in , , ,

Popüler Voleybol Animesi “Haikyu!!”nun Filminden Yeni Fragman

Haikyu!! filminin yeni fragmanı yayınlandı. Ünlü voleybol animesinin “Decisive Battle at the Garbage Dump” adlı ilk filmi beyaz perdeye geliyor.

Haikyu!! Filminden Yeni Fragman: Voleybol Animesi Sinemada
- Reklam -
- Reklam -

Haikyu!! animesinin ilk filmi için yeni bir fragman paylaşıldı. Popüler voleybol macerasının Decisive Battle at the Garbage Dump adlı yapımı, 2024 yılında vizyona girmeye hazırlanıyor.

Jump Festa 2024 etkinliği, Haikyu!!! hayranlarını da es geçmedi. Anime için düzenlenen panelde, seslendirme sanatçıları da yer aldı ve yakında çıkacak olan filmi için yeni bir fragman paylaşıldı. Anime filmine yapılan bu yeni bakış yoğun hesaplaşmaların yanı sıra, ünlü müzik grubu Spyair tarafından seslendirilen Orange adlı yeni jenerik şarkısının da duyulmasını sağladı.

Japonya’da 16 Şubat 2024 günü gösterime girmesi planlanan Haikyu!! The Battle at the Garbage Dump, Aralık 2020’de final yapan To The Top serisinin finalinden sonraki ivmeyi sürdürmeyi vaat ediyor. Film, televizyon dizisinin kaldığı yerden devam eden bir macera olacak.

- Reklam -

Haikyu!! Filminden Yeni Fragman: Voleybol Animesi Sinemada

Görüntüler, Karasuno Lisesi’nin Inarizaki Lisesi’ne karşı kazandığı zaferle yükseliyor ve ezeli rakipleri Nekoma Lisesi’ne karşı destansı bir 16. Tur karşılaşması için zemin hazırlıyor.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Haikyu!! Filmi “Decisive Battle at the Garbage Dump” Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Haikyuu!! Super Stage etkinliği, Hinata Shoyo, Kageyama Tobio, Kozume Kenma ve Kuroo Tetsurou’yu canlandıran seslendirme sanatçılarının konuşmalarına tanıklık etti ve filmin tanıtım videosunu göstererek hayranlar arasındaki coşkuyu artırdı. Ardından filmden sevilen kareler ve Haikyu!! filmi özelinde canlı bir Soru-Cevap bölümüyle devam etti.

- Reklam -

Oyuncular, bir VR voleybol etkileşimi da düzenledi. Bu görsel gösteri, hayranlara yoğun maç düzenine ve film boyunca yer alan anlara farklı bir bakış sundu.

Manganın yaratıcısı Haruichi Furudate, filmin galasında sinemalarda sadece 2 milyon kopyası dağıtılacak olan özel Cilt 33.5’in kapak illüstrasyonu da tanıttı. Bu özel ciltte yeni çizimler, ilgi çekici Soru-Cevaplar ve storyboard’lar yer alıyor. Ayrıca kahramanların 2024’teki yeni görünümleri, analizler, röportajlar ve bir spin-off mangası da bulunuyor.

Haikyu!! Filminden Yeni Fragman: Voleybol Animesi Sinemada

Filmin 16 Şubat 2024’te Japonya’da gösterime gireceği ilk olarak geçen eylül ayında paylaşılan ilk fragman ile duyurulmuştu. Ancak ülkemizde gösterime girip girmeyeceği belirsizliğini koruyor.

Film için yayınlanan yeni fragman hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, diğer anime haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Sportkeeda

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İstanbul Hikâyeleri - Reşad Ekrem Koçu

Reşad Ekrem Koçu’nun Eserlerinden Derlenen İllüstrasyonlu “İstanbul Hikâyeleri” Çıktı

Insomniac Games Siber Saldırı - Sızıntılar - Wolverine

Insomniac Games Siber Saldırıya Uğradı: Yeni Oyunlar Dahil 1,67 Terabaytlık Veri Sızdırıldı