in ,

Michael Mann’in Sıradaki Projesi “Heat 2” Olacak: Başrolde Adam Driver Yer Alabilir

Heat 2 filmi hakkında ilk detaylar belli olmaya başladı. Michael Mann sıradaki projesini açıklarken yeni yapımda bir kez daha Adam Driver ile çalışabileceğinin sinyalini verdi.

Heat 2 Film - Michael Mann - Adam Driver
- Reklam -
- Reklam -

Heat 2 filmi Michael Mann’in takvimindeki yerini aldı. Ünlü yönetmen yeni projesinde bir kez daha Adam Driver ile beraber çalışabilir.

Michael Mann’in 1995 yılında vizyona giren Heat (Büyük Hesaplaşma) filmi suç ve aksiyon sinemasının unutulmazları arasında yer almıştı. Başrollerinde Al Pacino, Robert De Niro ve Val Kilmer’ın yer aldığı yapım aradan geçen 28 yılın ardından devam filmine kavuşuyor.

Şu sıralar Enzo Ferrari’nin hayatını konu alan Ferrari yapımının tanıtım kampanyalarını yürüten Michael Mann, geleceğe dair yaptığı açıklamalarla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

- Reklam -

Londra’da düzenlenen Contenders etkinliğinde, son filmi Ferrari için Deadline’a konuşan yönetmen, Heat 2 çekimlerine tanıtım kampanyaları sona erdikten sonra başlayacaklarını açıkladı.

“Evet. Meg Gardiner ve ben Heat 2 romanını yazdık. Kitap tam da Ferrari’yi çektiğimiz sırada çıktı. Çok iyi iş yaptı. Sırada onu çekmeyi planlıyorum.”

Heat 2 Filmi - Michael Mann - Adam Driver

Heat 2 Filmi Başrol Koltuğunu Adam Driver’a Devredebilir

Mann, Ferrari’de birlikte çalıştığı Adam Driver ile Heat 2 için yeniden bir araya gelebileceğini de işaret etti.

Yönetmen, oyuncu grevi devam ederken daha önce bu soruya üstü kapalı bir yanıt vermişti.

“Belki. Henüz bunun hakkında konuşmuyoruz. Şöyle söyleyeyim: Adam ve ben [Ferrari’de] çok iyi anlaştık. Aynı iş ahlakına sahibiz. Birbirimizi seviyoruz ve sanatsal olarak birlikte çalışırken harika zaman geçirdik.”

- Reklam -

Mann daha yakın bir tarihte Entertainment Weekly’ye verdiği bir demeçte, Adam Driver hakkındaki soruyu yeniden yanıtladı.

“Evet, hakkında tartışıyoruz. Bu konuda söyleyebileceğim tek şey bu.”

Mann geçen yıl Meg Gardiner ile birlikte yaklaşık 500 sayfalık hacmiyle dikkat çeken Heat 2 kitabını kaleme almıştı. Eser, ilk filmin hikâyesinin hem öncesini hem de devamını takip ediyordu.

heat 2 roman michael mann

Roman, ilk filmde ekibin beyni olan ve Robert De Niro tarafından canlandırılan Neil McCauley’nin ilk günleriyle başlıyor. Öte yandan eser Los Angelas sokaklarında McCauley’nin izini süren LAPD komiseri Vincent Hanna’nın (Al Pacino) hikâyesinin devamı niteliğini de taşıyor.

Heat 2 filmi için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema içeriği için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider, EW

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

George R.R. Martin - Game of Thrones Yeni Spin-off

George R.R. Martin, 8 Farklı “Game of Thrones” Dizisinin Geliştirilmekte Olduğunu Açıkladı

Piroman - Bünyamin Tan

Piroman – Bünyamin Tan | Yazarının Kaleminden “Tekinsiz Kıvılcımların Yaktığı Ateş”