in , ,

David Tennant’lı “Doctor Who”nun 60. Yıl Özel Bölümlerinden Fragman Yayınlandı

Doctor Who 60. yıl özel bölümleri için yeni bir fragman yayınlandı. David Tennant ve Catherine, BBC’nin kült bilimkurgu dizisine geri dönüyor.

Doctor Who 60. Yil Ozel Bolumleri Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Doctor Who 60. yıl özel bölümleri için geri sayım sürüyor. Yayınlanan yeni fragman; hayranların özlediği bazı eski oyuncuları yeniden BBC dizisine davet ediyor.

BBC, bugünkü Eurovision Şarkı Yarışması sırasında Doctor Who’nun 60. yıl özel bölümleri içni yeni bir fragman paylaştı. Fragmanla birlikte özel bölümlerin isimleri de belli oldu.

Özel bölümler, 10. Doktor David Tennant’ın bir kez daha role dönüşüne şahitlik edecek. Tennant’a, Donna Noble rolünde Catherine Tate eşlik edecek. Aradan geçen yaklaşık 15 yıl sonra çift bir kez daha Doctor Who evrenine dönmeye hazırlanıyor.

- Reklam -

60. yıla özel bölümlerin isimleri ise şu şekilde açıklandı:

  • The Star Beast (Yıldız Canavarı)
  • Wild Blue Yonder (Yabani Mavi Öteki)
  • The Giggle (Kıkırdama)

Doctor Who 60. Yıl Özel Bölümleri Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

13. Doktor Jodie Whittaker’ın diziden ayrılmasının ardından rolü Ncuti Gatwa (Sex Education) devralacak. Ancak bu süreçten önce izleyiciler 60. yıl özel bölümlerinde bir kez daha 10. Doktor David Tennant ile maceraya atılma fırsatı yakalayacak.

Yeni sezonda değişiklik yalnızca başrollerde olmayacak. Chris Chibnall’ın ardından dizinin başına senarist, yapımcı ve yönetmen Russell T Davies geçecek. Davies, dizinin kült sayılan birçok bölümüne imza atmasıyla adından söz ettirmişti.

Doctor Who 60. Yıl Özel Bölümleri Fragmanı

- Reklam -

Bununla birlikte BBC, dizinin dünya çapında yayınlanması için Disney+ ile olan anlaşmayı imzalamış durumda. Dev yapım şirketi, aynı zamanda dizi üzerinde yaratıcı söz hakkında da sahip olacak. Bu gelişmenin Doctor Who bölüm bütçelerine ciddi artışlar olarak geri dönmesi bekleniyor. Yeni sezonlar Birleşik Krallık dışında Disney+ üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Dizinin 14. sezonunda 15. Doktor’a hayat verecek isim olan Ncuti Gatwa’nın yol arkadaşı ise Millie Gibson olacak. Coronation Street, Butterfly ve Jamia Johnson ile tanınan Gibson yapımda Doktor’un yol arkadaşı Ruby Sunday’i canlandıracak.

Doctor Who 60. Yıl Özel Bölümleri Fragman - BBC

Toplamda 9 bölümden oluşan 13. sezon Ekim 2022’de noktalanmıştı. Özel bölümler ise Kasım 2023 tarihinde yayınlanmaya başlayacak.

Sizin Doctor Who’nun 60. yıl bölümlerinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve dizi dünyasından son gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mona Lisa Tablosu Gizem

Leonardo da Vinci’nin “Mona Lisa” Tablosundaki En Büyük Gizemlerden Biri Çözüldü

2023 Eurovision Şarkı Yarışması Kazananı İsveç

2023 Eurovision Şarkı Yarışması’nı Kazanan İsveç Oldu