in ,

Elle Fanning, Yeni “Predator” Filmi “Badlands”in Başrolü Olacak

Elle Fanning, “Predator” serisinin son macerası “Prey”in ardından izleyicilerin karşısına çıkacak Badlands filminde başrolde yer alacak.

Elle Fanning - Badlands - Yeni Predator Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Elle Fanning, Badlands filmi ile Predator evrenine katılıyor. Dan Trachtenberg, Prey’in devam macerası için yönetmenlik koltuğuna geri dönecek.

Ünlü bilimkurgu aksiyon serisi Predator, yeni dönemde yeni bir macera ile izleyicilerin karşısına çıkacak. 20th Century Studios tarafından geliştirilen serinin ilk filmi Predator 1987’de vizyona girmiş ve zaman içerisinde bir tür külte dönüşmüştü. Alien vs. Predator ile ses getiren spin-off’lara da imza atan marka; bugüne dek çizgi roman, oyun ve roman gibi farklı medyumlarda da hayranların karşısına çıktı.

Son olarak Dan Trachtenberg’ün yönetmenliğini üstlendiği 2022 tarihli Prey’i izleyicilerin beğenisine sunan marka, şimdilerde Badlands için çalışmaları sürdürüyor.

- Reklam -

Elle Fanning - Badlands - Yeni Predator Film - Prey

Deadline’ın haberine göre Elle Fanning’in Badlands filmine katılmak üzere görüşmelere başlamış durumda. Prey’in başarısının ardından 20th Century Studios serinin geleceği için birçok ciddi adım atmıştı.

Elle Fanning’li “Badlands” Filmi Hakkında Bilinen Detaylar Kısıtlı

Şimdiye dek Elle Fanning’in canlandıracağı karakterle ilgili detaylar paylaşılmadığı gibi Badlands’in konusu da saklı tutuluyor. Öte yandan stüdyo, Badlands dışında ayrıca Prey 2 filmini de geliştirmeye devam ediyor.

Dan Trachtenberg, yönetmenliğini üstleneceği Badlands’i Patrick Aison ile birlikte kaleme alacak. Aison, daha önce Tom Clancy’s Jack Ryan ve Wayward Pines gibi yapımlarda çalışmıştı. Aison ayrıca Predator serisine ilk adımını Prey ile atmıştı. Genç bir kadının halkını uzaylı bir yaratıktan korumaya çalıştığı Prey, Hulu’da yayınlandığı dönemde büyük başarı elde etmişti. Stüdyo da Trachtenberg ile yola devam kararı almıştı.

Elle Fanning - Badlands - Yeni Predator Film

- Reklam -

Elle Fanning ise son olarak The Great isimli tarihi drama ve komedi dizisinde Catherine’i canlandırmıştı. Üç sezonun ardından iptal edilen yapım dışında Fanning ayrıca mini dizi The Girl from Plainville’de Michelle Carter’a da hayat verdi.

Fanning’in Badlands’teki rolüyle ilgili detaylar verilmemiş olsa da oyuncunun canlandıracağı karakterin; evrenin en yıkıcı canlılarından biriyle ya da birçoğuyla yüzleşmesi gerekeceği tahmin ediliyor.

Badlands filmi için henüz bir yayın tarihi açıklanmadı.

Elle Fanning’in Predator serisinin yeni halkası Badlands kadrosuna katılması hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bu canlıların kökenine inmeleri lazım artık, kimler neden avcılık yapıyorlar, bu sorunun cevabı yok. Adamlar milyonlarca yıldır evrende avcılık yapıyor teknoloji olarak en üst seviyedeler ama hala ilkeller. Neden avlandıkları bilinmiyor. Yemek için olmadığı kesin.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Like a Dragon: Yakuza Dizisi - Prime Video

Ünlü Oyun Serisi “Yakuza” Amazon Dizisi Oluyor: “Like a Dragon” için Tarih Verildi

My Hero Academia Mangası Final mi Yapıyor?

“My Hero Academia” Finali Yaklaşırken Yaratıcısından Önemli Açıklamalar Geldi