in ,

Giancarlo Esposito, “Captain America: Brave New World” Filminin Kötüsü Olarak İzleyicinin Karşısına Çıkacak

Ünlü oyuncu Giancarlo Esposito, Marvel Sinematik Evreni’ne dahil oluyor. Captain America: Brave New World filmi ile kötü karakteri canlandıracak.

Giancarlo Esposito Captain America 4 Filminde Rol Alacak
- Reklam -
- Reklam -

Captain America: Brave New World filminde Giancarlo Esposito, Marvel Sinematik Evreni’ne katılıyor. Breaking Bad aktörünün yer alacağı karakterle ilgili detaylar hâlâ gizemini koruyor, ancak kötü bir karakteri canlandıracağı kesinleşti.

Gelecek yıl vizyona girmesi planlanan Captain America: Brave New World filmi, şu anda Giancarlo Esposito’nun karakterini tanıtmak için yeniden çekimlerle meşgul. Çekimler 22 gün sürecek ve filme ek aksiyon sahneleri eklenecek.

Esposito, Breaking Bad ve Better Call Saul gibi dizilerdeki performanslarıyla tanınmasının yanı sıra, The Mandalorian dizisinde de kötü adam olarak izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Ayrıca The Prime Video’nun popüler dizisi The Boys’ta da yer almıştı. Oyuncu, MCU’ya katılma arzusunu daha önce ifade etmiş ve X-Men lideri Profesör Xavier rolüyle ilgilendiğini belirtmişti. Ancak, bu ay yaptığı bir açıklamada, MCU’da “hayal edebileceğinizden daha iyi” bir rol üstleneceğini ve bu karakterin kendi dizisine sahip olacağını duyurdu.

- Reklam -

Giancarlo Esposito, "Captain America: Brave New World" Filminin Kötüsü Olarak İzleyicinin Karşısına Çıkacak

Captain America: Brave New World filmi, Esposito’nun karakterinin tanıtımının yanı sıra, Anthony Mackie’nin Captain America olarak sinemadaki ilk büyük çıkışını da içerecek. Mackie, daha önce Disney+ dizisi The Falcon and the Winter Soldier’da bu role geçiş yapmıştı. Ayrıca, filmde Harrison Ford, General Thaddeus ’Thunderbolt’ Ross rolünü 2022’de hayatını kaybeden William Hurt’ten devralacak.

Giancarlo Esposito, “Captain America: Brave New World” Filmi Sonrası Bir Disney+ Dizisinde de Rol Alacak

Giancarlo Esposito’nun MCU’daki rolü hakkında daha fazla bilgi henüz paylaşılmamış olsa da, hayranlar onun hangi karakteri canlandıracağını merakla bekliyor. Filmde aynı zamanda Tim Blake Nelson’ın Samuel Sterns, namıdiğer The Leader rolüyle geri döneceği ve Harrison Ford’un canlandırdığı Thunderbolt Ross’un MCU’da Red Hulk’a dönüşeceği düşünülüyor. Böylece Esposito’nun karakteri filmdeki üçüncü kötü adam olarak izleyicinin karşısına çıkacak.

Captain America: Brave New World Fİlmi

- Reklam -

Esposito’nun karakteriyle ilgili şu ana kadar elde edilen tek ipucu, onun “tahmin edemeyeceğiniz bir rol” olduğu yönünde. Söz konusu karakter, gelecekteki bir MCU dizisinde de yer alacak, ancak bu dizinin onun üzerine mi kurulu olacağı yoksa sadece dizinin bir parçası mı olacağı kesin olarak belli değil.

Captain America 4, 14 Şubat 2025’te sinemalarda olacak.

Captain America: Brave New World filminden beklentileriniz neler? Oyuncunun katılımı filmin seyrini nasıl değiştirebilir? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni sinema haberleri için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Filmde hiç ümidim yok, izlemeyi de düşünmüyorum. Siyahi Captan Amerika tamamen zorlama, çizgi romanken bile zorlama idi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

3 Cisim Problemi 3. Sezon ile Final Yapacak

Kesinleşti: “3 Cisim Problemi” Dizisi 3. Sezon ile Final Yapacak

Kakegurui Live-Action Dizi Oluyor: Oyuncular Belli Oldu

Netflix, Popüler Anime ve Manga Serisi “Kakegurui”yi Live-Action’a Uyarlıyor: Oyuncular Belli Oldu