tarihinde izleyicilerin karşısına çıkacak. Yayınlanacak ilk üç bölümün The Star Beast, Wild Blue Yonderve The Giggle başlıklarını taşıyacağı netleşti. Yeni sezon toplamda 8 bölümden oluşacak. Dizinin başında ise senarist, yapımcı ve yönetmen Russell T. Davies bulunuyor.

Siz Doctor Who’nun yeni sezonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilir ve TV dünyasından daha fazla gelişme için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Blue Beetle Filminden İlk Yorumlar Geldi

“Blue Beetle” Filminden İlk Yorumlar Gelmeye Başladı: “Yeni Döneme Cesur Bir Giriş”

Kelime Oyunu'nda Değişim: Ali İhsan Varol Programdan Ayrıldı

“Kelime Oyunu”nda Yeni Dönem: Ali İhsan Varol’un Yerini İbrahim Selim Alıyor