in ,

Guillermo del Toro’nun “Frankenstein” Filminde Andrew Garfield, Oscar Isaac ve Mia Goth’un Rolleri Belli Oldu

“Frankenstein” filminde başroller belli oldu. Guillermo del Toro’nun rüya projesinde hangi yıldızın kimi canlandıracağı açıklandı.

Frankenstein - Kadro - Guillermo del Toro
- Reklam -
- Reklam -

Frankenstein filmi oyuncu kadrosu ile sinemaseverleri heyecanlandırıyor. Guillermo del Toro’nun yeni Netflix yapımında başroller netleşti.

İzleyicilerin karşısına en son 2022’de Netflix yapımı Pinocchio ile çıkan ve En İyi Animasyon dalında Oscar alan Guillermo del Toro’nun sıradaki projesi bir başka kült eserin uyarlaması olacak. Mary Shelley’nin 1818 yılında yayımlanan gotik korku ve bilimkurgu türlerindeki Frankenstein’ını ekrana taşımaya hazırlanan del Toro’nun bu yapım için görüştüğü isimler geçen mart ayında ortaya çıkmıştı.

Andrew Garfield (The Amazing Spider-Man, Spider-Man: No Way Home), Oscar Isaac (Moon Knight, Dune) ve Mia Goth’un (Pearl, Infinity Pool) başrollerini paylaşacağı belirtilen filmin oyuncu kadrosuna katılan son isim ise Oscarlı aktör Christoph Waltz (Inglourious Basterds) olmuştu. Şimdi ise başrollerin hangi ikonik karakterleri canlandıracağı belli oldu.

- Reklam -

Frankenstein - Kadrosu - Guillermo del Toro Filmi

Guillermo del Toro İmzalı Frankenstein Filminde Başroller Kesinleşti

Whats on Netflix’in haberine göre Frankenstein’ın başrolleri şu şekilde sıralanıyor:

  • Andrew Garfield: Doktor Frankenstein
  • Oscar Isaac: Frankenstein’ın Canavarı
  • Mia Goth: Frankenstein’ın Gelini

Christoph Waltz’un yapımda hangi karaktere hayat vereceği ise hâlâ bilinmiyor.

Oscar Isaac, Andrew Garfield ve Mia Goth

Filmin yapımcılarından J. Miles Dale, del Toro’nun Frankenstein’ını “duygusal açıdan derin” bir hikâye olarak tanımlarken Mary Shelley’nin romanıyla uyumlu bir formatta olacağını da belirtti.

Dale ayrıca yönetmenin son projelerinde yinelenen bir tema olan “baba-oğul ilişkisinin” Dr. Victor Frankenstein ile yaratığı arasında da odak nokta olacağını öne sürdü.

- Reklam -

A.frame’in haberine göre Dale yapıma dair şu açıklamaları kullandı:

“Son birkaç filmde, özellikle de Nightmare Alley ve ardından gelen Pinocchio’da baba-oğul ilişkisini ele aldık. Guillermo da ben de son birkaç yıl içinde babalarımızı kaybettik. Güçlü bir baba figürünüz varsa, bu hayatınızın büyük bir parçasıdır. Frankenstein’ın bu versiyonu da bu tematik yoldan ilerliyor. Guillermo’nun baba üçlemesinin üçüncü filmi olduğunu hissediyorum. Bu heyecan verici ve senaryoyu okuduğunuzda hikâyenin oldukça duygusal ve tabii ki çok ikonik olduğunu görüyorsunuz.”

Netflix Guillermo del Toro Frankenstein Filmi

Guillermo del Toro’nun Frankenstein filminin ne zaman yayına gireceği henüz bilinmiyor.

Filmin kadro tercihlerini siz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Steam TL Fiyatlama Dolar

Steam’den Kritik Türkiye Kararı: Türk Lirası ile Ödeme Kaldırılıyor, Oyunlar Dolar Cinsinden Fiyatlandırılacak

Sofia Coppola Twilight Yönetmenliği

Sofia Coppola, Yıllar Önce “Twilight”ın Son Filmini Yönetmenin Eşiğinden Nasıl Döndüğünü Açıkladı